MARROC, Ciutat imperials i desert

Del 2 al 10 de juny de 2024

Viatge de 9 dies amb Guia acompanyant i Grup reduït + Hotels 4 estrelles i Totes les visites

2.360 €
DIA 02.06) IGUALADA /BARCELONA /CASABLANCA
Sortida amb avió amb destinació Casablanca. Arribada i assistència del nostre personal fora de l’edifici de l’aeroport. Trasllat a l’hotel previst. Sopar i allotjament. Si l’arribada és posterior a les 20h00, serà un sopar fred a l’habitació.

DIA 03.06) CASABLANCA /RABAT/FEZ
Esmorzar a l’hotel.
Visita panoràmica de la capital administrativa i industrial del país, Casablanca.
Recorrerem el Parc de les Nacions, l’elegant barri d’Anfa i el passeig de la Corniche, bulevard que discorre a tocar del mar fins arribar als exteriors de la Mesquita de Hassan II. Visita del seu interior on destaca el seu impressionant sostre i el seu minaret considerat el més alt del món.
A l’hora prevista sortida cap a Rabat, capital del Regne.
Dinar a un restaurant local.
Visita de Rabat. El seu centre històric ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 2012. Visita panoràmica de la ciutat: el Palau Reial (des de l’exterior), la Kasbah dels Oudaya (Segle XIII), amb vista a l’estuari del riu Bouregrer , acabant al Mausoleu de Mohamed V, al costat del qual es troba la torre inacabada de Hassan.
Sortida cap a una altra de les ciutats imperials, Fes.
Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 04.06) FES
Esmorzar a l’hotel. Sortida per fer una visita de dia complet de la ciutat.
Fes és la més antiga de les Ciutats Imperials, considerada la capital de l’Islam al Marroc. Fundada el 808 com a primera capital política, religiosa i cultural per Moulay Idriss.
Comencem amb una panoràmica des d’un dels turons que circumden la ciutat, per després visitar les portes en bronze del Palau Reial i ja a peu endinsar-nos a la Medina per visitar l’interior d’una Medersa (centre d’estudis alcorànics), tallers dels barris dels artesans, dividits per gremis i en què destaca l’espectacular Barri dels Curtidors, el mercat de les espècies, el bulliciós soc i la font de Nejarín. Dinar a un restaurant local.
Fes gaudeix d’un ambient sense igual, gaudir de passejades per l’ampli Boulevard de Mohammad V o passejar pels infinits carrers de la medina més gran el món faran de la teva estada una experiència inoblidable. Fes és molt més: color, sabor, olor, vida i sensacions que mai no s’obliden…Acabada la visita tornarem a l’hotel.
Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 05.06) FES/MIDELT/ERFOUD/DUNES DE MERZOUGA
Esmorzar a l’hotel.

Comencem el viatge travessant les muntanyes del Medi Atles, via Midelt.
Dinar a un restaurant local.
Continuació per una bella ruta impregnada de la vida berber. Arribada a Erfoud, i sortida amb cotxe 4×4 per dirigir-nos durant uns 30 minuts per pistes d’amplis horitzons fins a arribar al campament. A l’arribada, passeig amb dromedari.
Podran gaudir del màgic capvespre i passaran la nit en típiques «Jaimas Bereberes».
Sopar i allotjament al campament.

DIA 06.06) DUNES DE MERZOUGA/ERFOUD/GORGES DEL TODRA/ KASBAHS/KELLA M’GOUNA/OUARZAZATE
Suggerim aixecar-se d’hora per veure clarejar. Esmorzar al campament.

