SRI LANKA

Del 2 al 13 de novembre de 2024

12 dies de viatge amb Grup reduït i Guia Acompanyant + Viatge amb tot inclós

Tot ionclós: 3.080 €
02 DE NOVEMBRE DE 2024         IGUALADA – BARCELONA (NIT DE VOL)
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Sri Lanka. Farem una parada intermèdia per caviar de vol. Nit en vol.

03 DE NOVEMBRE DE 2024       AEROPORT INTERNACIONAL BANDARANAIKE – COLOMBO. PC.
Arribada a l’aeroport internacional de Colombo (Bandaranaike International Airport), on ens rebran amb una calorosa benvinguda al més pur estil ceilanès. Ens trobarem amb el/la guia de parla hispana, que ens conduirà fins a l’autocar. L’autobús està equipat amb aire condicionat, WiFi, i seients d gran confort.  Ens dirigirem fins a l’hotel de Colombo (aprox. 45 minuts/35km.) per realitzar el check-in a l’hotel i pujar l’equipatge a les habitacions. Tot seguit sortirem mb l’autocar per realitzar un tour panoràmic de la ciutat.  Colombo es troba a la costa oest de l’illa, i és la capital comercial de Sri Lanka a més de ser la ciutat més poblada del país. En els últims anys Colombo s’ha convertit en una ciutat digna de visitar que combina la modernitat i la tradició. Entre les atraccions i punts turístics més populars de la ciutat es troben el Dutch Hospital, Galle Face Green, Viharamahadevi park, Gangaramaya Temple i Beira Lake, el mercat de Pettah… En acabar tornem a l’hotel, sopar i descans.

04 DE NOVEMBRE DE 2024          COLOMBO – DAMBULLA – SAFARI AL MINNERIYA NATIONAL PARK. – DAMBULLA PC.
Després d’esmorzar i agafar forces per el dia, farem el check-out de l’hotel i ens dirigirem cap al Triangle Cultural, on passarem les properes dues nits. Durant el trajecte al nostre pròxim destí pararem per fer algun descans i estirar les cames. Podem aprofitar aquesta oportunitat per provar les delicioses fruites tropicals que inunden el país. Als marges de la carretera es veuen nombrosos venedors ambulants venent King coconut, una varietat de coco originària de Sri Lanka. Dinar en ruta a un restaurant local. Continuarem fins Minneriya National Park per fer un safari i gaudir dels ramats d’elefants que es concentren en aquest parc nacional. En acabar anem a l’hotel, sopar i descans.

05 DE NOVEMBRE DE 2024         DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA PC.
Esmorzar bufet a l’hotel i sortida en direcció al cim de Sigiriya, o Roca del León. Malgrat el seu intimidant aspecte, l’ascens a Sigiriya Rock és accessible a gairebé totes les edats. Aquest conjunt arqueològic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és probablement la meravella més singular i inigualable de la illa. Els seus murs verticals ens eleven fins al cim, on podem observar els fonaments d’una antiga civilització. Durant el regnat del rei Kasyapa, Sigiriya va servir com a palau i fortalesa i avui dia alberga excepcionals obres d’art cingaleses. En l’ascens al cim trobarem extraordinaris frescos datats del segle V d.C. on es representen les donzelles del rei. Són especialment populars a causa del fantàstic estat en què es troben, mantenint encara els seus vibrants colors.
Una mica més amunt ens trobarem les restes de l’enorme lleó que protegia l’entrada del palau. La seva mida no deixa de sorprendre els seus visitants. Un cop al cim, una planícia d’aproximadament hectàrea i mitja, podrem admirar les restes del palau, el tanc per a l’abastament d’aigua, així com altres ruïnes… ¡sense oblidar les espectaculars vistes!
En acabar la visita ens dirigirem fins a Polonnaruwa, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ees tracta d’una antiga ciutat de Reis, que va ser capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII. Els primers a establir Pollonaruwa com la capital del regne van ser els Chola, dinastia procedent del sud de l’Índia. Tanmateix la ciutat va viure la seva màxima esplendor amb el rei Parakramabahu qui va fer edificar la majoria del monuments que veiem a dia d’avui; esplèndides estàtues, palaus, estupes, o frescos amb 800 anys d’antiguitat. Dinar en ruta a un restaurant local. Després de les visites, continuarem camí fins al nostre hotel. Sopar i descans.

