Mercats de Nadal a ALSÀCIA

Del 4 al 8 de desembre de 2024

4 dies de viatge + Sortida en grup Reduït i Guia acompanyant + visites incloses

1.650 €

Dia 4 DESEMBRE : IGUALADA – BARCELONA – basilea – COLMAR         MP.

A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia  de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Basel, Arribada I trasllat en autocar fins a  la ciutat de Basilea per realitzar el dinar i la visita del mercat nadalenc que es troba entre les places de  Barfüsserplatz i Münsterplatz i és considerat un dels més bonics de Suïssa. Seguirem camí fins al nostre hotel situat a la ciutat de Colmar. Distribució de les habitacions. Allotjament.

Dia 5 DESEMBRE : colmar – EGUISHEIM –                   mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar cap al sud, Al matí visitarem la ciutat de Eguisheim, considerat un dels pobles més bonics d’Europa, i en el que els Estudis Disney es van inspirar per crear la vila de Bella a la pel·lícula “La Bella i la Bèstia”. És una localitat molt pintoresca, de conte, amb un traçat i arquitectura medieval. El seu petit casc històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cada una d’elles més bonica que l’anterior. Al centre, a la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, robarem muntat el Mercat de Nadal entre llums i guarniments. Tornarem a Colmar on realitzarem el Dinar i farem una visita guiada, per descobrir la ciutat millor conservada de l’Alsàcia. Descobrirem el centre històric per als vianants, amb originals construccions d’estil  alsacià que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercats  nadalencs, resta de la tarda lliure. Allotjament. 

Dia 6 DESEMBRE: COLMAR – OBERNAI – ESTRASBURG- COLMAR  mp.                

Esmorzar a l’hotel i sortida, a primera hora,  en direcció a Obernai,  una altra de les ciutats més boniques d’aquesta regió. Té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com a gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més  importants d’Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió  com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Tornarem a Estrasburg per gaudir la resta del dia de la Capital d’Alsàcia. Dinar. A la tarda visita d’Estrasburg, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des de 1570 se celebra a la Plaça de la Catedral, i es va convertir al mercat més antic de França. El poble sencer s’il·lumina durant tota la temporada festiva. A més dels tradicionals punts de venda, compta amb nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartits en 11 centres, és un dels majors mercats de Nadal a Europa. Tornada a nostre hotel i allotjament.

Dia 7 DESEMBRE:  colmar – RUTA DEL VI I MERCATS.           mp.                                        

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem aquest dia a realitzar una de la ruta del vi. Comencem la ruta per Dambach-la-vie, a on les carretes de veremar són ara la decoració d’aquesta bella ciutat medieval. La següent parada es farà en Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està embellida per les festes nadalenques. Podrem observar la versió d’hivern de les vinyes de Riesling. Continuarem fins a Riquewhir, on les vinyes s’estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat. És tracte del  poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosers en cada extrem de les fileres de vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Visitarem una dels cellers de D.O amb degustació. Dinar en ruta. amb degustació. Retorn al nostre hotel.  Allotjament.

Dia 8 DESEMBRE: colmar –  basilea – BARCELONA – IGUALADA         ad

Esmorzar a l’hotel. Carregarem l’equipatge a l’autocar i sortirem cap a  Basilea.. Arribada a l’aeroport, tràmits d’embarcament  i vol de retorn a la nostra ciutat, acompanyats pel nostre guia, amb destinació a Barcelona. Arribada i fi dels serveis.

PREU PER PERSONA HAB. DOBLE

SUPLEMENT HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

1.795 €

 

640 €

AMB 20 PARTICIPANTS

1.740 €

AMB 25 PARTICIPANTS

1.650 €

SORTIDA GARANTITZADA AMB UN MÍNIM DE 15 PLACES

OPCIONAL ASSEGURANÇA D’ANULACIÓ  35 €

El preu inclou
 • Bitllet d’avió BARCELONA/BASILEA – BASILEA /BARCELONA, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 • Guies locals a les visites de Estrasburg
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
 • 4 dinars amb aigua inclosa, (al tenir l´hotel al centre de la ciutat hem considerat deixar les nits lliures)
 • 4 nits d’hotel en hotel de 4*** cèntric a Estrasburg o Colmar. Habitacions tipus estàndard.
 • Auriculars per fer les visites de Colmar i Estrasburg
 • Assegurança de viatge.
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel.
 • Sopars OPCIONAL 4 SOPARS . 190 € entrant+plat principal+postre amb aigua inclosa

Cap servei o visita que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.