ROMANIA AL COMPLET

Del 5 al 15 d'agost de 2024

11 dies de viatge amb Grup reduït i Guia acompanyant - Viatge amb Pensió completa i totes les visites  -  Visita especial als Monastir de Bocuvina

Tot inclós: 2.390 €
05 AGOST 2024. IGUALADA – BARCELONA – BUCAREST       (MP)
A la hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el nostre guia de viatge. Ens ajudarà amb els tràmits de facturació i posteriorment embarcarem en direcció a Romania. A l’arribada a l’aeroport de Bucarest, trobarem el bus i el guia local. De camí cap a l’hotel, es realitzarà un tour panoràmic de la capital romanesa, on podrem contemplar entre altres llocs: la Plaça de la Premsa Lliure, l’Arc del Triomf, la Plaça Victòria, la Plaça de la Revolució, l’Ateneu Romanès, la Plaça de la Constitució, la Plaça de la Unió, la Plaça de la Universitat i la Plaça Romana. Sopar i allotjament a l’ hotel.

06 AGOST 2024. BUCAREST – VISITA DE LA CIUTAT.      (PC)
Esmorzar. Dedicarem tot el matí a descobrir la ciutat de Bucarest. Visita panoràmica de la capital romanesa. Continuarem recorrent els llocs més emblemàtics de la capital com el Parc Cismigiu, l’Opera Romanesa, el Palau Cotroceni o l’Acadèmia Militar. Visita del Palau del Parlament, edifici espectacular i el segon en mida del món després del Pentàgon d’EUA amb una superfície de 315.000 m ², dels quals més de 250.000m ² superen els 84 metres d’ alçada i els 25 m de profunditat. A continuació visita de la Catedral Ortodoxa. Dinar al restaurant típic “Jaristea”. A la tarda visita del museu de l’Aldea, un museu etnogràfic a l’aire lliure, com si fos un petit poble on es representen les construccions pageses típiques de cada regió. Es va inaugurar el 1936 en un espai obert que abasta 10 hectàrees i exhibeix al voltant de 300 cases, desmuntades al seu lloc d’origen i muntades en aquest museu del poble. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament en hotel.

07 AGOST 2024. BUCAREST – SIBIU.      (PC)
Esmorzar. Sortida cap a Sibiu, capital cultural europea 2007. Creuarem els Càrpats Meridionals, pel congost del riu Olt. En ruta farem una parada per visitar el Monestir de Cozia. Arribada a Sibiu i dinar. A la tarda farem la visita de la ciutat d’arquitectura medieval. Passejant per Sibiu, es poden observar les cases amb les seves boniques façanes, les velles portes de fusta i les finestres multicolors. Visitarem: la Plaça Major i la Plaça Menor, la Catedral Evangèlica, la Catedral Ortodoxa, així com el Pont dels Mentiders. Sopar i allotjament a l’hotel.

08 AGOST 2024. ALBA IULIA – CLUJ.        (PC).
Esmorzar. Sortida en direcció a Cluj. En ruta farem una parada a la ciutat d’Alba Iulia, l’antiga Capital de Dacia, on visitarem la ciutadella, d’estil Vauban, la més gran de Romania. A continuació visitarem la Catedral Ortodoxa i la Romano-Catòlica. Dinar en restaurant local. Continuació a Cluj, la segona ciutat de Romania. Arribada i visita panoràmica de Cluj, antiga capital de Transilvània, incloent la Catedral Ortodoxa i la Catedral Romano-Catòlica. Sopar i allotjament a l’ hotel.

09 AGOST 2024. CLUJ – BAIA MARE – SIGHETUL MARMATIE.        (PC)
Esmorzar. Sortida cap a cap a Maramures, la part més al nord de Transilvània, la zona més bonica i antiga de Romania, molt famosa per les seves esglésies de fusta (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), per les grans portes tallades en fusta i les seves cases. En ruta farem una parada a Baia Mare on donarem un passeig per la part antiga de la ciutat i visitarem l’església Surdesti, Patrimoni de la Humanitat. Dinar a la zona rural i continuació fins a Sighetul Marmatiei. Visita del famós Cementiri Ale gre/Sapanta amb l’església de fusta, que té la torre de fusta més alta del sud-est d’Europa amb 80 metres d’alçada. Sopar i allotjament a l’ hotel.

10 AGOST 2024. SIGHETUL MARMATIEI.         (PC)
Esmorzar. Ens trobem a Maramures i si el dia coincideix en diumenge podrem veure els aldeans i habitants de la zona vestits amb els vestits típics anant a l’església. Durant aquest dia continuarem visitant les esglésies, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: Rozavlea, Bogdan Voda i Barsana. En aquesta zona hi ha 39 esglésies de fusta, però la majoria estan tancades i únicament es poden visitar a fora. Dinar. Retorn a l’ hotel. Sopar i allotjament.

