NAMÍBIA

Del 29 de setembre al 15 d'octubre de 2021

18 dies de viatge + Guia acompanyant - Totes les visites - Pensió Completa

6.490 €

28 SETEMBRE: IGUALADA – BARCELONA – NAMÍBIA
Sortida de la nostra ciutat fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament amb destinació a Namíbia via Doha.

29 SETEMBRE: MARIENTAL
Situada al centre sud de Namíbia, vorejant el desert de Kalahari, la ciutat de Mariental es troba al llarg de la via fèrria TransNamib i serveix com a capital comercial i administrativa de la Regió Hardap. Dirigint-se al oest a Sesriem es veuran les dunes de color vermell-taronja de Sossusvlei. Mariental és a prop de la magnífica presa de Hardap, que és l’embassament més gran de Namíbia. El Hardap, esquema d’irrigació, ha donat vida a aquest terreny àrid, que ara és fèrtil, amb terres de cultiu cobertes de cítrics, melons, l’alfals, el vi i el blat de moro, i esquitxat de granges d’estruços. La presa és un lloc de vacances molt popular que atrau veïns a la ciutat de Windhoek i ofereix una gran varietat d’esports aquàtics, passejades escènics, i abundant vida silvestre en un conjunt reserva natural de 20.000 hectàrees en el seu marge occidental; on els visitants poden observar rinoceronts, estruços, antílops, gaseles i una àmplia varietat d’aus.
Benvingut a Namíbia. Arribada del seu vol a l’aeroport Hosea Kutako International Airport on seran rebuts pel seu guia. A continuació començaran el seu recorregut per Namíbia direcció Kalahari. Durada de conducció aprox. 3 – 4 hores, aprox. 325km. Arribada i check-in a Camelthorn Kalahari Lodge
A la tarda, sortida per a un safari per la reserva privada de Intu Afrika Safari 4×4 a la tarda a la reserva d’Intu Afrika Kalahari La Reserva Intu Afrika Kalahari, situada a Kalkrand, Namíbia, ofereix als visitants un safari en vehicle 4×4. Els safaris són l’activitat més popular a la Reserva de Intu Afrika per la seva alta densitat d’animals i al contrast dels seus paisatges. L’escassa vegetació permet als viatgers detectar fàcilment la gran varietat de fauna que viu a la reserva. Aquest és la llar de zebres, oryx, nyus, springbucks, waterbucks, kudus, blesboks, tsessebes, elands, estruços, girafes, gran quantitat d’aus i fins i tot lleons. Els guies són extremadament eficients i comparteixen gelosament la seva passió pels animals, les plantes i el paisatge.

Nit a l’hotel Camelthorn Kalahari Lodge:

30 SETEMBRE: MARIENTAL
Esmorzar. El dia d’avui tenim una caminada amb els boiximans i a la tarda un safari al vespre amb sopar entre les dunes del Kalahari. Caminada amb els boiximans Reserva de Intu Afrika Kalahari
La Reserva Intu Afrika Kalahari, situada a Kalkrand, Namíbia, ofereix als visitants una emocionant caminada d’una hora amb els boiximans en terres del Kalahari. La caminada generalment es realitza en el matí per evitar el fort sol del migdia. El terme “boiximà” ara conegut com el “poble Sant”, es refereix als caçadors-recol•lectors nòmades indígenes d’aquesta àrea. Els San coneixen el desert de Kalahari millor que qualsevol altre ésser humà i han sobreviscut a les seves extremes condicions durant generacions. Coneixen la naturalesa i saben on trobar menjar i aigua en els implacables paisatges desèrtics. Cacen amb arcs i fletxes, atrapen petits animals i mengen arrels i baies. Amb gran entusiasme demostren tot això als visitants.

