CANADÀ Costa Est

Del 26 de maig al 3 de juny de 2018

El Viatge:  Avió + Visites + Pensió Completa  + Guia acompanyant
Durada:   9 dies
Dates:  Del 26 de maig al 3 de juny de 2018                                                               p
 • Dia 1. Dissabte , 26 de Maig 2018
  IGUALADA – AEROPORT BARCELONA – MONTREAL
  | Sopar de Benvinguda i Allotjament
  Sortida d’Igualada i comarca, per anar a l’aeroport de Barcelona . Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia . Sortida del vol regular amb destinació a Montreal. Arribada. Trasllat a l’hotel. Temps lliure per explorar la ciutat amb el nostre guia acompanyant . Sopar de benvinguda en L’ Academie . Allotjament a l’hotel.

  Dia 2. Diumenge, 27 de Maig 2018
  MONTREAL – QUEBEC
  | Pensió completa
  Visita panoràmica de Montreal, la ciutat més gran de la provincia del Quebec i la segona més poblada del pais. recorrent el Vell Mont-real, la Basílica de Notre Dame (entrada no inclosa), el Mont-real subterrani, el boulevard St. Laurent, el carrer Saint Denis i la Muntanya Real al que la ciutat deu el seu nom. A continuació sortida cap a Québec, ciutat francesa i declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. En camí farem una parada per esmorzar a Chez Dany, típica cabana on podran provar els típics productes de Mel d’Auró. Arribada a Québec i visita panoràmica: la Plaça d’Armes, la Plaça Reial, el barri Petit Champlain, el Parlament de Québec, la Terrassa Dufferin, el Chateau Frontenac, els carrers Saint Jean i Gran Allee, i el Vell Port. Temps lliure. Allotjament.

  Dia 3. Dilluns, 28 de Maig 2018
  QUEBEC
  | Pensió Completa
  Excursió de dia complet. Sortida cap a la regió de Charlevoix, classificada per la UNESCO com a reserva Mundial de la Biosfera. Realitzarem un creuer de 3 hores de durada en el qual a més de contemplar la bellesa natural d’aquesta zona, potser tinguem l’oportunitat de veure i fotografiar algunes de les balenes de diferents espècies que a l’estiu (de maig a Octubre) acudeixen a aquestes aigües. Retorn a Québec, sopar i allotjament a l’hotel

  Dia 4. Dimarts, 29 de Maig 2018
  QUEBEC – TREMBLANT
  | Pensió Completa
  Sortida cap a Mont Tremblant, on tindrem l’oportunitat de gaudir de la naturalesa passejant pels seus senders o pel seu poblet amb el nostre guia o opcionalment realitzar una sèrie d’activitats com a passejos amb bicicleta, canoa, caiac, prendre el telefèric fins al cim de la muntanya. Allotjament.

  Dia 5. Dimecres, 30 de Maig 2018
  TREMBLANT – OTTAWA
  | Pensió Completa
  Sortida cap a la ciutat d’Ottawa, capital de Canadà. Visita panoràmica: El Parlament (exterior), Residència del Primer Ministre i del Governador General, la zona d’edificis del Govern, i al final del recorregut podran visitar el mercat Byward. Temps lliure a la nit. Allotjament.

  Dia 6. Dijous, 31 de Maig 2018
  OTTAWA – MIL ILLES – NIAGARA
  | Pensió Completa
  Sortida cap a la bella regió de les Mil Illes on realitzarem un passeig amb vaixell pel riu Sant Lorenzo recorrent una de les zones més espectaculars d’aquest riu i vorejant alguna de les 1.800 illes que emergeixen de les seves aigües. Continuació cap a les espectaculars Cataractes del Niàgara, situades a la frontera entre Estats Units i Canadà. A la nit tindrem l’oportunitat de contemplar les cataractes il•luminades durant el nostre temps lliure. Allotjament

  Dia 7. Divendres, 1 de Juny 2018
  NIAGARA – TORONTO
  | Pensió Completa
  Visita de Niàgara i de la part canadenca de les Cataractes. Passeig en el vaixell “Hornblower” que els conduirà fins al cor de la cataracta de la Ferradura. Dinarem a la Torre Skylon, on veurem una panoràmica des de les altures de la ciutat i de les cataractes. Continuació del viatge. De camí, realitzarem una parada al bell poble d’estil victorià Niagara On The Lake. Arribada a Toronto, capital econòmica del país i visita panoràmica de la ciutat: Recorrerem l’Antic i Nou Ajuntament, el Parlament de Ontario, el Barri Xinès, la Universitat, i la Plaça Ontario. Sopar de comiat. Allotjament. Dia lliure i possibilitat de realitzar excursions opcionals. Allotjament.

  Dia 8. Dissabte, 2 de Juny 2018
  TORONTO – AEROPORT DE BARCELONA – IGUALADA
  | Esmorzar i Dinar
  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a Toronto. Dinar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular directe amb destinació a Barcelona. Nit a bord de l’avió.

  Dia 9. Diumenge, 3 de Juny 2018
  BARCELONA – IGUALADA I COMARCA
  Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllats a Igualada i comarca. Fi dels nostres serveis.

  Els Hotels previstos del circuit ( o de similar característiques)

  MONTREAL   Sheraton Centre
  QUEBEC          Le Concorde
  TREMBLANT Homewoods Suites
  OTTAWA          Residence Inn by Marriott
  NIAGARA        Sheraton on the Falls
  TORONTO       Chelsea

Preu per a 20 a 25 viatgers        2.600 €
Preu per a 15 a 19 viatgers         2.660 €
Suplement hab. Individual            695 €
Taxes d’Aeroport (Aprox.)             335 €
Assegurança de cancel.lacio            75 €
 • EL PREU INCLOU

Guia acompanyant des de Barcelona
Guia de parla castellana en destí
Bitllet d’avió Barcelona-Montreal i Toronto-Barcelona amb Air Canadà
Transport terrestre amb autocar o minibus en funció del grup.
7 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars .
Pensió completa segons itinerari de viatge que inclou ; 7 esmorzars americans, 7 dinars i 7 sopars
Visites com s’indica en l’itinerari de viatge.
Entrada al Creuer balenes a Charlevoix , Creuer per les Mil Illes i embarcació Hornblower
Sopar i regal de comiat
Assegurança de viatge.

 • NO INCLOU:

Les taxes aèries.
Les Propines. Les propines a Canadà son obligatòries i normalment es dona 5$ per persona i dia per el guia i 3$ per persona i dia per el xofer.
Els Maleters.
Qualsevol beguda en els menjars.
Qualsevol servei que no estigui indicat en l’apartat anterior “El Programa Inclou”. No es pot pressuposar que un servei estigui inclòs en el preu ofertat pels sols fet d’estar redactat en l’itinerari de viatge

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: