MALTA

Del 17 al 21 d'octubre de 2024

Viatge nde 5 dies amb Guia acompanyant i Grup reduït + Pensió Completa i totes les visites

975 €

17 d’octubre – BARCELONA – LA VALLETTA – SAN JULIANS

A l’hora acordada sortida cap L’aeroport del Prat on agafarem el vol de les 11.35 de Vueling amb destinació Malta. Arribada a les 13.45, control de passaports, recollida de maletes i acomodació a l’autocar que en pocs minuts ens portarà a la capital, La Valletta, on veurem un vídeo sobre la turbulenta història de l’illa i coneixerem la imponent Sacra Infermeria. Continuació a l’hotel a Julians i acomodació. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 d’octubre HIPOGEU DE HAL SAFLIENI – COCATEDRAL DE SANT JOAN – TRES CIUTATS

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Paola, on visitarem l’Hipogeu de Hal Saflieni, probablement l’únic temple prehistòric del món construït sota terra, i un dels més antics de la Humanitat, que a causa de les seves condicions de visita resulta pràcticament impossible d’incloure en un programa turístic. Tot seguit, visitarem les tombes de Tarxien, tornant a l’hotel al migdia. A la tarda sortida cap a La Valletta, amb l’espectacular Co-Catedral de Sant Joan Baptista, destacant la sumptuosa decoració amagada entre murs que poc diuen del tresor amagat a l’interior. Després de la visita, l’autocar ens portarà al sud de la Badia, on hi ha les anomenades tres ciutats, que formen la Cottonera, el sistema de protecció generat pels germans Cotoner, Grans Mestres de l’Ordre al S. XVII d’origen mallorquí i farem un recorregut en una típica embarcació local per la badia, que ens permetrà valorar els molts bastions defensius que componen la fortalesa de l’illa. Completarem la visita de la capital abans de tornar a l’hotel al vespre.

19 d’octubre ILLA DE GOZO

Esmorzar. Avui ens dirigirem a la segona illa de Malta, l’illa de Gozo, passant pel costat de la pràcticament deshabitada illa de Comino. Ens sorprendrà el nombre i les dimensions de les esglésies a Gozo. Visitarem els temples megalítics de Ggantija i dinarem a Xlendi. A la tarda gaudirem de l’espectacular vista des de la Ciutadella de la capital Victòria i disposarem de temps a la ciutat abans de tornar al ferri i a l’hotel.

20 d’octubre SUD DE L’ILLA – RABATT – MDINA

Esmorzar. Al matí sortida cap al sud de l’illa, per conèixer la Gruta Blava, així anomenada per l’espectacular color de l’aigua. A la gruta accedirem des del mar amb barca. Prosseguirem amb els monuments megalítics de l’illa, més antics que les piràmides egípcies, Hagar Quim i Mnajdra. Passat el migdia arribarem a Marsahslokk, encantadora població pesquera, amb les seves embarcacions pintades de vius colors amb els protectors ulls d’Osiris, pintats a les proes on efectuarem un passeig abans de tornar a l’hotel. A la tarda, ens dirigirem a Rabat, on visitarem les Catacumbes de Sant Pau, passejarem per l’antiga capital Rabat i veurem les belles i senyorials construccions de Mdina.

21 d’octubre BAHIA DE SANT PAU – LA VALLETTA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i trasllat a la capital, La Valletta, on disposarem de temps lliure fins a l’hora de sortir amb autocar cap a l’aeroport i sortir en vol regular de Vueling a les 14.25 de tornada a Barcelona. Arribada a les 16:40 hores al Prat i trasllat fins a Igualada. FI DEL VIATGE.

 

El 1530, Carlos I d’Espanya —amb el beneplàcit de Clement VII— va cedir a l’ordre Hospitalària les illes de Malta, Gozo i Comino, així com Trípoli. La intenció era protegir la Mediterrània occidental de l’avançada otomana, la qual el 1534 ja havia conquerit la ciutat de Tunísia. Per la seva banda, l’ordre havia de romandre neutral a les guerres entre nacions cristianes. L’orde comptava amb aproximadament 540 cavallers i homes d’armes distribuïts entre la ciutat de Birgu, Senglea i els forts Sant Àngel, Sant Miquel i Sant Telmo. El Gran Mestre Jean Parisot de la Valette tenia també sota el seu comandament 1000 soldats i arcabussers espanyols

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 975€

Taxes: 275€

Suplement hab. Ind.: 175€

 

EL PREU INCLOU:

  • Vols Vueling, Barcelona – Malta – Barcelona, taxes i dret a una maleta.
  • Servei de guia acompanyant a Malta qui efectuarà les visites del programa
  • Serveis de transport a Malta i Gozo, d’acord amb el programa.
  • Estada a hotel de quatre estrelles en mitja pensió, begudes incloses.
  • 3 dinars begudes incloses.
  • Les entrades i vaixells per a les visites indicades al programa.