Safari 4×4 al vespre a la reserva de Intu Afrika Kalahari
La Reserva Intu Afrika Kalahari, situada a Kalkrand, Namíbia, ofereix als visitants un safari en vehicle 4×4. Els safaris són l’activitat més popular a la Reserva de Intu Afrika per la seva alta densitat d’animals i al contrast dels seus paisatges. L’escassa vegetació permet als viatgers detectar fàcilment la gran varietat de fauna que viu a la reserva. Aquest és la llar de zebres, oryx, nyus, springbucks, waterbucks, kudus, blesboks, tsessebes, elands, estruços, girafes, gran quantitat d’aus i fins i tot lleons. Els guies són extremadament eficients i comparteixen gelosament la seva passió pels animals, les plantes i el paisatge. Després d’un safari de 2 hores, podran gaudir d’un espectacular sopar entre les dunes i sota el cel estrellat de Namíbia.

1 D’OCTUBRE: SOSSUSVLEI
Situat al pintoresc Parc Nacional Namib-Naukluft, Sossusvlei és on es troben les icòniques dunes de sorra vermella de Namib. El cel blau clar contrasta amb les gegantines dunes de gairebé 400 metres i això dóna com a resultat una de les meravelles naturals més potents d’Àfrica i el paradís d’un fotògraf. Sossusvlei és la llar d’una gran varietat de vida silvestre del desert, incloent al oryx, springbok, estruç i diferents espècies de rèptils. Els visitants poden escalar ‘Big Daddy’, una de les dunes més altes de Sossusvlei, explorar Deadvlei, una caldera d’argila blanca salada, esquitxada d’arbres centenaris. Per als més atrevits, s’ofereixen vols panoràmics i vols en globus aerostàtic, seguits d’un esmorzar de xampany enmig d’aquestes majestuoses dunes.
Després de l’esmorzar sortida cap al desert de Namib. Durada de conducció aprox. 315km, aprox. 4 – 4.5 hores.
Arribada i check in al Sossusvlei Lodge per dues nits. A la tarda sortida per a un recorregut per la natura al vespre en vehicles de l’allotjament. El Namib és el desert més antic del món, i encara que s’estén al llarg de tota la costa de Namíbia, es refereix comunament al mar de sorra de Luderitz a Swakopmund. Per a un gran desert de sorra, el paisatge és molt variat, amb les gegantines dunes vermelles de Sossusvlei sent la part més famosa.

Nit al hotel Sossusvlei Lodge:

2 D’OCTUBRE: SOSSUSVLEI
Sortida molt d’hora al matí per visitar les dunes de Sossusvlei, Deadvlei i el canyó de Sesriem.
Visita a Sossusvlei & Dead Vlei
Sortida molt d’hora a l’alba per a un recorregut per les Dunes de Sossusvlei. A l’alba s’arriba a la porta d’entrada de Sossusvlei i a partir d’aquí són altres 60 km, aproximadament una hora a través de l’increïble paisatge fins arribar a l’estacionament de vehicles 4×4. Cal aturar-se al cor de Sossusvlei i recórrer l’espectacular “Dead Vlei”. El més destacat de la seva excursió a Sossusvlei és la vista des de dalt de la duna “Big Daddy”, una de les més altes del món. Es pot pujar per gaudir d’increïbles vistes de Dead Vlei i de tota la seva amplitud de quilòmetres i quilòmetres d’extensió.

El Canó de Sesriem
El Canó de Sesriem, un profund abisme tallat en les roques per l’aigua, és una meravella natural sorprenent d’aquesta àrea que, sens dubte, s’explora millor a peu. Parets pedregoses s’eleven bruscament a banda i banda del canó, mentre els ocells es posen en els seus cingles i els llangardaixos es precipiten al llarg de les lleixes. El nom del canó va ser encunyat quan els primers colons ho van usar com a font d’aigua, usant 06:00 tires de cuir (Sesriem – 06:00 corretges) lligades juntes per submergir les galledes en l’aigua del fons del canó.

