Les llegendes JORDANIA

Sortides Tots els diumenges

Des de: 1.325 €
Jordania El Monastir Petra,
El Viatge:   Avió  + Trasllats  + Circuit detallat – Guia local
Durada:   7 dies  amb mitja pensió
Sortides:   Tots el diumenges

Dia 1 – IGUALADA – BARCELONA – AMMAM
Sortida en vol regular amb destinació Amman. Arribada i assistència del nostre personal. Tràmits de visat. Trasllat a l’hotel. Sopar (sempre que l’arribada a l’hotel sigui abans de les 21 hores). Allotjament.

Dia 2 – AMMAN – MADABA – MONTE NEBO – CASTELL SHOBAK – PETRA
Esmorzar. Sortida per visitar l’Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuació cap al Mont Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall Jordà i el Mar Mort des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisès i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Se segueix cap al castell de Shobak, Record solitari de l’antiga glòria dels Creuats, construït l’any 1115 pel rei Balduí, va ser construït com a defensa del camí entre Damasc i Egipte. El Castell està situat a menys d’una hora al nord de Petra, nomenat en alguna ocasió com “Mont Reial o Mons Regalis”, està situat al vessant d’una muntanya. Sopar i allotjament.

Dia 3 – PETRA
Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels Nabateus. El Tresor, famós i internacionalment conegut monument dut al cinema en una de les pel•lícules d’Indiana Jones, les Tombes de Colors, les Tombes Reials, etc. Petra és un d’aquells llocs del món en què almenys cal anar un cop a la vida. En acabar la visita, ja a la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i Allotjament.

Dia 4 – PETRA – PETITA PETRA – WADI RUM (4X4) – AMMAM
Esmorzar. Sortida cap al que es coneix com “La Petita Petra” (Little Petra), a tan sols 15 km. al nord de Petra. Un congost de tot just 2 metres d’ample amb la seva arquitectura típica Nabatea fa que aquesta visita sigui única i incomparable. Seguirem fins arribar al desert de Lawrence d’Aràbia. Excursió al desert de Wadi Rum i passeig en vehicles 4×4 conduïts pels beduïns (2 hores), consisteix en una petita incursió al paisatge llunar d’aquest desert. Ens endinsarem en les sorres rosades d’aquest desert, que posseeix un encant especial proporcionat pels massissos granítics que la natura ha modelat amb formes capritxoses. En acabar la visita, sortida cap a Amman. Arribada. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5 – AMMAM -JERASH – AJLOUN – AMMAN
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat d’Amman, les seves avingudes més importants, la Ciutadella, el centre urbà i el Teatre Romà. Continuació cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Jerash es troba al nord de Amman, aproximadament a 45 km i a una hora de distància per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc de Triomf, la plaça ovalada, el Cardo, la Columnata, el Temple d’Afrodita i finalitzant, el Teatre Romà, amb una meravellosa acústica. Després visitarem el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels Mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels Creuats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una Bella vista. En acabar la visita, retorn a Amman. Sopar i Allotjament.

Dia 6 – AMMAM – CASTELLS DEL DESERT – MAR MORT – AMMAN
Esmorzar. Sortida cap a l’est de la ciutat, per visitar algun dels més representatius Castells del Desert (Harranah, Amra i Azraq): Aquests castells, construccions dels segles VII al XI, eren utilitzats uns com caravaneres, altres com pavellons de descans i alguns d’ells com forts militars per a la defensa dels seus territoris. A continuació visitarem el Mar Mort. El punt més baix de la terra, situat a 400 metres sota el nivell del mar. Possibilitat i temps lliure per fer un bany. Retorn a Amman. Sopar i Allotjament.

Dia 7 – AMMAM – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat cap a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. Trasllat a la nostra terminal.

CATEGORIA HOTEL 4 **** 5 ***** 5 * luxe
Preu per persona Habitació Doble 1.325 € 1.520 € 1.720
Suplement habitacio individual 200 € 325 € 450
Els nostres Preus Inclouen:
– Trasllats a l’aeroport de Barcelona
– Trobada i assistència de parla hispana a l’aeroport en l’arribada i sortida
– Allotjament en els hotels seleccionats en règim Mitja Pensió en habitació estàndard.
– Tots els trasllats esmentats en el programa en autocars moderns
– Entrades als llocs turístics esmentats en el programa amb les visites.
– Jeep Tours a 4×4 beduí a Wadi Rum durant 2 hores.
– Guia local de parla hispana durant els dies de visites.No Inclouen:
– Assegurança personal (robatori, malaltia, etc.)
– Propines.
– Dinar.
– Begudes en general.
– Visat de Jordània
– Qualsevol servei addicional no esmentat en el programa.
CATEGORIA HOTEL

4 ****

5 *****

5 * luxe

AMMAN

H. Grand Palace

H.Arena Space

Regency Palace

Holiday Inn

Le Grand

Kempenski

PETRA

H. P4 Quattro

H. Grand View

H. Hyatt Zaman

H. Hyatt Zaman