11 AGOST 2024. TREN DE VAPOR MARAMURES – BUCOVINA.         (PC)
Esmorzar. Sortida cap a Viseul pe embarcar en el tren de vapor que ens transportarà en el temps, dinar informal de barbacoa i tornarem a Viseul. Continuarem en autocar fins Bucovina, creuant els Càrpats Orientals per visitar la zona dels monestirs pintats (segles XV – XVI), patrimoni de la UNESCO. Arribada. Sopar i allotjament a l’ hotel.

12 AGOST 2024. SUCEAVA – GURA HUMORULUI – PIATRA NEAMT.        (PC)
Esmorzar. Ens trobem a la dels Monestirs pintats de Bucovina. Començarem visitant el monestir Sucevita, el qual compta amb el major nombre d’imatges bíbliques. Presenta els seus murs pintats d’un verd intens, que el converteixen en un poema de llum. Les pintures exteriors estan molt ben conservades. Continuarem amb el monestir Moldovita i finalitzarem visitant el monestir Voronet, anomenat “La Capella Sixtina de l’Orient”. Dinar al restaurant local i sortida cap a Piatra Neamt, als peus dels Càrpats Orientals. En ruta visitarem el Monestir Agapia, pintat pel més famós pintor romanès Nicolae Grigorescu i on encara viuen 400 mongos. Arribada. Sopar i allotjament a l’hotel.

13 AGOST 2024. PIATRA NEAMT – SIGHISOARA – BRASOV.         (PC)
Esmorzar. Creuem els Càrpats Orientals fina arribar a Sighisoara, ciutadella medieval patrimoni de la UNESCO i lloc on va néixer Vlad Tepes, el príncep de Valàquia que va inspirar la figura de Dràcula a la novel•la de Bram Stoker. Farem una visita a peu de la ciutat per admirar la Torre del Rellotge, la sala de les Armes Medievals i la Cambra de la Tortura. Dinar i sortida cap a Brasov, situada al centre del país. Arribada i visita de la ciutat pels colorits carrers de vianants, incloent la Plaça de l’Ajuntament i l’Església Negra (segles XIV-XV), edifici emblemàtic de Brasov, el monument religiós d’estil gòtic més gran de tot el país. Sopar i allotjament a l’ hotel.

14 AGOST 2024. BRASOV – BRAN – SINAIA – BUCAREST.         (PC)
Esmorzar. Ens dirigim cap al poble de Bran, on visitarem el castell de Bran conegut mundialment com el “Castell de Dràcula”. A continuació sortida cap a l’estació de Sinaia, anomenada per la seva bellesa com la “Perla dels Càrpats”, on visitarem el Monestir de Sinai i visita del Castell de Peles, considerat per molts un dels més bonics d’Europa. Dinar al restaurant de l’hotel Palace 4*, un edifici aristocràtic de 1911 de Sinaia. Continuació a Bucarest. Arribada i temps lliure. Sopar i allotjament a l’ hotel.

15 AGOST 2024. BUCAREST – AEROPORT/OTOPENI -BARCELONA -IGUALADA       (AD)
Esmorzar. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractats

  PREU PER PERSONA   HAB. DOBLE

SUPL.   HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

2.495 €

 

360 €

AMB 20 PARTICIPANTS

2.440 €

AMB 25 PARTICIPANTS

2.390 €

SORTIDA GARANTIDA AMB 15 PARTICIPANTS

OPCIONAL SEGURO DE ANULACION  41€

El preu inclou

El preu no inclou

Ø    Bitllet d’avió Barcelona/Bucarest/Barcelona, en classe turista, cia Wizzair. Taxes aèries 160€  i una maleta per persona incloses.

Ø    Autocar gran confort, per els recorreguts.

Ø    Acompanyant català/castellà des de l’aeroport de sortida.

Ø    Guia local de parla castellana, per les visites al destí.

Ø    Visites panoràmiques segons s’indica a l’itinerari I visites a monuments amb entrades incloses segons es detalla

Ø    Sopar típic amb folklore a Brasov.

Ø    Pensió complerta, des de el sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.

Ø    10 nits d’allotjament en Hotels de 4****SUP (3* a Sighetul Marmatie), habitacions dobles de tipus estàndard. Taxes hoteleres incloses.

Ø    Assegurança de viatge.

Ø    Despeses extres a l’hotel

Ø    Maleters

Ø    Propines.

Ø    Begudes cafès i licors als àpats.

Ø    Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.