CINQUETERRE i Costa Luguria

De l'11 al 16 de setembre de 2024

6 dies de viatge amb Grup reduït i Guia acompanyant - Viatge amb Pensió Completa i totes les visites

Tot inclós: 1.760 €
DIA 11 SETEMBRE :IGUALADA – BARCELONA – FLORÈNCIA – LUCCA (PC)
Presentació a l’aeroport de Barcelona a l’hora convinguda. Reunió amb el nostre guia acompanyant, tràmits d’embarcament i sortida en vol directe a Florència. Després de recollir l’equipatge facturat, al sortir de l’aeroport, prendrem l’autocar i iniciarem el nostre recorregut fins la ciutat de Lucca. Dinar i arribada al nostre hotel situat a la ciutat Toscana de Lucca. Per la tarda farem una visita a la ciutat coneguda com la de les 100 torres i de les 100 esglésies, que conserva tota la seu esplendor medieval. Travessar les muralles que l’envolten és com viatjar en el temps. Sopar i allotjament.

DIA 12:SETEMBRE LUCCA – CINQUE TERRE – LUCCA (PC)
Esmorzar. Al matí anirem fins al port de la Spezia on prendrem un vaixell amb primera parada a Portovenere, que és una perla encastada a l’extrem occidental del Golf de La Spezia. Seguirem en vaixell cap a Manarola, que és el poble més pintoresc amb les seves acolorides cases-torre enfilades a les roques per damunt del mar. Aquí degustarem els seus típics vins en un celler amb visita a les vinyes (es fa amb un màxim de 15 persones, caldrà fer torns) Des de Manarola caminarem per la via dell’Amore, el tram del Camí Blau que el connecta amb Riomaggiore (pendent d’obertura). Avançarem fins on ens permetin. Dinar en ruta. A la tarda, en tren, seguirem des de Riomaggiore fins a La Spezia. Retorn en bus a l’ hotel, sopar i allotjament.

DIA 13 SETEMBRE : LUCCA – CINQUE TERRE – LUCCA (PC)
Esmorzar. Anirem en bus cap a l’estació de la Spezia, on prendrem el tren. Farem la primera parada a Vernazza, envoltada per les terrasses de pedra seca, la vila destaca sobre un sortint rocós sobre el mar. Continuarem parada a Monterosso, que és el poble més gran amb els seus dos barris, la part antiga i la part més moderna. Dinar en ruta. Tornarem a La Spezia en tren i continuarem en bus fins el nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 14 SETEMBRE : LUCCA – LIGÚRIA – LA SPEZIA – EL GOLF DELS POETES – LUCCA (PC)
Esmorzar. Avui el dediquem a la zona sud de Cinquè terre i Ligúria, al Golf dels Poetes, batejat així per l’escriptor Sam Benelli. Passejarem per les poblacions de Lerici, considerat un dels pobles pesquers més bonics d’Itàlia, i Porto Venere on es troba el Castell Doria, fortificació del segle XVII per defensar tota la zona, passejarem per La Spezia i visitarem el Castell. Dinar en ruta. Després de dinar, continuarem la nostre ruta fins a arribar a Gènova. Sopar i allotjament.

DIA 15 SETEMBRE : LUCCA – PORTOFINO – RAPALLO – GÈNOVA. (PC) 210 KM
Esmorzar. Sortida cap al nord, per conèixer una altra part de la costa italiana que ens sorprendrà. Entrarem a la bonica i famosa Portofino, petit poble de pescadors de la Riviera Italiana, envoltat pel verd Parc Natural Regional i la Reserva Marina. Submergit en una atmosfera plena de tradicions marineres, ha estat i continua sent enormement apreciat per artistes, personatges famosos i escriptors que li han dedicat diferents obres i elogis. L’església del patró de Portofino, San Jorge, construïda al segle XII, custodia al seu interior les relíquies portades pels mariners al seu retorn de les Creuades i des del seu Sagrari es gaudeix d’ una magnífica vista. Dinar en ruta. Entrarem a la bonica població de Santa Margherita Ligure, una altra perla del Golf de Tigullio, destinació vacacional de la classe burgesa de tot Europa. Des dels seus orígens, aquesta població dotada de glamour i una gran personalitat, i que posseeix gran quantitat d’edificis religiosos i de la noblesa, ha estat un lloc exquisit. Per últim coneixem la població pesquera de Rapallo amb temps de pujar al seu telefèric per tenir una de les més boniques imatges d’aquesta costa. Continuarem fins a Gènova, coneixerem el seu centre històric d’interès, la Strade Nuove, Piazza Ferrari, la Catedral etc…. Arribada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 16 SETEMBRE : GENOVA – BARCELONA – IGUALADA (E)
Esmorzar. Temps lliure fins l´hora del trasl.lat a l´aeroport , vol de tornada a la nostra ciutat. Arribada i FI DEL VIATGE

PREU PER PERSONA  HAB. DOBLE

SUPLEMENT   HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

1.860 €

 

390 €

AMB 20 PARTICIPANTS

1.815 €

AMB 25 PARTICIPANTS

1.760 €

EL PREU INCLOU
 Guia acompanyant de l’ organització des de Barcelona
 Bitllet d’avió anada i tornada BCN-GÈNOVA-BARCELONA, taxes, una maleta facturada i reserva seient
 Sis nits d’allotjament, previst als següents hotels :
 4 nits a Lucca, 1 nit a Gènova, en hotels de 4****
 Pensió completa des del dinar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim, aigua en gerra inclòs.
 Vaixell i tren indicats a Cinque Terre
 Funicular a Rapallo
 Les visites indicades, guiades per guia local a Lucca, Genova i la resta pel nostre guia.
 Entrades als llocs esmentats com a inclosa visita interior
 Assegurança d’ assistència mèdicaEL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel
 Maleters
 Propines.
 Begudes cafès o licors als aparts.
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.