TAILÀNDIA

Del 4 al 14 d'agost de 2024

13 dies de viatge amb Grup reduït i Guia acompanyant - Viatge amb Pensió completa i totes les visites

Tot inclós. 4.260 €
DIA 4 D’GOST : IGUALADA – BARCELONA – BANGKOK
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de l’hora de sortida del vol, Contactarem amb el nostre guia acompanyant que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i embarcament. Sortida del vol cap a Tailándia, fent un canvi en un aeroport intermedi. Nit a bord.

DIA 5 D’AGOST : BANGKOK     (PC)
Arribada a Bangkok. Trasllat amb guia de parla hispana des de l’aeroport internacional fins a l’hotel per al check in. Depenent l ´hora d´arribardafarem una primera visita panoràmica de la ciutat que ens servirà per orientar.nos els propers dies. Resta del dia per descansar fins l ´hora del sopar i Allotjament.

DIA 6 D’AGOST : BANGKOK – MERCAT FLOTANT DAMNOENSADUAK – MERCAT DE LES VIES DEL TREN DE MAEKLONG – BANGKOK      (PC)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a el mercat Damnoensaduak. Cents de canoes de fusta ofereixen tota mena de productes, des de flors fresques, fruita i verdura, begudes, etc, d’una gran qualitat, ja que són terres fèrtils les que banyen la zona. Dignes són d’esmentar les cases tradicionals tailandeses que veurem durant el trajecte i la seva forma de vida. Dinar en ruta.
Visitarem Maeklong, el famós mercat del tren, ubicat als afores de Bangkok. Maeklong és un poble amb un petit mercat pel qual el tren passa unes vuit vegades al dia. Els comerciants retiren els seus productes quan s’escolta una botzina que indica el pas del ferrocarril. Tornada a Bangkok pel sopar i l’allotjament.

DIA 7 D’GOST : TEMPLES I GRAN PALAU REIAL A BANGKOK       (PC)
Esmorzar a l’hotel. Sortirem per visitar els temples més rellevants de Bangkok: el Wat Trimitr, amb el seu esplèndid exterior daurat, que alberga una estàtua de Buda d’or massís, la més gran del món. Té un pes de 5,5 tones i una alçada de 3 metres. Passarem per china Town, el famós barri xinès de Bangkok, ubicat al llarg del riu Chao Phraya. Continuarem fins a arribar al Wat Pho, el gran complex real de temples que conté un Buda reclinat de 46 metres de longitud i les tombes, o “chedis”, dels reis. Aquest és, sens dubte, un dels temples més antics i venerats de Bangkok, ja que va ser declarat monestir reial durant el regnat del rei Rama I. El final d’aquesta excursió el protagonitza l’esperada visita al Gran Palau, un dels més bells exemples de les Corts de Siam, en què els Reis de Tailàndia solien residir antigament. Es compon de diferents palaus que tenien un ús per a cada ocasió, com el palau dels funerals, el de les recepcions, la sala del tron, la de les coronacions, la casa dels convidats reials i el petit temple del Buda Esmeralda. Dinar a restaurant. Sopar i allotjament.

DIA 8 D’AGOST : BANGKOK – CHIANG RAI – BAAN DAM MUSEUM         (PC)
Esmorzar a l’hotel. Disposarem de temps lliure fins al trasllat a l’aeroport de Bangkok on embarcarem en vol domèstic cap a Chiang Rai. Trasllat des de l’ aeroport a l’hotel reservat. Continuarem el recorregut per visitar la “Casa Negra de Chiang Rai, una casa-museu que va ser construïda pel reconegut arquitecte tailandès Thawan Duchanee. La construcció està formada per una casa principal (que es coneix com a Casa Negra) i diferents construccions amb jardins i decorades amb tota mena d’acabats, detalls (joieria, ossos i pells) i envoltades d’escultures amb diferents formes, recreant tot el seu conjunt la visió personal de l’artista. Retorn a l’hotel. Dinar en restaurant. Resta del dia lliure per explorar i gaudir de la ciutat.
Sopar i allotjament.