06 DE NOVEMBRE DE 2024    TEMPLE DE LA COVA DE DAMBULLA – JARDÍ DE LES ESPÈCIES – KANDY. PC.
Esmorzarem i fem el check-out de l’hotel. Avui ens traslladem a Kandy, l’antiga capital monàrquica de l’illa. Però abans de deixar el Triangle cultural enrere ens queda per descobrir les Coves de Dambulla i el Temple de l’Or.
Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, data del segle I aC i és l’atracció principal de la ciutat. Es tracta d’una gegantina roca de 160 metres d’alçada i 1,5 km d’ample que alberga cinc coves. Aquí es va refugiar el Rei Valagamba durant els seus 14 anys d’exili d’Anuradhapura. En recuperar el seu tron, va decidir construir en aquest mateix lloc el magnífic temple (dins la roca) que veiem avui dia. Aquí podem apreciar algunes de les obres d’art més importants i evocadores de Sri Lanka, en forma de frescos i estàtues de Buda, déus i reis. Una de les estàtues més cridaneres és el Buda jacent de 15 metres de llarg, tallat a la mateixa roca.  A continuació ens dirigim a visitar el jardí d’espècies de Matale. Les espècies són l’ànima de Sri Lanka i en aquests jardins tindrà l’oportunitat d’aprendre sobre el seu procés de producció i propietats mentre consent al seu sentit de l’olfacte. Canela, pebre, nou moscada, clau, curry, cúrcuma, cardamom, i moltes altres espècies i herbes es troben en aquest jardí.
A l’arribada a Kandy procedirem a dinar i a continuació, farem un tour guiat per la ciutat. En el passat, Kandy va ser l’última capital de l’imperi cingalès. Després de resistir durant tres segles els holandesos i portuguesos, Kandy va ser lliurada a la corona britànica el 1815 sota el Tractat de Kandy. En l’actualitat, Kandy és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i és la capital administrativa de la província central i punt de pelegrinatge per als devots budistes. La ciutat alberga el famós Temple del Dent de Buda (on roman la relíquia). Un cop l’any, en els mesos de juliol/agost se celebra en el seu honor el festival Esala Perahera, que dura 15 dies i és un espectacle. Després de les visites ens traslladem a l’hotel. Sopar i descans.

07 DE NOVEMBRE DE 2024         KANDY – PERADENIYA – PLANTACIÓ DE TE – NUWARA ELIYA. PC.
Esmorzarem i fem el check-out de l’hotel. Ens dirigirem fins Peradeniya per visitar el Reial Jardí Botànic, que en el passat va servir com a zona d’esbarjo per a la reialesa. Aquest magnífic jardí alberga més de 5000 espècies d’arbres i plantes, entre elles espècies endèmiques i/o poc comunes. Al seu torn podrà prendre fotos en qualsevol de les 5 avingudes envoltades per palmeres que embelleixen el parc. De camí a Nuwara Eliya farem una parada per veure un dels atractius naturals de la illa: Les cascades de Ramboda. Dinar en ruta a un restaurant local.A continuació, ens dirigirem a una plantació de te, on aprendran els secrets de la plantació i recol•lecció d’un dels millors tes del món: te de Ceylán.
En arribar a Nuwara Eliya visitarem aquesta petita localitat plena d’encant. També coneguda com la “Petita Anglaterra” a causa del seu clima fred i a les restes d’arquitectura colonial que veurem dispersos per tota la ciutat. Les plantacions de te i escarpades turons fan de Nuwara Eliya un dels destins més pintorescos de l’illa. Realitzarem un tour i passejarem pel cèntric Parc Victòria, al voltant del Llac Gregory, i altres punts d’interès de Nuwara Eliya. Trasllat a l’ hotel. Sopar i descans.

