IOT PRIVAT PEL NORD DE CROÀCIA

Del 10 al 17 d'agost de 2024

Vols Barcelona – Venècia – Barcelona  - Transfer Venècia – Rijeka – Venècia – Iot fletat exclusivament per a nosaltres amb 6 tripulants més el capità – Mitja pensió més sopar de benvinguda – Guia des de Barcelona durant tot el viatge. – Guies locals de parla espanyola. – Entrades dels monuments i parcs nacionals que es visiten. – Autocars per als desplaçaments als parcs de l’interior. – Assegurança de viatge i anul·lació.

des de 1.750 €

10 AGOST DISSABTE: BARCELONA – RIJEKA

A l’hora establerta quedarem  pel trasllat i anar cap a l’aeroport de Barcelona. Vol directe fins a Venècia, on agafarem el trasllat que ens portarà fins al port on embarcarem sobre les 20h, a l’arribada tindrem la presentació de la tripulació i el sopar de benvinguda, després de sopar temps lliure per passejar per Rijeka de nit. SOPAR DE BENVINGUDA.

11 AGOST DIUMENGE: RIJEKA -ILLA DE KRK – ILLA DE RAB

Esmorzar. La nostra primera parada serà a una cala apartada l’illa de KRK on podràs submergir-te a les meravelloses aigües del mar Adriàtic. Dinar a bord mentre naveguem cap a l’illa de Rab , arribarem a la bonica ciutat medieval de Rab al vespre. Un guia ens esperarà per a fer-nos una visita guiada. El nucli antic de Rab, amb els seus campanars impressionants, s’estén al voltant d’un estret promontori rocós, flanquejat per l’aigua. Pel nucli antic passen tres carrers: la “Lower Street” amb cafès i pubs, la “Middle Street” amb boutiques, botigues de souvenirs i gelateries, i la “Upper Street”, que condueix a les quatre esglésies amb els seus campanars. SOPAR LLIURE. Nit a bord a Rab.

12 AGOST DILLUNS: ILLA DE RAB – ZADAR

Esmorzar. Avui deixarem la badia de Kvarner i ens dirigirem a Dalmàcia. Després d’una pausa per nedar, arribarem a Zadar, el centre del nord de Dalmàcia. Dinar a bord Després d’arribar a Zadar, ens esperarà un guia turístic local per portar-nos a fer una passejada pel nucli antic emmurallat, mostrant-nos llocs únics com el Fòrum Romà, l’església circular de Sveti Donat o la Catedral Sveta Stošija. Gaudiu de carrers sense trànsit amb elegants boutiques i innombrables cafès, o sentiu els sons marins únics al món a Riva, les melodies del qual són creades exclusivament per les onades. SOPAR LLIURE. Nit a bord a Zadar.

13 AGOST DIMARTS: ZADAR

Esmorzar. Després d’esmorzar, excursió al Parc Nacional Krka. Gaudirem del recorregut panoràmic en un autobús amb aire condicionat mentre es dirigeix cap al Parc Nacional Krka. La principal atracció del parc és el riu Krka, famós per la seva sèrie de cascades, incloent la preciosa Skradinski buk. El parc també amaga un ric patrimoni cultural amb llocs d’interès històric i artefactes que es remunten a temps prehistòrics. El nostre guia autoritzat us conduirà en una visita a peu pel parc i després tindreu temps per explorar-lo al vostre propi ritme. Dinar lliure. A la tarda, gaudirem d’un passeig en vaixell on podrem relaxar-nos i prendre un bany. En acabar tornarem a Zadar per sopar al iot i disfrutar de la vida nocturna d’aquesta ciutat.

14 AGOST DIMECRES: ZADAR- PARc NACIONAL illes KORNATI – arxipèlag DE ZADAR

Esmorzar. Des de Zadar, continuarem el nostre creuer en direcció a “Proversa”, un estret pas entre les illes de Dugi Otok i Kornat, que és l’entrada a aquest singular Parc Nacional. Després de passar per la fascinant zona del Parc Nacional, continuarem cap al nord i fondejarem en una de les

15 AGOST DIJOUS: ZADAR – ILLA DE Lošinj

Esmorzar. Ens dirigim a l’illa de Lošinj, coneguda no només pels seus tres-cents dies assolellats a l’any sense nuvolositat o amb núvols lleugers, sinó també perquè està coberta de densos boscos de pins. Amb una mica de sort, potser veurem dofins jugant a les ones; a les aigües que envolten l’illa de Lošinj, hi ha més de 220 dofins registrats pel Projecte Dofins de l’Adriàtic. Després d’una pausa per nedar i dinar, arribarem a Mali Lošinj, on farem una vsita amb un guia local i pasarem la tarda i la nit. Nit a bord. SOPAR LLIURE.

16 AGOST DIVENDRES: ILLA DE Lošinj – RIJEKA

Esmorzar. Des de Lošinj navegarem al llarg de la costa oriental d’Istria fins a Rijeka, no sense abans donar-nos un últim capbussó. Dinar. Nit a bord al port de Rijeka. SOPAR LLIURE.

17 AGOST DISSABTE: RIJEKA – VENECIA – Barcelona

Després de l’esmorzar, desembarcament del iot i ens dirigirem cap a Venècia, on disposarem d’algunes hores lliures per gaudir de la ciutat. A l’hora establerta, ens dirigirem a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Barcelona. Trasllat fins a Igualada. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA CABINA ESTÀNDARD: 1.750€

PREU PER PERSONA CABINA PRINCIPAL: 1.950€

– Taxes aèries: 250 €

– Taxes navegació 45€ (A pagar en destí)

– Propines 70€ (A pagar en destí)

– Suplement hab. Ind. 950 €

Serveis inclosos:

– Vols Barcelona – Venècia – Barcelona 

– Transfer Venècia – Rijeka – Venècia

– Iot fletat exclusivament per a nosaltres amb 6 tripulants més el capità

– Mitja pensió més sopar de benvinguda

– Guia des de Barcelona durant tot el viatge.

– Guies locals de parla espanyola.

– Entrades dels monuments i parcs nacionals que es visiten.

– Autocars per als desplaçaments als parcs de l’interior.

– Assegurança de viatge i anul·lació.