SRI LANKA

Del 3 al 10 de setembre de 2024

Viatge de 8 dies amb Grup reduït  i Guia acompanyant + Hotels 4**** n+ Pensió Completa i totes les visites

2.450 €

Dia 3 SET – BARCELONA – COLOMBO

A l’hora acordada, trasllat des del Museu de Badalona cap a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol des de Barcelona amb destinació Colombo.

DIa 4 SET – Colombo – Habarana (Sigiriya)

Arribada a Colombo. Assistència a l’aeroport i ens dirigirem cap a Sigiriya (Habarana) Arribada i trasllat a l’Hotel. Resta del dia lliure per a descansar i recuperar-se del llarg viatge. Un cop acomodats sortirem per fer el safari amb jeep al parc nacional de Minneriya. Sopar i allotjament. Dinar i Sopar a l’hotel

DIa 5 SET – Habarana (Sigiriya) – Polonnaruwa – Habarana.

Esmorzar a l’hotel. Al matí visita de Sigiriya, la “Montaña del León”, immensa roca de 185 m d’alçada a la què pujarem per a contemplar-hi els frescos de dames i donzelles i les ruïnes d’una antiga fortalesa. Dinar en restaurant local. A la tarda visita a Polonnaruwa, famosa per la seva bellesa plàstica, en visitarem les ruïnes de la ciutat, entre elles les dues figures de Buda al Temple de Gal Vihara. Sopar i allotjament.

DIa 6 SET – HabArana – Dambulla – Kandy

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a Kandy, visitant en ruta Dambulla i el Jardí de les Espècies i una fàbrica de batisk. A Dambulla: visita al “Temple a la Cova” construït pel rei Walagambahu al segle I AC, considerat Patrimoni de la Humanitat, és el temple més impressionant construït a l’interior d’una cova i conté més de 150 imatges de Buda. Continuació del viatge per carretera. Visita del jardí privat d’espècies a Matale, ciutat amb mercat al nord de Kandy. Demostració de cuina local / Dinar i continuació del viatge cap a Kandy i trasllat a l’Hotel. Sopar i allotjament.

DIa 7 SET – Kandy

Esmorzar a l’hotel. Al matí es visitarà el temple de Lankathilleke, que acull als artesans treballant el llautó. Posteriorment visita de la Fundació (escola) de dansa, on a més de veure l’espectacle, el grup pot participar a les danses clàssiques. A la tarda recorregut per Kandy incloent el Temple de la Dent Sagrada de Buda, venerat diàriament pels pelegrins; a la part posterior del temple es gaudeix d´unes magnífiques vistes sobre el llac artificial. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIa 8 SET – Kandy – Nuwara Eliya en tren panorÀmic

Esmorzar a l’hotel Al matí sortida cap a Nuwara Eliya en tren per gaudir del paisatge i dels jardins de te. Dinar en restaurant local. A la tarda, visita de Nuwara Eliya, coneguda com la Petita Anglaterra, la Casa de la Reina i l’Oficina de Correus. Trasllat a l’Hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIa 9 SET – Nuwara Eliya – Colombo – Negombo

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per carretera cap a Colombo, visitant en ruta les plantacions i la fàbrica de te, al acabar podrem fer una degustació del te. Dinar en restaurant local. Després de dinar procedirem cap a Colombo Arribada a Colombo i visita panoràmica de la ciutat. Trasllat a l’Hotel a Negombo. (poble dels pescadors) Sopar i allotjament.

DIa 10 SET – Colombo – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure, fins a l’hora acordada on ens prepararem per a sortir cap a l’aeroport de Colombo. Facturació i vol de retorn amb destinació Barcelona. Arribada a l’aeroport i trasllat al museu de Badalona.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.025€

Taxes: 425€
Suplement hab. Ind.: 300€
Visat: 40€

El preu inclou:

Bitllet d’avió, Barcelona – Colombo – Barcelona amb escala.

Total 6 nits d’hotel.

Allotjament en PENSIÓ COMPLETA començant amb el dinar del dia 1 fins a l’esmorzar del dia 7, segons el nostre programa. Sopar i esmorzar a l’hotel i dinars a restaurants locals.

Trasllats, visites / excursions segons programa en autocar amb aire condicionat.

1 ampolla d’aigua mineral per persona i dia.

Guia de parla espanyola durant tot el viatge, des d’arribada fins a la sortida de Colombo.

Impostos locals i el service tax, aplicats en aquests moments.

Assegurança de viatge i cancel·lació