VIETNAM i CAMBODJA

Del 15 al 28 de maig de 2024

14 dies de viatge - Sortida en Gerup reduït i Guia acompanyant + Pensió Completa + Totes les visites incloses

3.925 €
VIETNAM Joven Vietnamita2

15 de maig. BARCELONA – ISTANBUL – HANOI

A l’hora acordada trasllat  cap a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació i sortida en vol amb destinació Hanoi. Nit a bord.

16 de maig. HANOI

Arribada a Hanoi. Tràmits d’immigració i assistència amb guia de parla hispana. Trasllat al centre de Hanoi, capital del país, amb milers d’anys d’història; ciutat de llacs, avingudes i parcs. Sopar i allotjament a l’hotel THE Q HANOI.

17 de maig. HANOI

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar els llocs històrics més famosos de la ciutat de Hanoi: El Mausoleu d’Ho Chi Minh (per fora),”la casa sobre la columna” i la Pagoda d’un sol Pilar. Continuarem la visita en el Temple de la Literatura. Dinar en un restaurant i a continuació ens traslladem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “El Hilton”. Continuem amb un passeig pel Barri Antic on visitarem el Temple de Ngoc Son, situat al llac Hoan Kiemi i farem un passeig a peu d’orientació pel centre de la ciutat. Al vespre, assistirem a un Espectacle de Teatre de les titelles en l’aigua, un remarcable espectacle artístic particular de Vietnam. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel THE Q HANOI.

18 de maig. HANOI – HA LONG

Esmorzar i sortida per carretera cap a la Badia de Halong en un trajecte a través de les riques terres agrícoles del delta del riu “Rojo” i el paisatge de camps d’arròs i búfals d’aigua, exemple de la vida rural i tradicional de Vietnam. Arribada a Halong. Embarcarem per fer un creuer per la badia, navegant entre illots coberts de vegetació: Illa Dong, Illa Gachoi i Illa Hoa Cuong. Dinar a bord. Pararem a visitar una de les coves més boniques. Sopar i allotjament a bord del JUNCO BHAYA.

19 de maig. HALONG – HANOI – DANANG – HOI AN

Als qui els agradi matinar, podran participar en la demostració de Taichi en el pont superior. Se servirà després un esplèndid brunch i tot això continuant amb la navegació a través del miler d’illes i illots i visitant les més importants. Sobre les 10h30-11h00 desembarcament i retorn per carretera cap a Hanoi. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Hanoi per prendre vol amb destinació Danang. Arribada i trasllat directe a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel BELLE MAISON HADANA HOI AN.

20 de maig. HOI AN

Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita de la ciutat d’Hoi An. Passeig pel centre de la ciutat antiga per visitar les tradicionals llars dels comerciants, el Pont japonès, el temple xinès Phuc Kien i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”. Dinar en un restaurant local i tarda lliure per passejar pel colorit mercat del centre o realitzar compres. Sopar i allotjament a l’hotel BELLE MAISON HADANA HOI AN.

21 de maig. HOI AN –  HUE

Esmorzar a l’hotel i trasllat per carretera a Hue. A l’arribada, dinar en un restaurant. Comencem la visita del remarcable llegat de la dinastia imperial Nguyen, amb els tretze enormes complexos de tombes, les verdes planes i terrenys al voltant de Hue. Cada complex ofereix un tema arquitectònic. Visitarem les dues preferides: les tombes de Khai Dinh i el Mausoleu Tu Duc. Sopar i allotjament a l’hotel MOONLIGHT.

22 de maig. HUE – HO CHI MINH

Esmorzar a l’hotel i sortida pel recorregut amb barca pel tranquil Riu del Perfum fins a arribar a la Pagoda Thien Mu, de set pisos a la vora del riu i després visita de la Ciutadella Imperial. Dinar en un restaurant. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per prendre el vol a Ho Chi Minh. A la seva arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel PARAGON SAIGON.

