Mercats de Nadal ALSÀCIA

Del 4 al 8 de desembre de 2022

Viatge de 5 dies  + Guia acompanyant tot el viatge  + Trasllats Igualada-aeroport-Igualada  + Bitllet d’avió  +  Bus per a tot l’itinerari  + 4nits a Estrasburg hotel Hilton 4* o similar   +  4 dinars i 4 sopars i aigua en gerra inclosa  +  Totes les visites indicades al programa amb el nostre guia i guia local a Colmar i Estrasburg,  +  Assegurança d’assistència en viatge

1.655 €

Dia 4 dec. – IGUALADA -BARCELONA –  BASEL –  OBERNAI – ESTRASBURG
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de fcturació, sortida amb avió, vol directe a Basel, on ens espera  l´autocar per entrar a la ciutat de Basilea i fer la visita del mercat nadalenc d’aquesta ciutat, es troba entre les places de Barfüsserplatz i Münsterplatz i és considerat un dels més bonics de Suïssa. Seguirem camí fins al nostre hotel situat a la ciutat d’Estrasburg Sopar i allotjament.

Dia 5 dec. –  OBERNAI – ESTRASBURG
Esmorzar i sortida a primera hora en direcció a Obernai, una altra de les ciutats més boniques d’aquesta regió, té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com a gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més importants d’Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Tornarem a Estrasburg per gaudir la resta del dia de la capital d’Alsàcia. Dinar. A la tarda visita d’Estrasburg, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des del 1570 se celebra a la Plaça de la Catedral, i es va convertir al mercat més antic de França. El poble sencer s’il·lumina durant tota la temporada festiva. Amés dels tradicionals punts de venda, compta amb nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartits en 11 centres és un dels mercats de Nadal més grans a Europa. Sopar i allotjament.

Dia 6 dec.   ESTRASBURG – EGUISHEIM – COLMAR- ESTRASBURG
Esmorzar. Sortida amb autocar cap al sud, Al matí visitarem la ciutat d’Eguisheim, considerat un dels pobles més bonics d’Europa, i on els mateixos Estudis Disney es van inspirar per crear la vila de Bella a la pel·lícula “La Bella y la Bèstia” és possiblement el poble més pintoresc de tots, de veritable conte, com si s’hagués quedat atrapat en el temps amb el traçat i l’arquitectura medieval. El seu casc històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cadascú més bonic que l’anterior. Al centre, a la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, és on es munta el seu Mercat de Nadal entre llums i adorns que ho cobreixen tot, continuarem fins a Colmar on farem el dinar, farem una visita guiada, per descobrir la ciutat millor conservada de l’Alsàcia, amb el seu centre històric de vianants, amb originals construccions d’estil purament alsacià que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercats ambulants nadalencs abans de tornar al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7 dec.   ESTRASBURG – RUTA DEL VI I MERCATS
Esmorzar. Dedicarem aquest dia a fer una de la ruta del vi. Comencem la ruta del vi per Dambach-la-vie, en la qual les carretes de veremar són ara la decoració d’aquesta ciutat medieval. La parada següent es farà a Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està exageradament embellida a causa en part de les saludables vendes dels cèlebres grands crus d’alsàcia, especialment el riesling; i Riquewhir, on les vinyes s’estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat, sent el poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosers a cada extrem de les fileres de vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Dinar en ruta i abans visitarem un dels cellers de D.O. amb degustació.

Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8 dec.  ESTRASBURG – BADEN BADEN – STTUTGART – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. Check out. Ens dirigirem a la població alemanya de Baden Baden per visitar el seu famós mercat nadalenc, situat al Kurtpark i davant del Casino de la ciutat. Continuarem fins a Sttutgart. Dinar en ruta i arribada a l’aeroport, tràmits d’embarcament i vol de tornada a la nostra ciutat. Arribada i FINAL DEL VIATGE

PREU PER PERSONA:
AMB 20 PARTICIPANTS: 1.655 €
AMB 15 PARTICIPANTS    1.725€

Suplement habitació individual:  210€

El programa Inclou:
o Trasllats Igualada-aeroport-Igualada
o Bitllet d’avió, anada a Basel, i tornada des de Stuttgart amb taxes i seient assignat
o Bus per a tot l’itinerari
o Guia acompanyant tot el viatge
o 4nits a Estrasburg hotel Hilton 4* o similar en centre o prop del centre
o 4 dinars i 4 sopars i aigua en gerra inclosa
o Totes les visites indicades al programa amb el nostre guia i guia local a Colmar i Estrasburg,
o Assegurança d’assistència en viatgeEl programa NO Inclou:
• Res no especificat a l’itinerari, extres als hotels.