PERÚ

Del 2 al 15 d'octubre de 2024

14 dies de viatge amb Grup reduït i Guia Acompanyant + Viatge amb tot inclós

GTot inclós: 4.495 €
DIA 2 OCTUBRE: IGUALADA – BARCELONA – LIMA (A)
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Perú. Nit a bordDIA 3 OCTUBRE : LIMA (PC)
Arribada a l’aeroport de Lima, i després de recollir el nostre equipatge i passar el control fronterer d’arribada, un trasllat privat ens portarà fins al nostre hotel. Esmorzar i es distribuiran les habitacions i gaudirem d’un temps de descans. Dinar i per la tarda farem una primera visita de la ciutat amb guia local. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DÍA 4 OCTUBRE : LIMA – AREQUIPA (PC)
Esmorzar a l’hotel. Sortida en bus cap a l’aeroport on prendrem un vol domèstic que ens durà fins Arequipa. A la arribada trobarem al guia local que ens acompanyarà fins a l’hotel on farem el repartiment d’habitacions. Dinar. Tot seguit iniciarem la visita a la ciutat. Arequipa, coneguda com la “Ciutat Blanca” pel color de la pedra volcànica amb la que van ser construïts magnífics temples, com el de Santa Catalina. Aquest convent, construït al segle XVI, és un immens complex que va arribar a hostatjar fins a 450 monges, tradicionalment les filles majors de les famílies aristocràtiques de la ciutat. No va ser fins el 1970 que va ser obert al públic. El convent, meravellosament restaurat, rememora els costums de les èpoques colonial i republicana de manera vívida. Finalment, ens dirigim al mirador Yanahuara des d’on tindrà una magnífica vista del volcà Misti i la ciutat. Sopar i allotjament.

DÍA 5 OCTUBRE : AREQUIPA – COLCA (PC)
Esmorzar a l’hotel. A primeres hores del matí ens dirigim cap a la Vall del Colca. En el nostre trajecte passem per Pampa de Arrieros, Pampa Cañahuas (on trobem la Reserva Nacional de Vicuña de Aguada Blanca), Vizcachani i Tojra. Els impressionants volcans Mismi (5,597 m), Misti (5,825 m), Chachani (6,075 m) i les glaceres Ampato (6,288 m), Sabancaya (5,976 m) i Hualca Hualca (6,288 m) ens ofereixen impressionants vistes panoràmiques. Després d’un viatge de 4 hores, arribem a Chivay, el poble més important del Colca. Abans de continuar a l’hotel farem una parada curta per explorar el pintoresc poble i visitar el seu mercat local. Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

DÍA 6 OCTUBRE : COLCA – PUNO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Molt d’hora ens dirigim al mirador ubicat entre Maca i Cabanaconde, un dels punts més profunds del canó. Des del mirador Creu del Còndor es pot apreciar la profunditat del canó (aprox. 1200 m). És aquí on el llegendari còndor pot ser vist en ple vol sobre el fons del paisatge muntanyós. Farem algunes parades en el recorregut per visitar esglésies colonials en pintorescos pobles. Ens acomiadem del Colca per continuar el nostre viatge cap a l’Altiplà. En rutes volcans, llacs i grups de vicunyes i alpaques així com diverses espècies de cactus. L’ altitud mitjana en el camí assoleix els 4,500 m. Després d’un viatge d’aproximadament 6 hores arribarem a Puno. Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

DÍA 7 OCTUBRE : PUNO (PC)
Esmorzar a l’hotel. La nostra excursió en llanxa ràpida comença amb la visita d’una de les illes flotants dels Uros seguides per la dels teixidors: Taquile. La visita inclou un dinar típic preparat amb peix local i ingredients frescos dels Andes. Tornada a la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 8 OCTUBRE : PUNO – CUSCO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Un viatge de deu hores ens conduirà a través de pintorescos paisatges andins esquitxats de aldees i grups de flames i vicunyes al nostre destí final Cusco. Des del pas “La Ratlla” (4,335 m) gaudirem d’una vista panoràmica dels Andes nevats. Ens detenim en Raqchi per visitar el Temple de Viracocha – l’únic complex arqueològic en el qual els Inques van emprar argila a més de pedra com a material de construcció. Sobresurten les columnes cilíndriques cobertes per capes fines d’argila. L’última parada serà a Andahuaylillas, coneguda per la seva església barroca del segle XVII que es coneguda com la Capella Sixtina dels Andes pels seus frescos. Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

DIA 9 OCTUBRE : CUSCO – VALL SAGRAT (PC)
Esmorzar a l’hotel. Partim al matí al mercat de Pisaq a la Vall Sagrat. Originalment un lloc al qual les comunitats de l’àrea rural acudien per intercanviar els seus productes moltes vegades emprant el trueque, Pisaq s’ha convertit en un dels mercats turístics d’artesania més popular a Sud-amèrica.. Després, el dinar serà servit en un restaurant local de la Vall Sagrat. Finalment, visitem la fortalesa d’Ollantaytambo, en la qual destaquen el Temple del Sol (format per sis monòlits geganters de granit rosa, amb un pes que sobrepassa les 50 tones) i la Terrassa de Deu Nínxols. Sopar i allotjament.

