UZBEKISTAN

Del 22 al 30 d'octubre de 2024

9 dies de viatge amb Grup reduït i Guia Acompanyant + Viatge amb tot inclós

Tot inclós: 2.995 €
DIA 22 OCTUBRE : IGUALADA – BARCELONA – TASHKENT.
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem direcció a Uzbekistan. Es farà un canvi d’avió a Istambul. Arribada a la nit, trasllat a l´hotel . allotjament

DIA 23 OCTUBRE : TASHKENT. PC.
Esmorzar i tot seguit visitarem la ciutat vella on hi ha la plaça Jast Imam amb el seminari de Barak Jan, la mesquita Tillya Sheikh i arxius antics. També visitarem l’Alcorà Sagrat, molt antic que va escriure el califa tercer Osman. Després visitarem el Mercat Chor Su i la madrassa Kukeldash. Dinar inclòs. Tindrem l’oportunitat de visitar un taller de ceràmica on ens explicaran la història i la tècnica de la ceràmica Uzbeka. Podrem veure una col•lecció de peces úniques, totalment artesanes. Sopar, i allotjament a l’hotel.

DIA 24 OCTUBRE: TASHKENT – URGENCH – JIVA (KHIVA). PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’aeroport on prendrem un vol domèstic que ens durà fins a Urgench. A l’arribada prendrem un vehicle que ens durà fins a Jiva. Visitarem la ciutat a peu. Jiva o Khiva és un museu a l’aire lliure. És una ciutat única, que porta el títol de “setè miracle del món”, gràcies al seu ambient des dels principis del temps. Dinar. Visitarem Kunya Ark, una fortalesa dins de la ciutat, la madrassa Rajimjon, el mausoleu de Pajlavan Majmud i el palau Tashjauli amb el pati del Gran Harem. Sopar, i allotjament a l’hotel.

DIA 25 OCTUBRE : JIVA – BUJARÁ. PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Bujarà, travessant el famós desert de Kizil Kum (Les Sorres Vermelles). Veurem flora i fauna del desert, els arbres únics de Saksaul, vegetació autòctona i diversos tipus de mamífers adaptats al medi. Parada a la riba del riu Amú Dariá. Dinar en ruta a una casa del te al desert. Més tard continuació del trajecte a Bujara. Arribada a hotel de Bujara per el Sopar, i allotjament.

DIA 26 OCTUBRE : BUJARÁ (BUKHARA). PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la ciutat de Bujará. Visitarem els llocs més interessants de la ciutat: el conjunt arquitectònic Lyabi Jovuz, amb la piscina i la casa de te que és avui un centre tradicional d’Uzbekistan. Passejant per la ciutat, visitarem la mesquita Magoki Attari, Poi Kalon i la madrassa Abdulazizjan. Després del dinar visitarem la Fortalesa Ark, prop de la mesquita Bitlla Jauz, el mausoleu de la dinastia dels Samanides i el complex Chashma Ayub. El dinar es farà a una casa familiar tradicional uzbeka, que es dedica des de fa dècades, a l’art del brodat d’Uzbekistan. Tindrem l’ocasió de tastar el Plov, plat principal a totes les cases uzbekes. Continuació del recorregut fins arribar de nou a l’hotel. Sopar, i allotjament a l’hotel.

DIA 27 OCTUBRE : BUKHARA – SAMARKANDA . PC.
Esmorzar a l’hotel i sortida a 30 kms de la ciutat per visitar el sepulcre de Bahouddin Nakshbandi, el Mausoleu Chor Bakr (segle X) i la Residencia d’estiu de l´Emir de Bukhara Sitorai-Mokhi-Hossa. Dinarem en restaurant i per la tarda sortida en tren fins a Samarcanda amb 2 hores aprox de durada. Arribada a Samarcanda, trasllat a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 28 OCTUBRE : SAMARKANDA PC
Esmorzar a l’hotel. Farem una visita de la ciutat per gaudir de la història i l’aire de la ciutat antiga. Visitarem la plaça Registan que durant els molts segles va ser el centre de Samarkanda. A la plaça es troben les tres famoses madrasses: la madrassa de Ulugbek del segle XV, la madrassa Tillo-Kori del segle XVII i la madrassa Sherdor també del segle XVI. Dinar a restaurant. Visitarem Guri-Emir, el mausoleu de Tamerlan el Gran. Tot seguit tindrem la ocasió de visitar les famoses bodegues de Bazizagán, la més antiga d’Ásia Central, per degustar vins i brandis genuïns de Samarkanda. Es tracta d’un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Tornada a l’hotel per el Sopar i l’allotjament.

DIA 29 OCTUBRE : SAMARKANDA PC
Esmorzar a l’hotel. Avui continuarem visitant la ciutat, anirem a visitar un taller de fabricació de paper. Durant molt temps, Samarkanda ha estat famosa com a centre de fabricació de paper d’alta qualitat. En el taller d’un mestre veurem com l’escorça de la morera es converteix en paper. Passarem per la tomba del Profeta Daniel, Museu de la ciutat etc.. Dinar durant la visita, Tarda per les últimes compres , sopar i allotjament

DIA 30 OCTUBRE : SAMARKANDA – BARCELONA – IGUALADA
A la hora convinguda, trasllat a l’aeroport, per abordar el vol internacional de tornada a Barcelona. Arribada Barcelona i fi dels serveis previstos.

 

PREU PER PERSONA  EN HAB. DOBLE

SUPLEMENT HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

3.180 €

 

575 €

 

AMB 20 PARTICIPANTS

3.100 €

AMB 25 PARTICIPANTS

2.995€

SORTIDA GARANTITZADA AMB UN MÍNIM DE 15 PLACES
OPCIONAL SEGURO DE ANULACION 58€

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió Barcelona/Taskent/Samarkanda/Istambul/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses (380€)
 Bitllet d’avió en vol domestica, de Taskent a Urgench, classe turista, maletes i taxes aèries incloses
 Bitllet de tren de Jiva a Bukhara i tren de Bukhara a Smarkanda
 Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 Acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari amb les entrades.
 Visita especial a la bodega de Samarkanda.
 Pensió complerta, des del dinar del segon dia fins el esmorzar de l’últim.
 7 nits d´allotjament a Hotels de 4****/4*s de garantia, habitacions dobles tipus estàndard amb les taxes hoteleres incloses.
 Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel
 Propines. La previsió es de 60 € per hotel i restaurants, xofer i guia a entregar el primer día al guia correu perquè pugui distribuir
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.