3 D’OCTUBRE: SWAKOPMUND
Situada al llarg de l’espectacular costa de Namíbia, la ciutat costanera de Swakopmund és coneguda per les seves àmplies avingudes, la seva arquitectura colonial i el seu terreny desèrtic circumdant. Fundat en 1892 com el port principal per al sud-oest de l’Àfrica alemanya, Swakopmund sovint es descriu com més alemany que Alemanya. Avui dia Swakopmund és la capital de la zona turística de Skeleton Coast i té molt a oferir als seus visitants. La peculiar combinació de les influències alemanyes i namíbies, les opcions d’aventura, l’atmosfera relaxada i la brisa marina el converteixen en una destinació molt popular. Els visitants poden gaudir d’una sèrie d’emocionants activitats que inclouen quads, equitació, parapent, pesca, i fascinants recorreguts pel desert.
Després de l’esmorzar sortida cap a Swakopmund. Tindran l’oportunitat de detenir-se a Solitarire per gaudir del seu famós pastís de poma. A continuació visita del paisatge lunar abans d’arribar a Swakopmund.
Durada de conducció aprox. 4.5 – 5 hores, aprox. 350km
Arribada i check-in a l’hotel The Delight Swakopmund per dues nits.
Visita al paisatge lunar
Aquesta àrea està travessada pel Tròpic de Capricorn i és majoritàriament plana, encara que destaquen alguns canons i elevacions, per exemple el sistema muntanyós de la Vall de la Lluna. Si bé la major part del sòl és rocós, les dunes de sorra encara es troben ocasionalment en aquesta regió. Aquestes ocupen gran part de la costa entre Walvis Bay i Swakopmund. Es pot accedir a aquest lloc a través d’un fascinant recorregut pel parc Namib-Naukluft. L’erosió ha esculpit aquí un misteriós paisatge al llarg de milers d’anys dipositant en aquesta àrea fines capes de terra fa més de 450 milions d’anys.
Nit a l’hotel The Delight Swakopmund Gondwana Collection Namibia:

4 D’OCTUBRE: SWAKOPMUND
Creuer Walvis Bay
Al matí sortida per a un creuer en catamarà a Walvis Bay. Aquesta activitat els portarà en un viatge panoràmic i informatiu a través del port fins Pelican Point. Paressin a la gran colònia de foques a Pelican Point i generalment es pot veure a algunes foques mascles grans saltant a bord del pot per divertir-se. Per completar el viatge, es serveixen ostres, aperitius i vi escumós fred de Walvis Bay a bord del vaixell. Cervesa i refrescos també estan inclosos.
Visita cultural a Mondesa
A la tarda podran gaudir d’un recorregut Cultural pel barri de Mondesa per descobrir la vida dels veritables namibis. El recorregut comença amb una breu història del municipi de Mondesa. Tindran l’oportunitat de recórrer a peu un típic municipi de Namíbia, conversar amb els residents locals, veure cases, escoles típiques i visitar en un petit mercat d’artesania local. ¡Podeu acabar el final del recorregut en un Shebeen local on s’allotjarà a l’estil Ovambo!

5 D’OCTUBRE: TWYFELFONTEIN
Situat a la regió de Kunene, al nord-oest de Namíbia, Twylfelfontein és una àrea espectacular, que presenta una de les concentracions més grans i importants d’art rupestre a l’Àfrica. El nom “Twyfelfontein” es tradueix com “Font del dubte”, que es refereix a la font perenne situada a l’impressionant vall d’Huab flanquejat pels vessants d’una muntanya de pedra arenisca. Va ser aquesta font que va atreure als caçadors de l’Edat de Pedra fa més de sis mil anys, i va ser durant aquest temps que es va produir l’extens grup de gravats i pintures rupestres. Els visitants poden basar-se en alguns càmpings meravellosament ombrejats al llarg del llit del riu Aba-Huab, mentre exploren més de trenta llocs diferents d’aquests registres sagrats de pràctiques rituals relacionades amb les comunitats tradicionals de caçadors-recol•lectors.
Després de l’esmorzar sortida cap a Damaraland. A la ruta visita l’art rupestre Twyfelfontein.
Durada de conducció aprox. 5 – 5.5 hores, aprox. 375km
Arribada i check in a l’Twyfelfontein Country Lodge per dues nits.
Gravats rupestres de Twyfelfontein
Twyfelfontein és un lloc de Patrimoni Mundial que compta amb una de les concentracions d’art rupestre més riques d’Àfrica. Milers de turistes vénen a aquest lloc cada any per veure uns 2, 500 gravats rupestres de l’Edat de Pedra. L’àrea alberga 17 llocs d’art rupestre, que en conjunt abasten 212 lloses de pedra gravades. Hi ha 13 llocs addicionals que mostren pintures rupestres.
Nit a l’hotel Twyfelfontein Country Lodge:

