JAPÓ

Deln 18 al 28 de setembre de 2024

11 dies de viatge amb Grup reduït i Guia acompanyant - Viatge amb Pensió completa i totes les visites

7.530 €
18 DE SETEMBRE) IGUALADA – BARCELONA- OSAKA
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de l’hora de sortida del vol, Contactarem amb el nostre guia acompanyant que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i embarcament. Sortida del vol cap a Japó, fent un canvi en un aeroport intermedi. Nit a bord.

19 DE SETEMBRE) OSAKA (MP)
Arribada a l’Aeroport Internacional d’Osaka/Kansai. Després de recollir l’equipatge facturat i passar el tràmit d’ immigració i duana, contactarem amb el guia local de parla espanyola. Trasllat en autocar privat fins a l’ hotel. A l’arribada farem el registre i repartirem les claus de les habitacions. Resta del dia lliure. Depenent de l’hora d’arribada farem una passejada per la ciutat per situar-nos i fer front al jet-lag. Sopar i Allotjament.

20 DE SETEMBRE) OSAKA – NARA – KYOTO (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Iniciarem la visita de la ciutat en autocar privat, per visitar ́ el Castell d’Osaka. Seguidament ens desplaçarem fins a Nara per conèixer el Temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda i el Parc dels Cérvols Sagrats. Dinar en un restaurant.
A la tarda, sortida cap a Kyoto on visitarem el Santuari Shintoista de Fushimi Inari. Després de la visita, trasllat al hotel. Sopar i Allotjament.

21 DE SETEMBRE) KYOTO (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortirem per fer la visita de l’antiga capital Kyoto en autocar privat amb guia de parla espanyola. Coneixerem el Castell de Nijom, el Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari Shintoista de Heian. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn al hotel i tarda lliure. Sopar i Allotjament.

22 DE SETEMBRE) KYOTO – HIROSHIMA – MIYAJIMA – KYOTO (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Trasllat a l’estació de Kyoto. Sortida des de Kyoto cap a Hiroshima en tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Hiroshima on farem una visita de la ciutat en autocar privat, amb guia de parla espanyola, per conèixer el Parc Commemoratiu de la Pau amb el seu museu i la Cúpula de la bomba atòmica. Dinar en un restaurant.
A la tarda viatjarem en ferry cap a l’Illa Miyajima on visitarem el Santuari Shintoista d’Itsukushima. Després de la visita, retorn a l’estació d’Hiroshima. Sortida d’Hiroshima cap a Kyoto en tren bala de JR “Nozomi”. Arribada a Kyoto i tornada a l’hotel. Sopar i Allotjament.

23 DE SETEMBRE) KYOTO – NAGOYA – TSUMAGO – TAKAYAMA (PC)
Caldrà que preparin equipatge de mà per a 2 nits (sense les maletes grans) a Takayama i Hakone. Les seves maletes seran dutes directament a l’hotel a Tokyo.  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’ estació de Kyoto. Sortida de Kyoto cap a Nagoya en tren bala (shinkansen) de JR “Nozomi”. Arribada a Nagoya i trasllat en autocar privat a Tsumago, un poble tradicional a l’antiga carretera Nakasendo (3 hores de recorregut en bus). Arribada a Tsumago i visita del “Waki Honjin” (Antiga Hostatgeria dels Samurais). Dinar en un restaurant (menjar típic de la regió).
Continuarem el viatge traslladant-nos de Tsumago a Takayama per carretera (2 hores de recorregut en bus). Arribada a Takayama on podrem visitar el carrer de Kami-Sannomachi. Després de la visita, trasllat a l´hotel pel Sopar i l’Allotjament.

24 DE SETEMBRE) TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – NAGOYA – HAKONE (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortida cap a Shirakawago en autocar privat amb guia de parla espanyola. Arribada a Shirakawago i visita del poble (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), per conèixer una de les cases tradicionals de “Gassho-zukuri”. Després de la visita, trasllat a l’estació de Nagoya per carretera. Arribada a Nagoya i dinar en un restaurant.
A la tarda, viatjarem de Nagoya cap a Odawara en tren bala (shinkansen) de JR. Arribada a Odawara i trasllat al hotel en autocar privat. A l’hotel de Hakone podem gaudir de l’anomenat “onsen” o aigües termals. Sopar i Allotjament a l’ hotel.

