HONGRIA “Budapest i mes”

Del 5 al 12 de maig de 2024

Viatge nde 8 dies amb Guia acompanyant + Pensió Comleta i totes les visites

1.850 €

5 MAIG – BARCELONA – BUDAPEST – SZEKESFEHERVAR

A l’hora indicada, trasllat   per a trobar-nos tots a la T2 i sortida en vol directe de Wizzair a Budapest a les 09.50. Arribada a les 12.30 h. Dinar en un restaurant proper a l’aeroport i sortida per la circumval·lació de Budapest cap a Szekesfehervar, ciutat on arribarem en poc més d’una hora. Acomodació a l’hotel. Seguidament, efectuarem un passeig per la ciutat, on destacarem el teatre al carrer de vianants o la ciutat del castell blanc. Veurem l’exterior del palau arquebisbal i curioses imatges de l’art actual. Sopar a restaurant i allotjament a l’hotel.

6 MAIG – SZÉKESFEHÉRVÁR – PANNONHALMA – GYÖR – SZEKESFEHERVAR

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la prestigiosa Abadia de Pannonhalma. Situat dalt d’un turó, aquest temple benedictí acull una de les biblioteques més grans i importants d’Hongria amb els manuscrits més antics del país. Al migdia ens dirigirem a Györ, la ciutat més important del nord-est d’Hongria, on, després de dinar, gaudirem del seu gran centre històric, amb la Plaça Széchenyi on es troba la columna a la Verge, l’Església de Sant Ignasi i el Carrer Baross. A mitja tarda, tornada a Szekesfehervar, gaudint d’aquesta bella ciutat. Sopar i allotjament.

7 MAIG – SZÉKESFEHÉRVÁR – VESZPRÉM – TIHANY (LAGO BALATON) – HEVIZ – KAPOSVAR

Esmorzar i sortida cap a Veszprém, coneguda com “la ciutat de les reines”. Visitarem la ciutat vella, coneguda com a “barri del castell” ubicat sobre les ruïnes de la fortalesa destruïda pels Habsburg. Passejant pel Carrer Vár podrem admirar els edificis barrocs amb els seus colors. A mig matí continuarem cap a Tihany, situada a dalt d’una península que s’endinsa 5 quilòmetres dins del llac Balaton i gaudeix d’una perspectiva increïble. Després de dinar, ens dirigirem a Heviz, on s’hi troba el llac termal biològicament actiu més gran del món, on podrem efectuar el primer bany termal del viatge. Després d’aquest primer bany, continuarem el viatge cap a Kaposvar, la ciutat de Rigo Jancsi. Sopar i allotjament a l’hotel.

8 MAIG – KAPOSVAR – PÉCS – BAJA – SZEGED

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida cap a Pecs, Capital Europea de la Cultura el 2010 i ciutat patrimoni de la humanitat. Passat el migdia sortida cap a Baixa, la ciutat “pont” del Danubi, on dinarem el típic plat de peix del riu i arribada a mitja tarda a Szeged “la ciutat del sol” a la vora del riu Tisza a la frontera amb Romania i Sèrbia. Visitarem aquesta alegre ciutat recorrent les seves places Szécheny i Klauzal unides per la gran via de vianants Kárász. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 MAIG – SZEGED – ÓPUSZTASZER – BUGAC PUSZTA – EGER

Esmorzar i sortida cap a Ópustazer, on veurem una de les pintures murals més gran del món que mostra com va ser fundada Hongria amb la unió de les 7 tribus magiars. Prosseguirem cap a Bugac Puszta o “la gran plana”, una àmplia zona habitada tradicionalment pels pastors de rajades de cavalls. Admirarem les exhibicions eqüestres d’aquests genets i al dinar degustarem la típica sopa hongaresa, el gulyàs. A la tarda continuarem viatge a Eger, ciutat que destaca pels balnearis, les construccions barroques i els vins. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 MAIG – EGER – GODOLLO – BUDAPEST

Esmorzar. Al matí farem la visita de la ciutat, amb l’església de Sant Antoni, el minaret, resta de l’ocupació turca que va durar un segle i disposarem de temps per gaudir dels banys. Després de dinar, sortida cap a Gödöllö, on visitarem el palau de Sissi i arribada a Budapest. Ens allotjarem a prop de la Sinagoga, la més gran d’Europa i la visitarem. Soparem en un restaurant als Boscos de Buda, en un típic ambient zíngar, amb balls locals. Allotjament a l’hotel.

11 MAIG – BUDAPEST

Esmorzar a l’hotel. Jornada dedicada a Budapest “la perla del Danubi” i capital imperial, en que admirarem, dins del seu recinte emmurallat, el Palau Reial on es troba el “Turul”, au mística símbol de les tribus magiars, veurem l’Església de Maties, el Bastió dels Pescadors amb les seves set torretes. Dinarem en un restaurant i la tarda la dedicarem a Pest, al marge esquerre del Danubi. Creuarem per l’històric pont de les cadenes i arribarem fins al seu impressionant Parlament en estil neogòtic, veurem la Basílica de Sant Esteve, recorrerem l’Avinguda Andrass i contemplarem l’Òpera Nacional i arribarem fins a la Plaça dels Herois. Disposarem de temps per gaudir d’un dels molts establiments termals de la capital hongaresa. Sopar i allotjament.

12 MAIG – BUDAPEST – SZENTENDRE – BARCELONA

Esmorzar i sortida cap a Szentendre, la pintoresca població bohèmia a la vora del Danubi on efectuarem un passeig, amb els seus encantadors racons i les seves moltes botigues de souvenirs on efectuar les últimes compres de records i regals. Després de dinar, trasllat a l’aeroport de Budapest per sortir en vol regular directe de Wizzair a les 17.00h a Barcelona. Arribada a la T2 a les 19.40h, i posterior trasllat fins a Igualada. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.850 €

Taxes: 250 €

Suplement hab. Ind.: 350 €

El preu inclou:

 Bitllet d’avió, Barcelona – Budapest – Barcelona amb taxes i dret a una maleta.

– Servei d’autocar dacord amb litinerari.

– Guia acompanyant des de Barcelona

– 8 dinars i 7 sopars (1 folklòric).

– Bitllet de vaixell per creuar el Llac Balaton.

– Les entrades a l’Abadia de Pannonhalma, les ruïnes romanes a Pécs, al mural a Ópustazer, el Palau de Sissi a Gödöllö l’Església de Matías, Bastió dels Pescadors i Parlament a Budapest.

– Guia local durant tota l’estada a Hongria

– Assegurança d’assistència en viatge i cancelació.