6 D’OCTUBRE: TWYFELFONTEIN
Esmorzar. Sortida per a un recorregut amb la possibilitat de trobar elefants adaptats al desert a la seca vall del riu Aba-Huab a través d’un emocionant recorregut per la natura, amb interessant informació relacionada amb l’àrea, la seva història i vida silvestre. Estigui atent per observar aus rapinyaires, antílops, Welwitchia Mirabilis i moltes altres formacions geològiques interessants. Durant el recorregut s’intentarà rastrejar petjades d’elefants adaptats al desert. Es permet suficient temps per fer fotografies i intercanviar informació sobre la fauna i flora endèmiques.

7 D’OCTUBRE: OPUWO
Opuwo, que significa “la fi” en Herero, es troba a la regió nord-oest de Kunene, a Namíbia. Serveix com la capital de la regió i és coneguda com la porta d’entrada a les magnífiques cascades Epupa. És també el centre de la cultura Himba. La ciutat proporciona una base perfecta per als visitants que volen descobrir l’àrea de Kaokoland i visitar els pobles locals de la gent itinerant Himba. La ciutat i els voltants de Opuwo són coneguts com un dels aspectes culturals més destacats d’un viatge a Namíbia, ja que compta amb un patrimoni cultural increïblement ric. No es perdi l’oportunitat d’aprendre sobre la fascinant comunitat Himba dins d’aquest paisatge increïblement bonic.
Després de l’esmorzar i el check-out, sortida cap a Opuwo. Durada de conducció aprox. 5 – 5.5 hores, aproximadament 345 km. Arribada i check-in a l’Opuwo Country Lodge per dues nits. Resta del dia lliure.
Nit a l’hotel Opuwo Country Lodge:

8 D’OCTUBRE: OPUWO
Esmorzar i sortida per a una visita a un poblat Himba.
Opuwo Country Hotel està d’acord amb l’Autoritat Local i el Cap Himba per visitar les cases tradicionals dels Ovahimba a Kaokoland. Hi ha prop de 11 llogarets en les rodalies de la ciutat de Opuwo. La visita a cada poble és triada en funció de les diferents mides de grups i la distància de viatge: Ohungumure 15km; Ovindjange 18km i Onjete 28km
Els clients de Opuwo poden conèixer i saludar a la gent Himba de Kaokoland acompanyats del nostre guia / intèrpret.
Tindrà temps per fer preguntes; interactuar i fotografiar una de les últimes tribus nòmades d’Àfrica, mentre el nostre guia respon i explica les intricades tradicions, costums i creences Himba. Els clients poden comprar records / polseres i qualsevol article que s’exhibeixi en el mercat tradicional Himba durant la visita.
La durada és d’aproximadament 2 a 3 hores perquè els hostes tornin a l’hotel a temps per dinar o sopar, segons l’horari de la seva activitat.
Després de l’excursió, es lliurarà un regal al poblat Himba com una nota d’agraïment i per la càlida benvinguda. Els clients rebran una ampolla d’aigua de cortesia, però poden portar les seves begudes preferides.