25 DE SETEMBRE) HAKONE – TOKYO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Sortirem per realitzar la visita del Parc Nacional de Hakone en autocar privat amb guia de parla espanyola. Coneixerem el Llac Ashi en mini-creuer i pujarem al telefèric per gaudir de la vista panoràmica de Hakone. Dinar en un restaurant.  Tot seguit viatjarem de Hakone cap a Tokyo. Arribada a Tokyo, on visitarem la Torre de Tokyo (*). Després de la visita, trasllat al hotel. Sopar i Allotjament.
Depenent de les condicions climatològiques, les visites poden ser substituïdes per altres com museus i/o temples. Pel que fa a la vista panoràmica del Mont Fuji també dependrà de la meteorologia. És molt difícil veure el Monte Fuji en qualsevol època de l’any i sobretot a l’estiu perquè sol estar emboirat.. La visita a la cinquena estació del Monte Fuji no està inclosa.

26 DE SET MBRE) TOKYO (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortirem per realitzar la visita de la ciutat de Tokyo en autocar privat amb guia de parla espanyola. Coneixerem el Temple Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial de Nakamise, el barri Daiba i farem un petit passeig en vaixell. Dinar en un restaurant. A la tarda disposarem de temps lliure. Sopar i Allotjament.

27 DE SETEMBRE) TOKYO – NIKKO – TOKYO (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortida per realitzar l’excursió a Nikko en autocar privat. Arribada a Nikko on visitarem el Santuari Shintoista de Toshogu. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem visitant la carretera “I-Ro-Ha” (ziga-zaga), el Llac Chuzenji, la Cascada de Kegon amb el seu ascensor. Després de la visita, sortida cap a Tokyo per carretera. Arribada a l’hotel a Tokyo. Sopar i Allotjament.

28 DE SETEMBRE) TOKYO – NARITA / HANEDA–BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar a l’ hotel. Caldrà deixar l’habitació lliure després de l’esmorzar.  Reunió al lobby i trasllat a l’Aeroport Internacional de Narita (o Haneda)  en autocar privat amb assistent de parla espanyola. Després del tràmits de facturació i embarcarem, iniciarem el viatge de tornada a Barcelona, via un aeroport intermedi. Dia de vol. Arribada a Barcelona.

 

PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE

SUPLEMENT  HAB, INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

7.920 €

 

1.550 €

AMB 20 PARTICIPANTS

7.695 €

AMB 25 PARTICIPANTS

7.530 €

SORTIDA GARANTITZADA AMB UN MÍNIM DE 15 PLACES

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió anada i tornada, acomodació en classe turista pel trajectes Barcelona/Osaka i Tokyo/Barcelona, via un aeroport intermedi i un màxim de 4 hores de connexió. Una maleta facturada per persona amb 20 kg. Taxes aeroportuàries.
 Acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 Guia local de parla hispana en destí.
 Autobús gran confort per als recorreguts terrestres.
 El recorreguts en tren bala que es mencionen. acomodació en classe turista.
 Pensió completa des de el sopar del primer dia a Osaka, fins l’esmorzar de l’últim dia a Tokyo. Begudes no incloses.
 Allotjament en habitació standard en Hotels de cat. primera 4*.
 Les visites que es detallen a l’itinerari, amb entrades incloses.
 Assegurança de viatge  Despeses extres a l’hotel

EL PREU NO INCLOU

 Begudes als dinars i sopars
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.
 Propines. La previsió es de 70 € per hotel i restaurants, xofer i guies a entregar el primer día al guia correu perquè pugui distribuir

 

OBSERVACIONS
Al Japó els hotels no disposen de llits de matrimoni. Totes les habitacions seran amb 2 llits bessons.
L’habitació d’ús individual pot ser en habitació senzilla que és més petita que twin.
L’habitació triple serà twin amb un llit extra. El tercer llit pot ser més petit que les dues principals o pot ser sofà llit Una maleta de mida normal (fins a 20 kg) per persona de Osaka/Kyoto/Tokyo.