Casa vostra

FerFrans Viatges

 

FerFrans – Agència de viatges
Rambla Sant Isidre, 9
08700 Igualada
info@ferfrans.com
Telf. 938037556
Fax: 938030011
WhatsApp: 639355721

Horaris:
De dilluns a divendres:
Mati: de 10 a 13 hrs.  – Tarda:  de 17 a 20 hrs.

Dissabte: Tancat

Cita Prèvia 

 

 

 

 

FerFrans, “Experts en viatges”,  és un bon exemple del desenvolupament de l’empresa familiar tradicional.  Fa mes de 40 anys, coincidint amb el naixement del sector turístic, la família Ferrer, iniciava la seva singladura en el món dels viatges.

El caràcter emprenedor i valent dels fundadors de la nostra Agència, ens van portar a ser uns dels pioners a recórrer les rutes peninsulars i en viatges a l’estranger.

Francesc Ferrer Ramon, gerent Fer Frans, les seves filles Elia, Aïda i tot l’equip humà, que forma part de la nostra empresa, continuen avui, amb el mateix esperit i il·lusió dels fundadors i amb una renovada vocació per fer realitat els somnis dels nostres clients.

L’atenció personalitzada i la qualitat en el servei, ha estat la nostra filosofia. Disposem dels sistemes informàtics de reserves d’última generació, amb connexions en línia a les companyies aèries, Trasmediterranea, Renfe, Cadenes Hoteleres nacionals i estrangeres, Rent a Car, Creuers, Congressos i un llarg etc., que fa possible una resposta immediata.