VIETNAM ‘extensió a Cambodja’

Del 2 al 13 d'octubre de 2024

12 dies de viatge amb Grup reduït i Guia Acompanyant + Viatge amb tot inclós

des de: 4.280 €
VIETNAM Joven Vietnamita2
DIA 2 OCTUBRE : IGUALADSA – BARCELONA – (NIT EN VOL)
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a VIETNAM, canviant en aeroport entremig. Passarem la nit a bord. Acomodació en classe turista.

DIA 3 OCTUBRE : ARRIBADA A HANOI. PC.
Arribada a l’aeroport de Hanoi on estarà esperant la guia de parla hispana. Trasllat a la ciutat (1hr.) on tindran una primera impressió de Hanoi i temps lliure fins a check-in a l’hotel segons disponibilitat (normalment les habitacions estan disponibles a partir de les 14.00h). Dinar. A la tarda, realitzem un passeig en xiclo pel Barri Antic d’Hanoi també conegut com el barri de les 36 carrers que en el seu temps, cadascuna era coneguda per artesans i tallers d’una professió particular. Assistiran a un espectacle tradicional de marionetes sobre aigua. A continuació, trasllat al restaurant per al sopar de benvinguda. Retorn a l’hotel i allotjament a Hanoi

DIA 4 OCTUBRE : HANOI. PC.
Després del esmorzar, comencem les visites de Hanoi. Actualment Hanoi és la capital de Vietnam, única ciutat asiàtica amb avingudes arborades, arquitectura colonial francesa, llacs afables i temples orientals. El tour inclou el mausoleu de Ho Chi Minh (visita exterior), la casa de Ho Chi Minh damunt de pilots, el Palau del Governador (visita exterior), la pagoda del pilar únic i el Temple de la Literatura, la primera universitat del país fundada en 1070. Dinar en restaurant local.
Després del dinar, ens traslladem a visitar el Museu d’Etnologia. Continuem amb el Temple Ngoc Són, enmig del llac Hoan Kiem o llac de l’Espasa Restituïda, retorn a l’hotel o temps lliure a la part històrica de la ciutat, sopar en restaurant local i allotjament

DIA 5 OCTUBRE : HANOI – HALONG – LAN HA. PC.
Després del esmorzar, trobada amb el guia local al vestíbul de l’hotel. Sortida per carretera cap a la Badia de HALONG/ LAN HA, una part de la Badia de Halong, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, en un trajecte a través de les riques terres agrícoles del delta del riu Vermell i el paisatge de camps d’arròs, búfals d’aigua, exemple de la vida rural i tradicional de Vietnam. Arribada a Halong i embarcament a bord d’una embarcació tradicional de fusta “jonc” o similar. Dinar a bord. Després de l’esmorzar, continuarem navegant i descobrint les nombroses illes de la Badia com la de la Tortuga, la del Gos, Cap d’Home, etc. Sopar i allotjament a bord. (L’Itinerari del creuer i l’horari estan subjectes a canvis a causa dels nivells de la marea, del temps i les condicions d’operació).

 

DIA 6 OCTUBRE : HALONG / LAN HA – HANOI – DANANG – HOI AN. PC.
Els matiners podran participar en la demostració de Taichi en el pont superior. Se servirà després un esplèndid brunch i tot això continuant amb la navegació a través de les miríades d’illes i illots i visitant els més importants. Sobre les 10h30-11h00 desembarcament i camí de retorn a Hanoi. Trasllat directe a l’aeroport per prendre el vol a Danang. A la arribada, recepció i trasllat a cap a Hoi An. Sopar a l’hotel. Allotjament en Hoi An.

DIA 7 OCTUBRE : HOI AN. PC.
Després del esmorzar, continuarem la visita de la ciutat de Hoi An, un important port comercial d’Àsia als segles XVII i XVIII, amb una arquitectura i relaxat estil de vida han canviat poc en els últims anys. Passeig pel centre de la ciutat antiga per visitar les tradicionals llars dels comerciants, el Pont japonès, de més de 400 anys d’antiguitat, el temple xinès Phuc Kien, una casa antiga d’arquitectura tradicional. Dinar a un restaurant local. Tarda lliure. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

DIA 8 OCUBRE : HOI AN – HUE PC
Esmorzar a l’hotel. A continuació, trasllat per carretera a Hue, l’antiga capital imperial vietnamita, a través del pas de Hai Van (oceà de núvols) i la pintoresca platja de Lang Co on realitzarem una parada per prendre fotos. En el camí, visitem el museu de Cham. A l’arribada, esmorzar en restaurant local. A la tarda, visitem el mausoleu de l’emperador Minh Mang i de l’emperador Khai Dinh. Sopar en un restaurant local i allotjament a Hue.

DIA 9 OCTUBRE : HUE – HO CHI MINH. PC.
Després del esmorzar, passeig amb vaixell pel romàntic Riu dels Perfums, i visita de la pagoda Thien Mu. Visitarem la Ciutadella Imperial, des d’on la Dinastia Nguyen va governar entre 1802 i 1945 i el seu Museu Real. Dinar en restaurant local. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol cap a Ho Chi Minh. A l’arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Ho Chi Minh.

