TUNÍSIA

Del 19 al 26 de maig de 2024

8 dies de viatge + Sortida en Grup reduït i Guia acompanyant + Pensió Completa i Totes les visites

1.700 €

19 MAIG – BARCELONA – TUNÍSIA

A l’hora establerta, trasllat des del Museu de Badalona cap a l’aeroport. Arribada a Tunísia a les 00:30 (la nit entre el 19 i el 20 de maig), assistència pel nostre equip i trasllat a Gammarth, la zona costanera de Tunísia. Allotjament.

 

20 MAIG – TUNIS – BARD – CARTAGO – SIDI BOU SAID

Esmorzar, sortida cap a Tunis capital per a visitar el Museu del Bardo amb la col·lecció de mosaics romans més rica del món. Seguirem cap a la Medina de Tunis amb els seus monuments i socs tradicionals, visita de la plaça de la Kasbah, visita panoràmica de la mesquita Ezzitouna i la mesquita de Hammouda Pacha. A la tarda, sortida cap a les ruïnes de Cartago, antiga capital de l’imperi púnic. Visita al Tofeto, antic santuari púnic dedicat a Tanit i Baal Hamon, els Déus més venerat de Cartaginesos. Visita dels ports púnics que allotjaven la flota comercial i militar de Cartago. Visita a les termes de l´emperador Antonino. Tot seguit seguim cap a Sidi Bou Said, poble conegut per les seves cases pintades de blau i blanc. Visita guiada pel poble per descobrir la seva arquitectura i vistes impressionants que dominen el golf de Tunis. Disposarem de temps lliure per passejar pel poble. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

21 MAIG – Hammamet – Sousse-Monastir – El Djem – Sfax

Esmorzar i sortida cap a la província del Sahel a la costa central de Tunísia. Visita de la Marina Port El Kantaoui. Tot seguit visitem la ciutat de Sousse, la capital del Sahel amb la seva Medina espectacular i els seus socs tradicionals. Després seguirem cap a Monastir i visitarem el mausoleu de Habib Bourguiba i el Ribat de Monastir. Després de dinar arribada a El Djem i visita de l’amfiteatre romà amb una capacitat de 35.000 espectadors. De seguida, sortida cap a Sfax, la capital econòmica del país. Visita de la Medina antiga amb les muralles gegants. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

22 MAIG – Sfax – Matmata – Tamezret – Ksar Ghilane – Desert de Zmela

Esmorzar i  sortida cap a Matmata, poble berber peculiar i únic. Visita d’una casa troglodita per descobrir l’arquitectura subterrània i la vida quotidiana de les famílies berbers. Visita de l’hotel troglodita Sidi Driss on es van rodar escenes del primer episodi de Star Wars. Dinar típic berber a la casa de la senyora Saliha. A la tarda, ens dirigim cap a Tamezret, un dels darrers pobles berbers de Tunísia que encara estan habitats. Visita de la cafeteria de la senyoreta Kaouther que ens ensenyarà a fer el te amb menta i després classe d’idioma berber. Visita del petit museu de vestits típics berbers a Tamezret. A continuació, seguim cap a l’oasi Ksar Ghilane, on es podrà gaudir d’un bany refrescant a la font natural a 34C°. Possibilitat d’efectuar algunes excursions opcionals a les dunes de sorra a lloms de camell o en Quad. Trasllat en 4X4 cap al desert de Zmela, on es podrà admirar un capvespre espectacular. Després de sopar, es podrà contemplar un cel estrellat impressionant. Allotjament en haima al campament saharià ZMELA.

 

23 MAIG – Zmela-Douz – Chott El Djerid – Chebika -Tamerza – Tozeur

Esmorzar i visita del poble de Douz, anomenat “La Porta del Desert”. Visita del mercat ambulant artesanal conegut per la fabricació de Babutxes, calçat tradicional a base de pell de camell. Dinar típic a Douz. A la tarda, continuació cap al llac salat de Chott El Jerid, la depressió salina més gran de Tunísia. Parada panoràmica per fer fotos i admirar la bellesa del paisatge del llac. Sortida cap a Tozeur, ciutat-oasi i capital del país de les Palmeres. Visita del nucli històric per descobrir l’arquitectura típica de les cases amb façanes revestides i decorades amb maons de tova. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

24 MAIG – Chebika-Tamerza-Mides-Tozeur

Esmorzar i sortida en 4X4 cap als oasis de les muntanyes a la serralada de l’Atlas a prop de la frontera algeriana. Visita de l’oasi de Chebika amb el seu magnífic paisatge muntanyós al cor de les muntanyes amb les seves fonts naturals precioses. Continuació cap a Tamerza i visita de les cascades on podreu gaudir d’un bany refrescant. Visita panoràmica a l’antic poble abandonat que ofereix unes vistes espectaculars. Sortida cap a Mides, tercer oasi de muntanya situat a prop de la frontera algeriana. Visita del famós Canó, lloc de rodatge de la pel·lícula “El pacient anglès”. Tornada a Tozeur i dinar. A la tarda, sortida per a l’excursió amb 4X4 cap a les dunes d’Ong Ejmel i el decorat de Star Wars. Tornada a Tozeur. Sopar i allotjament.

 

25 MAIG – Sbeitla-Kairouan-Hammamet

Esmorzar i sortida cap a Sbeitla, per a visitar les ruïnes de Sufeitula antiga ciutat bizantina rica en monuments ben conservats com l’arc de Dioclizià, les termes, el teatre, les basíliques, etc. Continuació cap a Kairouan, capital santa de l’Islam per a la visita dels monuments antics. Visita dels Estanys d’aigua, antigues obres hidràuliques construïdes per la dinastia dels Aglabís. Visita del mausoleu del Barber anomenat Sidi Sahib. Visita de la Gran Mesquita d’Okba. Visita panoràmica de l’antiga Mesquita de les Tres Portes. Després de dinar, visita de la Medina de Kairouan amb els seus socs i els seus carrerons. Sortida cap a Hammamet, sopar i allotjament a l’hotel.

 

26 MAIG TUNIS – BARCELONA

Esmorzar i segons l’hora del vol, sortida cap a l’aeroport de Tunis per al vol de tornada. Arribada i tornada al Museu de Badalona.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.550 €

Taxes: 150 €

Suplement hab. Ind.: 150 €

El preu inclou

 • Vols des de Barcelona
 • Trasllat Aeroport-Hotel-Aeroport
 • Transport en vehicle amb aire condicionat
 • Wifi a l’autocar
 • Guia de parla espanyola durant tot el tour
 • Assistència a l’aeroport
 • Allotjament 07 nits als hotels esmentats o en hotels similars de la mateixa categoria.
 • Visites esmentades al programa
 • Entrades a llocs arqueològics, museus i mesquites
 • Àpats segons el que indica el programa (7 Esmorzars + 6 Dinars + 6 Sopars)
 • Trasllat en 4X4 des de l’oasi de ksar Ghilane fins al desert i viceversa
 • Excursió amb 4X4 als oasis de muntanya
 • Excursió amb 4X4 a les dunes d’Omg Ejmel i Star Wars

Propines:

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20 per al xofer i 30 a repartir entre els guies locals. Per altres serveis consultar.

Condicions d’anul·lació sobre el preu publicat segons l’anticipació amb la qual es produeixi la cancel·lació

 • Entre 31 i 45 dies abans de la sortida 25%.
 • Entre 21 i 30 dies abans de la sortida 50%.
 • 100% en els últims 20 dies abans de la sortida.

Les conseqüències de cancel·lació en cas d’exigències econòmiques en determinats proveïdors es repercutiran sobre el client en qualsevol cas.