23 de maig. HO CHI MINH

Esmorzar a l’hotel i sortida per fer la visita panoràmica, on passarem pel centre de la ciutat i visitarem la plaça de “La Commune de París”. Realitzarem un passeig des de l’Ajuntament d’arquitectura colonial fins a l’Òpera House a través de l’important carrer comercial Dong Khoi. Dinar en un restaurant local i a la tarda visita de Chinatown i el mercat local de Binh Tay. Sopar i allotjament a l’hotel PARAGON SAIGON.

24 de maig. HO CHI MINH – DELTA DEL MEKONG – HO CHI MINH

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’espectacular Delta del Mekong. El delta es troba a unes dues hores per carretera de Ho Ci Minh. Una vegada a Ben Tre, prendrem un vaixell que ens portarà a través dels estrets canals, envoltats d’una densa vegetació fins al cor del Delta. És un món completament diferent on la vida es desenvolupa al voltant del riu. Al llarg del dia podrem degustar molts d’aquests productes locals, com a fruites exòtiques i autòctones conreades en els horts del Delta. Tornada a la riba realitzant un passeig amb un “Xe Loi” – vehicle típic en la zona i posteriorment prenent una embarcació a rem. Dinarem en un restaurant local. Retorn a Ho Chi Minh. Sopar i allotjament a l’hotel PARAGON SAIGON.

25 de maig. HO CHI MINH – SIEM REAP

Esmorzar a l’hotel. Trasllat per a visitar els túnels de Cu Chi, situats a 70 km al nord-oest de Ho Chi Minh. Aquesta és una ciutat subterrània, amb sales d’estar, cuines, magatzems, armeries, hospitals, i centre de comandament. Durant la Guerra contra els Estats Units, tota la zona de Cu Chi va ser declarada un dels camps de batalla i va ser fortament bombardejada. Retorn a Saigon. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport de Saigon per agafar vol directe a Siem Reap. Sopar i allotjament a l’hotel TARA ANGKOR.

26 de maig. SIEM REAP

Esmorzar i sortida per visitar AngkorThom. Sortida en Tuk – Tuk (un tipus de moto-carro molt típic a Cambodja) cap a la porta sud de recinte. Dinar en un restaurant i a la tarda trasllat en bus per visitar el més famós de tots els temples: AngkorWat, establert com a patrimoni Mundial per la UNESCO. Les conegudes cinc torres representen els 5 cims de Meru. Veurem la posta de sol des d’AngkorWat. Tornada a l’hotel TARA ANGKOR, sopar i allotjament.

27 de maig. SIEM REAP – SAIGON – ISTANBUL

Esmorzar i sortida per visitar els temples de Bantey Srei i Bantey Samre, dedicats a Shiva. Dinar en un restaurant local i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada cap a Barcelona via Saigon i Istanbul. Nit a bord.

28 de maig. ISTANBUL – BARCELONA

Arribada a Istanbul, per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i trasllat cap a Igualada. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 3.600 €

Taxes: 325 

Visat Cambodja: 30$ (pagament en destí)

Suplement hab. Ind.: 475 

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols amb facturació d’una maleta.
  • Hotels de 4* Sup. Cèntrics.
  • Pensió Completa durant tot el viatge.
  • Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
  • Autocar privat pel nostre grup.
  • Guies locals de parla castellana.
  • Entrades dels monuments que es visiten.
  • Assegurança de viatge i anul·lació.

Propines:

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari.

Nosaltres aconsellem preveure 80€ per persona, 30 per al xofer i 50 per al guia. Per altres serveis consultar.

Condicions d’anul·lació sobre el preu publicat segons l’anticipació amb la qual es produeixi la cancel·lació.

– Entre 31 i 45 dies abans de la sortida 25%.

– Entre 21 i 30 dies abans de la sortida 50%.

– 100% en els últims 20 dies abans de la sortida.

Les conseqüències de cancel·lació en cas d’exigències econòmiques en determinats proveïdors es repercutiran sobre el client en qualsevol cas