DIA 10 OCTUBRE : HO CHI MINH – DELTA DEL RIU MEKONG DELTA – HO CHI MINH .PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’espectacular Delta del Mekong. El delta es troba a unes dues hores per carretera des de Ho Chi Minh. Allí prendrem un vaixell que ens portarà a través dels estrets canals, envoltats d’una densa vegetació fins al cor del Delta. És un món completament diferent on la vida es desenvolupa al voltant del riu. Al llarg del dia, podran degustar molts productes locals, com fruites exòtiques i autòctones conreades als horts del Delta, els caramels de coco, elaborats en fàbriques familiars. Tornarem a la riba realitzant un passeig amb un tipus de vehicle típic a la zona i posteriorment prenent una embarcació a rem, a través dels canals densos en vegetació. Dinar en un restaurant local. Retorn a Ho Chi Minh per continuar amb la visita del Palau de la Reunificació (des de fora) i la catedral de Notre Dame. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Ho Chi Minh.

DIA 11 OCTUBRE : HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH. PC.
Després del esmorzar, sortirem de l’hotel per visitar els túnels de Cu Chi, situats a 70 quilòmetres al nord-oest de la ciutat (una hora i mitja amb cotxe), creats al 1948 pels Viet Minh per combatre als francesos. Aquesta és una ciutat subterrània, amb sales d’estar, cuina, magatzems, armeries, hospitals, centres de comandament. Durant la Guerra contra els Estats Units, tota la zona de Cu Chi va ser declarada un dels camps de batalla i va anar fortament bombardejada. Dinar en restaurant. Retorn a Sai Gon ( HO CHI MINH ) després de 4 hores de visita. Continuació, visitem el barri xinès i el mercat de Binh Tay. Sopar de comiat en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 12 OCTUBRE : HO CHI MINH – (NIT DE VOL)
Esmorzar a l´hotel. Temps lliure fins l’hora fixada pel trasllat a l´aeroport. Després dels tràmits de facturació i embarcament, sortirem en vol de tornada a la nostra ciutat, via un aeroport intermedi. nit en vol.

DIA 13 OCTUBRE : BARCELONA – IGUALADA
Arribada a la nostra ciutat i fi del viatge

PREU PER PERSONA HAB. DOBLE

SUPLEMENT HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

4.415 €

720 €

AMB 20 PARTICIPANTS

4.360 €

AMB 25 PARTICIPANTS

4.280 €

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió BARCELONA – HANOI – HO CHI MINH (SAIGON) – BARCELONA, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses. Caldrà fer una connexió intermèdia entre Barcelona i Vietnam
 Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 Acompanyant des de l’aeroport de Barcelona
 Guia local de parla castellana, per les visites al destins.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
 Pensió complerta, des de el sopar del primer dia fins l’esmorzar de l’últim, amb aigua embotellada inclosa
 Allotjament en hotels de 4****s/5*****, habitacions dobles de tipus estàndard i les taxes hoteleres corresponents. Assegurança de viatge.NO INCLOU Despeses extres a l’hotel
 Maleters
 Propines. La previsió es de 70 € per hotel i restaurants, xofer i guia a entregar el primer día al guia correu perquè pugui distribuir
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

EXTENSIÓ A CAMBODJA

DIA 11: HOCHI MINH
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de sortida amb destinació Cambodja. Arribada a l’aeroport internacional de Siem Reap, trobada amb el nostre guia i trasllat a l’hotel. Sopar amb Apsarah Show a un restaurant local. Allotjament a Siem Reap.

DIA 12: SIEM REAP – ANGKOR THOM – ANGKOR VAT
Esmorzar. Comencem amb la visita d’Angkor Thom. Començarem amb un Tuk – Tuk (un tipus de moto-carro, un vehicle molt típic a Cambodja) cap a la porta sud del complex, amb les seves impressionants estàtues representant el moviment de l’oceà. L’Antiga capital d’Angkor Thom (Segle XII), el temple Bayon, únic per les seves 54 torres decorades amb 200 cares somrients d’Avolokitesvara, el temple Baphuon que va ser construït sota el mandat de Jayavarman I, el Phimeanakas i les terrasses del rei dels elefants, així com les càmeres reials. Dinar en restaurant local.
A la tarda, trasllat en bus per visitar el més famós de tots els temples Angkor Wat – establert com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. El complex d’aquest temple cobreix 81 hectàrees, comparable en extensió al Palau Imperial de Peking. Les conegudes cinc torres formen part de la bandera cambodja. Aquesta obra d’ art del segle XII està considerada entre els historiadors d’ art, com el primer exemple d’ arquitectura i art clàssic Khmer. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament a Siem

Reap.DIA 13: SIEMREAP – BANTEY SREI I BANTEY SAMRE
Esmorzar, visitarem els temples: Bantey Srei i Bantey Samre, dedicats a Shiva. Dinar en restaurant local. Tarda lliure per passejar per la ciutat d’Angkor amb el nostre guia. Retorn a l’ hotel. Sopar i allotjament.

DIA 14: SIEMREAP – BARCELONA
Esmorzar. Temps lliure fins a l’ hora del trasllat a l’ aeroport per prendre el vol de sortida, (check-out: 12.00). Tràmits d’embarcament i retorn en vol via un o dos aeroports intermedis. Nit a bord.

DIA 15: BARCELONA.
Arribada, recollida d’ equipatges i FI DEL VIATGE

PREU PER PÈRSONA AMB 25 PARTICIPANTS:    985€         – SUP. HAB. INDIVIDUAL:  240€

INCLOU:

Bitllet d’avió HO CHI MINH-SIEM REAP-BARCELONA, amb taxes incloses (65€).
4 dies/3 nits d’estada en hotel 4* sup/ 5*.
Els àpats que s’indiquen.
Les visites indicades en el programa amb guia local de parla hispana.