A l’hora indicada tornada a Erfoud, on canviarem el transport. Sortida cap a les Gorges del Todra, on tindrem l’oportunitat de contemplar un dels paratges més bells i recognoscibles durant el circuit. És un lloc que la natura ens regala, el riu Todra, per salvar la muntanya discorre per un estret congost amb parets verticals de més de 300 metres d’alçada. Dinar a un restaurant local.
Sortida cap a “La Ruta de les Kasbahs”. Amb aquest nom es coneix el recorregut per una sèrie de fortaleses construïdes en tova vermella, franquejades per quatre torretes, constituint un bell paratge al costat dels verds oasis que les circumden.
Continuació cap a Kelaa M’Gouna, poble berber conegut pel cultiu del safrà i roses. Se segueix la ruta fins a arribar a Ouarzazate. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 07.06) OUARZAZATE/AIT BEN HADDOU/MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a la Kasbah de Taourirt, antigament residència d´un dels governadors més poderosos de la regió, explicació des del seu exterior. Continuació cap a l’icònic Ksar d’Ait Ben Haddou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i escenari de nombroses pel·lícules. Dinar a un restaurant local.
Continuació cap a Marràqueix travessant les muntanyes de l’Atlas.
Arribada. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 08.06) MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. Sortida per fer la visita de la ciutat, Marràqueix, coneguda com “La Perla Roja”. És al costat de Meknes, Rabat i Fes una de les antigues Ciutats Imperials, té nombrosos monuments declarats patrimoni de la Humanitat per la Unesco el que la converteixen en el principal atractiu turístic del país. Al matí efectuarem la visita monumental començant pel Minarete de la Koutobia (segle XIII) , herma de la Giralda de Sevilla, d’harmonia esplèndida és actualment el far i centre espiritual de Marràqueix. Seguim cap als Jardins de la Menara i Palacio Bahía, residència de l’antic visir, exemple de l’edat mitjana musulmana i on destaca la seva sala d’ambaixadors. Ja a peu ens dirigim a una escola per descobrir com es fabriquen les espècies marroquines i l’oli d’argan. Breu parada i sortida cap a la Plaça de Jema el F´naa punt neuràlgic de la medina, des d’on surten tots els carrerons i socs que la componen, un dels més icònics i animats del món.
Dinar al restaurant “.
A la tarda visita a la medersa i als socs: a l’interior de la Medina de Marràqueix, hi ha llocs únics per al visitant. Comencem pels socs; Vius i coloristes com cap, es divideixen en gremis entre els quals destaca el dels tintoris, que pengen les troques multicolors, a l’aire lliure donant a aquest soc un aspecte especial. El soc dels broncistes que practiquen l’art del cisellat damasquinat com a cap altre lloc del món. En definitiva, els socs cal viure’ls, comprar, regatejar i barrejar-se amb la seva gent és una de les activitats més gratificants per al visitant de Marràqueix. Per acabar, ens dirigim a la Medersa (lloc d’estudi de l’Alcorà). Únic monument religiós on es permet l’entrada als no musulmans i on aprendran una mica més de l’Islam. Sopar al restaurant.  Allotjament a l’hotel.

DIA 09.06) MARRÀQUEIX/ ESSAOUIRA/MARRÀQUEIX
Esmorzar a l’hotel. A les 07h00 Sortida cap a Essaouira, la ciutat fortificada, la meca de poetes i pintors. Vestigis arqueològics i ceràmiques certifiquen la presència fenícia, cretenca i púnica. Aquesta deliciosa ciutat abocada a l’Atlàntic, va ser emmurallada al segle XV i compta amb una gran balustrada de canons que la defensaven de múltiples setges.
Avui dia, Essaouira és, residència de famosos pintors, escultors, ebenistes, escriptors… Així com un gran centre de vacances de platja. La ciutat ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2002. Pel camí, ens aturarem per observar la forma peculiar de recollir els fruits de l’Argan, d’on s’extreu el seu medicinal oli. Cal no oblidar també que Essaouira és l’única zona del món on els ebenistes tallen en fusta de la teva. Dinar. A les 16h00 tornada a Marràqueix. Sopar en restaurant. Allotjament al’hotel.

DIA 10.06) MARRÀQUEIX/BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Al matí visita  als Jardins de Majorelle, més coneguts com els jardins de Yves Saint Laurent, on podreu contemplar plantes dels cinc continents exposats en un marc encantador. És lloc d´inspiració i contemplació, refugi d´una magnífica col·lecció d´art islàmic de Pierre Berger i Yves Saint Laurent. La visita es fa sense guia local dins dels Jardins i no inclou l’entrada al Museu. Dinar al restaurant i trasllat a l’aeroport de Marràqueix, per agafar vol directe a Barcelona. A l’arribada, recollida d’equipatges i trasllat de nou fins a iGUALADA.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:   2.360€

SUPLEMENT  Habitació individual: 390€

EL PREU INCLOU

Trasllats Igualada-aeroport-Igualada (descompte per no utilitza el servei 30€)
Vols amb Air Arabia Barcelona – Casablanca //  amb Vueling Marràqueix – Barcelona
Trasllats aeroport-hotel-aeroport amb assistència de parla hispana
Transport amb autocar amb aire condicionat segons nombre de participants
Guia de parla hispana acompanyant
7 nits d’estada als hotels indicats, tipus d’habitació estàndard + 1 nit d’estada al campament indicat a Jaima amb bany
8 esmorzars + 5 sopars als hotels , + 1 sopar al restaurant “La Table de Marche” + 1 sopar al restaurant-palau “Dar Es Salam”
8 dinars a restaurants locals (entrant + plat principal + postres)
Visites indicades en itinerari amb entrades:

  • Casablanca : Mesquita de Hassan II
    Rabat : Kasbah dels Oudaya
    Fes : Medersa
    Ouarzazate : Kasbah de Taourirt
    Marràqueix : Jardins de la Menara i Palau Badia

Propines de xofer i guies
Assegurança médica i de cancel·lació

EL PREU NO INCLOU

  • Begudes
    Qualsevol extra o servei no indicat com inclòs a l’apartat el preu inclou.