08 DE NOVEMBRE DE 2024           NUWERA ELIYA – SAFARI YALA NATIONAL PARK. PC.
Després de l’esmorzar i el check-out a l’hotel de Nuwara Eliya ens posarem en ruta, en direcció al Parc Nacional de Yala per fer un safari. Aquest parc és conegut per ser un dels millors llocs per a vessar la vida silvestre a Sri Lanka. Durant el safari, tindrem l’oportunitat de veure elefants, lleopards, cocodrils, búfals d’aigua i una gran varietat d’ocells i altres animals exòtics. Cal tenir present que són animals salvatges i que no es pot garantir el seu avisament. Dinar en ruta a un restaurant local. Trasllat a l’hotel per el Sopar i descans.

09 DE NOVEMBRE DE 2024         YALA -GALLE – AHUNGALLA – SAFARI PEL RIU MADU GANGA. PC.
Després de l’esmorzar i el check-out a l’hotel, ens dirigirem fins a Galle on farem un tour per la ciutat. Galle és famosa per la seva fortalesa, que és Patrimoni de la Humanitat declarat per la UNESCO. Explorarem els pintorescos carrers empedrats dins la fortalesa i admirarem l’arquitectura colonial holandesa que ha resistit el pas del temps. També podrem gaudir de les vistes a l’oceà des de les muralles de la fortalesa i visitar botigues boutique, galeries d’art i cafès encantadors que es troben a l’interior.  Després continuem fins a Ahungalla, on realitzarem un safari en barca pel riu Madu Ganga. Podrem explorar els exuberants manglars i els canals serpentitzants del riu. Tindrem l’oportunitat de veure una gran varietat d’ocells i animals aquàtics, com ara goles, cormorans, granotes i cocodrils. Dinar en ruta a un restaurant local. A continuació, ens dirigirem a Ahungalla, on ens traslladarem al nostre hotel pel Sopar i descans.

10 y 11 DE NOVEMBRE DE 2024             DIES LLIURES. TOT INCLÓS
Dies lliures per relaxar-se i gaudir de la platja i les instal•lacions de l’hotel.

12 DE NOVEMBRE DE 2024              AEROPORT – VOL DE TORNADA
Després d’esmorzar i fer el check-out al nostre hotel, ens acomiadem de la platja i ens dirigim a l’aeroport internacional de Colombo. Prendrem el vol de tornada a la ciutat d’origen passant la nit a bord.

13 DE NOVEMBRE DE 2024             BARCELONA – IGUALADA
Arribada a la nostra ciutat,FÍ DEL VIATGE

 

PREU PER PERSONA HAB. DOBLE

SUPLEMENT  HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

3.190 €

 

615 €

AMB 20 PARTICIPANTS

3.135 €

AMB 25 PARTICIPANTS

3.080 €

OPCIONAL ASSEGURANÇA D’ ANUL·LACIÓ  71€

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió Barcelona/Colombo/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses. Via un aeroport intermedi.
 Autocar gran confort, amb aire condicionat, per tot el recorregut.
 Acompanyant català des de l’aeroport de sortida
 guia local de parla castellana, per a les visites a Sri Lanka.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Sigiriya Lion Rock, Safari al Minneriya National Park (3 hores), Polonnaruwa, Matale Spice Garden, Peradeniya Botanical garden, Temple de la relíquia de la dent de Buda, Buduruwagala, Plantació de tè, Nuwara Eliya, Safari al Parc Nacional de Yala , Galle, Ahungalla I Safari Pel Riu Madu Ganga.
 Pensió complerta, des de l’esmorzar del dia 2, fins el desdejuni de l’últim, amb aigua inclosa durant el circuit (altres begudes a pagar in situ)..
 9 nits d’allotjament a Hotels 4/ 5*****, habitació doble tipus estàndard amb les taxes hoteleres incloses.NO INCLOU
 Assegurança bàsica de viatge.  Despeses extres als hotels (minibar, bugaderia, bar, etc).
 Begudes als àpats.
 Tràmits de visa (es fa online)
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari
 . Propines. La previsió es de 30 €
 per hotel i restaurants, xofer i
 guies a entregar el primer día al
 guia correu perquè pugui
 distribuir 