DIA 9 D’AGOST : CHIANG RAI – TRIANGLE D’OR – CHIANG MAI        (PC)
Esmorzar en hotel. Iniciarem la ruta realitzant una primera parada per visitar el Wat Rong Khun també conegut com el “Templo Blanco”, obra de l’artista plàstic i dissenyador local Chalermchai Kositpipat, qui va començar el projecte el 1997. Visitarem també el Wat Rong Suean Ten, conegut com el “Templo Azul” o “Templo del Tigre Danzante”: aquest nou santuari budista té com a element característic el joc de colors entre el blau i groc, que decora tot l’edifici i el color blanc que decora les principals figures de Buda que es troben al seu interior.
A mig matí visitarem el famós triangle d’or, punt de reunió dels països Laos, Birmània i Tailàndia, però la gent local coneix aquest lloc com a “Sop Ruak”. Des del capdamunt d’ un turó es pot gaudir de les magnífiques vistes del riu Mekong i el riu Ruak, el seu afluent, que divideix geomètricament la frontera entre els tres països, la famosa forma triangular. A continuació visita a la casa de l’Opi. Dinar en restaurant local.
Sortida des de Chiang Rai a Chiang Mai per carretera (3 hrs) i a la tarda, visita al temple més conegut de la ciutat, el Wat Doi Suthep, situat al cim d’un petit turó a 15 Kms al nord-oest. Es tracta del temple més sagrat del nord on a la tarda es pot escoltar els cants dels monjos. Continuarem fins arribar al hotel.
Sopar i allotjament

DÍA 10 D’AGOST : CHIANG MAI – SANTUARI D’ELEFANTS – CHIANG MAI      (PC)
Esmorzar a l’hotel. La injusta explotació dels elefants ha contribuït durant anys al maltractament animal; per això s’han creat els “santuaris d’elefants”, on gaudeixen d’una excel•lent qualitat de vida i de les cures necessàries.
Sortirem per realitzar la ruta per carretera a través d’un paisatge escènic únic. Coneixerem les particulars històries dels elefants de la reserva i tindrem l’oportunitat d’alimentar-los, sota la supervisió del personal.
També serça possible realitzar una paseejada ak damunt d’aquests anumals.
Continuarem per visitar una plantació d’orquídies, cultiu molt introduït en la cultura tailandesa.
Tot seguit ens dirigirem fins als centres de producció d’artesania de Sankampaeng i Borsang, per gaudir de l’art en fusta, sedes teixides, argent i joies, ceràmiques, lacats i altres artesanies pròpies de Tailàndia. Dinar en restaurant local. Retorn a l’hotel per després sortir de nou i degustar un sopar Kantoke típic, amenitzat amb antigues danses del nord de Tailàndia. Tornada a l’hotel per l’allotjament.

DIA 11 D’AGOST : CHIANG MAI – BANGKOK        (MP)
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per gaudir d’aquesta, fins al moment del trasllat a l’aeroport de Chiang Mai. Sortida en el vol cap a Bangkok. Dinar a restaurant o Picnic. Arribada i trasllat a l’ hotel. Sopar i allotjament a l’hotel

DIA 12 D’AGOST : BANGKOK – KANCHANABURI      (MP)
Esmorzar a l’ hotel. Sortirem direcció Kanchanaburi, una província ubicada a 128 km. A l’arribada, recorrerem el riu Kwai a bord d’un vaixell, per admirar aquest famós paratge. Visitarem el Parc Nacional Erawan, que deu el seu nom a l’elefant de tres caps segons la mitologia hinduista. Gaudirem d’un pètiot passeig a peu travessant la selva tropical fins a les cascades Erawan, que consten de diferents nivells o salts d’aigua. Ens trobem en una àrea protegida de la Tailàndia central, que ens brindarà una exhibició de la mare natura, amb els colors contrastats de la pedra calcària i les piscines naturals de color esmaragda, hàbitat de peixos multicolors que viuen entre formacions rocoses polides per la força de l’ aigua. Dinar en restaurant local.
A la tarda farem una interessant visita al Memorial Pas de l’Infern, dedicat als presoners de guerra aliats que van construir, amb treballs forçats durant la Segona Guerra Mundial, aquest ferrocarril de Birmània a Tailàndia, excavat a la muntanya. Finalitzem el dia amb la visita a les “Coves de Lawa”, espectaculars formacions geològiques, que amaguen estàtues de Buda al seu interior. Tornada a l’ hotel.  Sopar típic tradicional amb espectacle d’antigues danses del poble Mon. Allotjament a l’ hotel.

