TURQUIA i Capadòcia

Del 6 al 13 d'agost de 2024

8 dies de viatge ambn Guia acompanyant i Grup reduït + Pensió completa i Totes les visites

1.810 €

6 AGOST. BARCELONA – ISTANBUL – CAPADÒCIA

Sortida d’Igualada per trobar-nos tot el grup a la T-1 de l’aeroport de Barcelona, per agafar el vol cap a Istanbul on farem escala per a dirigir-nos cap a Capadòcia. Trasllat a l’arribada a Capadòcia. Sopar i allotjament a l’hotel.

7 AGOST. CAPADÒCIA

Esmorzar. Tour privat per Capadòcia, incloent-hi visites al Museu a l’aire lliure a Göreme i els seus voltants. L’atracció més popular a Capadòcia és el museu a l’aire lliure de Göreme, on pots apreciar la impressionant bellesa de les formacions rocoses creades per la natura mateixa. Ubicat a 5 quilòmetres de Göreme, el poble de Cavusin s’enorgulleix de posseir dues esglésies; “El gran colomar” i “La basílica de Joan Baptista”. A 8 quilòmetres de Göreme, Avanos és una antiga, però molt atractiva ciutat que es mira des de dalt el riu més llarg de Turquia, el Kızılırmak (Riu Roig). Pasabag és famós pels seus impressionants pilars de terra situats al centre d’una vinya. Aquesta vall és on es troben les columnes de roca amb forma de bolet. Sopar i allotjament a Capadòcia.

8 AGOST. CAPADÒCIA

Esmorzar. Segon dia de tour per Capadòcia, que inclou la visita a la ciutat subterrània de Kaymakli i els seus voltants. El recorregut de dia complet a la part sud de Capadòcia inclou la visita al Vall dels Coloms, el castell d’Uchisar i l’antiga ciutat de Kaymaklı amb diversos nivells. Després, continuarem cap a la Vall Rosa, una vall que rep el seu nom per les roques de color rosa. També visitarem la ciutat subterrània de Kaymakli. Sopar i allotjament a Capadòcia.

9 AGOST. CAPADÒCIA – ISTANBUL

Esmorzar. Trasllat de sortida fins a l’Aeroport de Capadòcia per a agafar el vol cap a Istanbul, arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Istanbul.

10 AGOST. ISTANBUL

Esmorzar. Primer dia de visita a Istanbul, on veurem Santa Sofia (s’explica des de fora, entrada no inclosa), la Mesquita Blava, l’Hipòdrom, el Palau Topkapi i el Gran Bazar. Com que els guies no poden entrar a Santa Sofia, un cop acabada l’explicació deixarem un temps per si algú vol entrar (tiquet 30€) Allotjament a Istanbul.

11 AGOST. ISTANBUL

Esmorzar. Començarem amb una breu visita al Bazar de les Espècies, una de les atraccions més animades i colorides d’Istanbul. A continuació, embarcarem en un inoblidable creuer pel Bòsfor, l’estret majestuós que travessa Istanbul i connecta Europa i Àsia. A la tarda, visitarem la zona del Bòsfor des de terra, la part més bonica de la ciutat d’Istanbul. En primer lloc, visitarem el Palau de Dolmabahce. Després, farem una breu parada a Ortaköy, un petit barri a la vora del Bòsfor, amb molts cafès, botigues de record i una bonica mesquita. Allotjament a Istanbul.

12 AGOST. ISTANBUL

Esmorzar. Començarà la visita amb l’esplèndida vista sobre el Corn d’Or que s’obté des del Turó Pierre Loti. La visita finalitzarà una vegada s’hagi travessat el Pont del Corn d’Or. A la tarda, començarà la visita a la plaça Taksim, considerada com el centre de la ciutat moderna. Caminarem per l’Avinguda Istiklal, tot i que en molts llocs encara es menciona amb la seva antiga denominació de “Grande Rue de Péra”. Al final de l’avinguda, caminarem pel carrer Yuksekkaldirim baixant cap a la zona molt moderna de la ciutat, Karaköy. Aquí, visitarem la Torre de Galata, construïda en un turonet del barri genovès per protegir la zona. Allotjament a Istanbul.

13 AGOST. ISTANBUL – BARCELONA

A l’hora indicada agafarem el trasllat fins a l’aeroport d’Istanbul per a sortir en vol de retorn cap a Barcelona. Arribada i trasllat fins a Igualada. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.810€

Taxes: 290€

Suplement hab. Ind.: 420€

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols internacionals.
  • Vols domèstics.
  • 3 dies a Capadòcia en pensió completa .
  • 4 dies a Istanbul amb esmorzars i dinars inclosos .
  • L’hotel d’Istanbul es un 4* en la zona antiga a 300 m del Gran Bazar.
  • Tots els trasllats
  • Totes les excursions, amb guia de parla castellana.
  • Entrades (excepte a Santa Sofia a Istanbul).
  • Assegurança d’assistència i anul·lació.