DIA 10 OCTUBRE : AIGÜES CALENTES – VALL SAGRAT I CIUTADELLA DE MACHU PICHU – AIGÜES CLENTES (PC)
Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, ens dirigirem a peu fins a la propera estació de trens d’Ollantaytambo. El recorregut en tren VISTADOME ens portarà a través de la Vall Sagrat dels Inques fins al poble d’Aigües Calentes (tren amb guia a bord).
En arribar a Aigües Calentes ens rebrà el guia local que ens assistirà a l’autobús d’enllaç a l’entrada de la ciutadella. Durant la visita guiada experimentarem la singularitat del lloc i la genialitat amb què es va construir. La durada del seu viatge màgic a una de les set noves marors del món serà de 2,5 hores, després de les quals sortirem de la ciutadella amb el seu guia. Dinar en ruta. Sopar i allotjament a l’hotel de Aguas Calientes.

DÍA 11 OCTUBRE : AGUAS CALIENTES – VALL SAGRAT I CIUTADELLA DE MACHU PICHU – CUSCO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Mati lliure. Podrem recórrer novament la majestuosa ciutadella de Machu Picchu (entrada a Machu Picchu i tiquet de bus inclosos sense guia local). A la tarda, retorn en tren VISTADOME d’Aigües Calentes fins a l’estació d’Ollantaytambo (tren sense guia a bord). Des d’aquí ens conduiran de tornada a l’hotel de Cusco (amb assistència de guia). Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

DÍA 12 OCTUBRE : CUSCO (PC)
Esmorzar a l’hotel. Aquest dia farem una visita guiada a Cusco, que inclou el temple del sol o Koricancha, la Catedral, així com la Fortalesa de Sacsayhuaman, una de les edificacions Inques més notables, l’amfiteatre de Kenko, la fortalesa vermella de Puca Pucara i les fonts de Tambomachay amb els seus aqüeductes que encara proporcionen aigua cristal•lina a la ciutat. Dinar, Sopar i allotjament.

DIA 13 OCTUBRE : CUSCO – LIMA (PC)
Esmorzar a l’hotel. A l’horari que s’haurà concertat ens traslladarem en bus a l’aeroport de Cusco on agafarem el vol domèstic que ens durà fins a Lima.  A l’arribada a Lima, ens esperaran per dur-nos fins a l’hotel. Resta del dia lliure. Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

DIA 14 OCTUBRE : LIMA (PC)
Esmorzar a l’hotel. A l’horari que s’haurà concertat ens traslladarem en bus a l’aeroport de Lima on agafarem el vol internacional, que ens dura de tornada a Barcelona. Nit a bord.

DIA 15 OCTUBRE : BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractes.

L’ORDRE CRONOLÒGIC DE LES VISITES POT SER MODIFICAT
PER GARANTIR UNA MILLOR OPERACIÓ.

PREU PER PERSONA  HAB. DOBLE

SUPLEMENT HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

4.925 €

890 €

AMB 20 PARTICIPANTS

4.870 €

890 €

AMB 25 PARTICIPANTS

4.795 €

890 €

EL PREU INCLOU EL PREU NO INCLOU
 Bitllet d’avió d’anada i tornada a Lima. Seient en classe turista. Taxes (510 €) i una maleta facturada inclosos.
 Bitllet domèstic Lima – Arequipa i Cusco – LLima
 Acompanyant des de l’aeroport de Barcelona, durant tot el recorregut.
 Trasllats des de / fins a l’aeroport o tren
 11 nits d ´allotjament en base habitació standar en els hotels seleccionats.
 Guies locals per fer totes les visites indicades.
 Pensió completa des de l’esmorzar del segon dia fins l’esmorzar de l’últim.
 Bitllet de tren Ollanta – Machu Picchu – Ollanta a Vistadome (primera classe).
 Entrades per als atractius turístics esmentats a l’itinerari
 Assegurança de viatge  Despeses extres a l’hotel.

EL PREU NO INCLOU
 Maleters.
 Propines. La previsió es de 70 € per hotel i restaurants, xofer i guia a entregar el primer día al guia correu perquè pugui distribuir
 Begudes, licors i cafès als àpats.
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.