NOVA YORK i WASHINGTON

Del 15 al 22 d'agost de 2024

8 dies de viatge amb Grup reduït i Guia acompanyant - Viatge amb Mitja Pensió i totes les visites

3.685 €
DIA 15 D’AGOST : IGUALADA – BARCELONA – NEW YORK.       SA.
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a New York. Arribada. Després de recollir el nostre equipatge i passar el control fronterer d’arribada, un trasllat privat ens portarà fins al nostre hotel. Es distribuiran les habitacions i gaudirem d’un temps de descans. A la tarda, primera passejada amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

DIA 16 D’AGOST : NOVA YORK (ALT I BAIX MANHATTAN).       MP.
Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita de l’Alt i Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent un passeig panoràmic parant en Strawberry Fields de Central Park, és el nom que se li va donar a la zona central del Central Park en memòria de John Lennon, qui va ser assassinat en les proximitats del parc. En vida solia passejar per aquest lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5ª Avinguda, Pararem en Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles del món modern. Seguirem pels barri del Soho i el barri Xinès per dinar. Després de l’àpat, ens dirigirem a Battery Park per prendre un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de la Gran Poma, trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 17 D’AGOST : NOVA YORK (HARLEM I MISSA GOSPEL).       MP.
Esmorzar a l’hotel. sortirem per realitzar una visita a la zona de Harlem, conegut per la seva història musical. Hi ha molt a fer i veure quant a la música es refereix. Passarem per l’il•lustre Apollo Theatre, seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de góspel en una església de la zona. Dinar en restaurant. Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.

DIA 18 D’AGOST : NEW YORK – EXCURSIÓ A WASHINGTON – NEW YORK.       MP.
Esmorzar PIC-NIC. Avui realitzarem l’excursió de dia complet a la Capital Washington, sortida amb guia de parla hispana. Veurem el més destacat de Washington que reconeixerem gràcies a televisió i pel•lícules. La visita s’inicia al cementiri nacional de Arlington, on el guia ens portarà a la tomba de Kennedy. Després ens dirigirem al monument en homenatge a Iwo Jima, posteriorment ens dirigirem a Washington DC creuant el riu Potomac i passant per l’avinguda de la Constitució, on veurem edificis destacats com el Departament d’Estat, l’Institut de la Pau i el monument en homenatge a Albert Einstein. Passarem per l’Esplanada Nacional i passejarem pel monument a la Guerra de Corea, a Lincoln i a la Guerra de Vietnam. Reconeixerem l’estany reflector de Forrest Gump; també veurem el lloc més visitat de la ciutat, el monument a la Segona Guerra Mundial. De tornada en l’autobús, continuarem veient oficines d’Organitzacions importants com l’Organització dels Estats Americans, la Creu Vermella Americana i el Departament de Tresoreria fins a arribar a la Casa Blanca, pararem per fer-nos la foto de rigor i continuarem pels edificis del FBI, els Arxius Nacionals, etc. Dinar a la ciutat. La nostra parada final serà el Museu de l’Aire i l’Espai, amb temps per treure fotos del Capitoli. De tornada a Nova York, podrem contemplar la ciutat de nit des de Nova Jersey. Allotjament.

DIA 19 D’AGOST : NOVA YORK (EL BRONX I QUEENS).       MP.
Esmorzar a l’hotel. Vista de contrastos visitant al matí el Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada del nou mil•lenni, la zona ha donat un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip-hop. Als seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Queens és el bressol del Jazz (Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjan segle XX) i és, al costat del Bronx, un dels principals focus del rap i de l’hip-hop. Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbara Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Dinar en un restaurant per la zona de Manhattan. Contiuarem la visita, realitzant una parada a la famosa Catedral de Sant Patrici i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública. Baixarem per la 5º Avinguda fins al Empire State on pujarem al seu mirador. Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 20 D’AGOST : NOVA YORK (CHELSEA, MEATPACKING I EL SOHO).       MP.
Esmorzar a l’hotel. Avui recorrerem Nova York en transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de novaiorquesos. Agafarem el metre fins a arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies elevades d’una antiga línia de trens de mercaderies. Aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. Dinar en restaurant. A la tarda amb el nostre guia farem un passeig pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament.

DIA 21 D’AGOST : NEW YORK – BARCELONA.      MP.
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure fins al migdia, dinar inclòs en restaurant i a la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. . Nit en ruta.

DIA 22 D’AGOST BARCELONA – IGUIALADA
Arribada a Barcelona i FI DEL VIATGE

PREU PER PERSONA  HAB. DOBLE

SUPLEMENT   HAB. INDIVIDUAL

AMB 15 PARTICIPANTS

3.895 €

 

1.295 €

AMB 20 PARTICIPANTS

3.790 €

AMB 25 PARTICIPANTS

3.685 €

EL PREU INCLOU
 Bitllet d’avió Barcelona/Nova York/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 394 € i una maleta per persona incloses.
 Autocar gran confort, amb aire condicionat, per la excursió a Wasington i les visites a la ciutat.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari..
 06 nits d’allotjament en hotel 4****, cèntric. Desdejuni al hotel, excepte a la excursió de Washington que serà pic-nic. Taxes hoteleres incloses.
 06 esmorzars amb aigua a la taula inclosa. Opció de pensió completa.
 Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU
 Documentació E.S.T.A per entrar a USA.
 Despeses extres a l’hotel
 Maleters
 Propines.
 Begudes als esmorzars.
 Sopars
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.