EGIPTE Vip Luxe

Del 21 al 30 de novembre de 2024

Viatge de 10 dies amb Guia acompanyant i Grup reduït+ Pensió Completa i totes les visites

3.510 €

21 DE NOVEMBRE. BARCELONA – EL CAIRE.

A l’hora acordada, sortida  en direcció a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona, on hi agafarem el vol directe cap a El Caire. Arribada a El Caire, tràmits de visat, recollida d’equipatge i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

22 DE NOVEMBRE. SAKKARA – DAHSHUR – PIRÀMIDES – ESFINX.

Esmorzar. Al matí iniciarem la visita panoràmica a les Piràmides de Giza (Keops, Kefrén i Micerinos) i la Esfinx amb el seu temple de la vall de Kefrén. En acabar la visita, dinarem en un restaurant local. A la tarda, visita de la necròpoli de Sakkara, on s’hi troba la famosa Piràmide Esglalonada, i continuarem fins al desert de Dahshur, on es troben les piràmides Vermella i Romboïdal. Sopar i allotjament.

23 DE NOVEMBRE. EL CAIRE – MUSEU – BARRI COPTA – CIUTADELLA I MESQUITA.

Esmorzar. Sortida per a fer la visita al museu d’art egipci i al barri copte. Dinar. Tarda dedicada a visitar la ciutadella de Saladino amb la seva mesquita d’alabastre. Sopar. Un cop acabat el sopar, trasllat al barri medieval del Caire i passeig nocturn pels carrers il·luminats, incloent-hi una visita panoràmica de la Ciutat dels Morts. Acabarem el passeig pel famós Bazar Khan El Khalili prenent un te amb menta al Café dels Miralls. Tornada a l’hotel i Allotjament.

24 DE NOVEMBRE. EL CAIRE – VISITA AL NOU GRAN MUSEU – MUSEU DE CIVILITZACIÓ.

Esmorzar. Sortida per a visitar el museu de la Civilització egípcia amb la seva famosa sala de les Momies reals. Dinar. Tarda dedicada a les instal·lacions del Nou Gran Museu Egipci amb la seva increïble col·lecció. Es visitaran només aquelles sales que estiguin obertes i habilitades. Sopar i Allotjament.

25 DE NOVEMBRE. EL CAIRE – LUXOR.

Esmorzar. Sortida de l’hotel i trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Luxor. Arribada i trasllat al vaixell M/S ACAMAR CRUISE. Embarcament. Dinar a bord. Es realitzarà la visita al temple de Luxor. Sopar i Nit a bord.

26 DE NOVEMBRE. LUXOR – ESNA – EDFU.

Esmorzar. Al matí visita a la Vall dels Reis, el temple de Ramsès III a Medinet Habu, els Colosos de Memnon i els temples de Karnak. Tornada al vaixell i al voltant de les 13.00 Navegació fins a ESNA, creuament de la seva famosa esclusa i continuació de la navegació fins a EDFU. Sopar i Nit a bord.

27 DE NOVEMBRE. EDFU – KOM OMBO – ASWAN.

Esmorzar. Visita al Temple d’Horus, al qual accedirem des del vaixell en caleses o minivan. Aquí es podrà admirar una altra de les joies d’Egipte, es tracta del temple millor conservat de tots, encara amb les seves parets en peu i sostre intacte. Continuació de la navegació fins a Kom Ombo, allà sobre una elevació, a la qual s’accedeix caminant, visitarem un temple que té la particularitat d’estar dedicat a dues divinitats simultàniament: Sobek, el cocodril, déu de la fertilitat, i Horoeris, el gran disc solar alat. Tornada a la motonau. Navegació fins a Aswan. Arribada i nit a bord.

28 DE NOVEMBRE. ASWAN – ABU SIMBEL – LUM I SO.

Esmorzar. Sortida per carretera cap als temples d’Abu Simbel. Arribada i dinar. Visita de dia complet als temples. Finalitzada la visita gaudirem d’un passeig en iot per les aigües del Llac Nasser des d’on tindrem una altra perspectiva per gaudir de la vista impressionant i fer fotos. Finalitzat el passeig assistència a l’espectacle de llum i so. En acabar, tornarem a Aswan per carretera. Sopar i Nit a bord.

29 DE NOVEMBRE. ASWAN – EL CAIRE.

Esmorzar i dinar a bord. Desembarcament. Dedicarem el matí a la visita de l’Obelisc inacabat, la Presa Alta i un interessant passeig per un poblat Nubi. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport d’Aswan i vol a El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament.

30 DE NOVEMBRE. EL CAIRE – BARCELONA.

Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport per agafar el vol d’Egyptair de les 11.05. Arribada a Barcelona a les 14.25. Trasllat fins a Igualada. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 3.510€

Impostos: 390€

Suplement habitació individual: 1.125€

Pagament en efectiu al destí per visat i taxes locals: 120€

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols internacionals i nacionals.
 • Tots els serveis en privat.
 • Guia local de parla hispana.
 • Totes les visites i entrades segons l’itinerari.
 • Autocar privat per als desplaçaments segons l’itinerari.
 • Motonau de luxe ACAMAR
 • Hotel 5* luxe al Caire.
 • Tots els trasllats aeroport/hotel/aeroport.
 • Espectacle de Llum i So a Abu Simbel.
 • Passeig en vaixell pel Llac Nasser
 • Pensió completa