DIA 13 D’AGOST : KANCHANABURI – KWAI RIVER – BANGKOK (PC)

Esmorzar a l’hotel. Sortirem per visitar el famós Pont sobre el riu Kwai, i el Museu de la Guerra Jeath. Després prendrem un tren local per fer un passeig per gaudir de la selva espectacular que envolta el riu Kwai. Dinar en restaurant local. Continuarem els nostre viatge fins arribar de nou a Bangkok. Trasllat fins a l’hotel. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 14 D’AGOST : BANGKOK – AYUTTHAYA – BANGKOK (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortida cap a l’extraordinari parc arqueològic d’Ayutthaya, situat a 80 km al nord de Bangkok. La ciutat de d’Ayutthaya va ser la capital del regne del mateix nom des del 1371 fins al 1700 aproximadament; després va passar a ser el Regne de Siam i va abastar així gran part de l’actual Tailàndia i la veïna Cambodja. Començarem visitant la residència d’estiu Reial de Bang Pa-In, construïda al segle XVII pel rei Prasat Thong. Es troba a la vora del riu Chao Phraya entre jardins. El complex històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1991, i la ciutat d’ Ayutthaya va ser el centre de Tailàndia durant més de 400 anys ja que comptava amb un important port comercial que va impulsar relacions de tota mena amb països asiàtics i europeus. A continuació embarquem en un luxós creuer (Grand Pearl) per a la nostra tornada a Bangkok, disfrutant dels fascinants paisatges que el riu ofereix. Dinar tipus bufet. Tornada a BangKok. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DÍA 15 D’AGOST : BANGKOK – VOL DE TORNADA (E)
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per gaudir d’aquesta ciutat i poder realitzar les darreres compres. A l’hora concertada, ens recolliran a l’hotel per dur-nos fins a l’aeroport per iniciar el nostre recorregut de tornada a Barcelona via aèria (Via aeroports intermedis). El nostre guia acompanyant ens ajudarà en tots el tràmits. Nit en vol.

DIA 16 D’AGOST : BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Barcelona, recollida de l’equipatge facturat i fi dels serveis.

PREU PER PERSONA EN HAB. DOBLE

SUPLEMENT   HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

4.395 €

 

420 €

AMB 20 PARTICIPANTS

4.325 €

AMB 25 PARTICIPANTS

4.260 €

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió anada i tornada, pel trajectes (via un aeroport intermedi) entre Barcelona i Bangkok i els vols domèstics pels desplaçaments dins del país. Seient reservat en classe turista, una maleta facturada per persona de 20 kg. Màxim i taxes aeroportuàries incloses
 Acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 Guia local de parla hispana a Tailàndia.
 Autobús gran confort per als recorreguts terrestres.
 Pensió completa incloent els aptes que s’indiquen a l’itinerari). Begudes no incloses.
 Sopar Kantoke típic a Chiang Mai.
 Allotjament en habitació superior en Hotels de 4* superior.
 Les visites que es detallen a l’itinerari, amb entrades incloses.
 Impostos locals als hotels
 Assegurança de viatgeEL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel
 Propines. La previsió es de 50 € per hotels, xofer i guies locals a entregar el primer día al guia correu perquè pugui distribuir
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

Hotels previstos categoria primera sup

CIUTAT HOTEL
BANGKOK NOVOTEL BANGKOK SILOM ROAD (Habitació superior)
CHIANG RAI  THE LEGEND CHIANG RAI (Habitació superior)
CHIANG MAI CENTARA RIVERSIDE CHIANG MAI (Habitació superior)
KANCHANABURI FLOAT HOUSE RIVER KWAI (Floating House)