9 D’OCTUBRE: ETOSHA WEST
Situat a la part occidental del parc nacional d’Etosha, l’oest del parc és una nova incorporació a aquest santuari de vida animal i vegetal de fama mundial. Anteriorment va ser una àrea restringida a la qual la regió occidental més salvatge i tan sols es podia accedir a través de Galton Gate. Avui està obert a tots els visitants que vulguin descobrir els confins d’aquest espectacular parc. L’àrea compta amb nombrosos estanys que atrauen elefants, rinoceronts, lleopards, lleons i una varietat de cèrvids. No perdi l’oportunitat de fer una ullada a la rara zebra de muntanya de Hartmann i al impala de cara negra.
Després de l’esmorzar sortida cap al costat est del Parc Nacional d’Etosha. El seu allotjament està situat dins del parc. Faran el primer safari al parc en el seu tourbus amb un dinar picnic.
Durada de conducció aprox. 2.5 – 3 hores, aprox. 185km
Arribada i check-in a l’Dolomite Camp. Safari nocturn ( 3 hores )
Nit al hotel Dolomite Camp:

10 D’OCTUBRE: ETOSHA SOUTH
Situat just al sud dels límits del Parc Nacional d’Etosha, al nord-oest de Namíbia, Etosha Sud constitueix la regió sud d’aquest paradís salvatge. Es pot accedir al parc nacional a través de l’entrada sud a la Porta de Andersson. Els visitants poden fer una ullada a una varietat de fauna que inclou lleons, girafes, elefants, rinoceronts blancs i negres. Les activitats més populars inclouen safaris, rastreig de rinoceronts a peu, caminades guiades per la natura amb parades per observar la posta de sol sobre aquest magnífic paisatge.
Esmorzar i sortida cap al sector Sud del Parc Nacional d’Etosha amb safari en 4×4 de mig dia. El seu allotjament està situat fora del parc. Arribada i check-in a l’Etosha Safari Lodge per una nit. Nit a l’hotel Etosha Safari Lodge:

11 D’OCTUBRE: ETOSHA EAST
Esmorzar. Sortida cap al sector est de el parc nacional d’Etosha amb safari de mig dia.
L’allotjament està situat fora de parc. Durada de conducció aprox. 4 – 5 hores, aprox. 205km. Dinar picnic.
Arribada i check-in a Mokuti Etosha Lodge per una nit. Arribada a temps per al sopar.
Nit a l’hotel Mokuti Etosha Lodge:

12 D’OCTUBRE: WATERBERG REGION
Situat just a sud del famós Parc Nacional d’Etosha, la Regió de Waterberg abasta el magnífic Parc Nacional de la Meseta de Waterberg i els districtes agrícoles de Outjo i Otjiwarongo a l’oest, fins a Grootfontein i Tsumeb a l’est. Tranquil•la, vasta i impressionantment bella, la regió de Waterberg és coneguda per les seves atraccions naturals, que inclouen turons ondulades de bosc, profundes goles, rierols i muntanyes. L’àrea compta amb moltes reserves privades que alberguen una gran varietat de vida silvestre, inclosos els antílops ruans i sabres en perill d’extinció, rinoceronts, nyus blaus, voltors del Cap i molt més.
Esmorzar. Sortida cap a la regió de Erongo. Durada de conducció aprox. 5 – 5.5 hores.
Arribada i check in a Mount Etjo Safari Lodge. A la tarda, sortida per a un recorregut per la naturalesa per la reserva de Mount Etjo Safari Lodge. Nit a l’hotel Mount Etjo Safari Lodge:

13 D’OCTUBRE: WINDHOEK
Situada a Namíbia central, la cosmopolita ciutat de Windhoek és la capital del país. És la llar d’un aeroport internacional i una gran quantitat de restaurants, botigues, llocs d’entreteniment i opcions d’allotjament. La ciutat és neta, segura i ben organitzada, amb un llegat colonial que es reflecteix en els seus nombrosos restaurants i botigues alemanyes, i l’ús generalitzat de l’idioma alemany. Windhoek té una interessant barreja d’arquitectura històrica i edificis moderns, molts dels quals mereixen una visita, com el Alte Feste i l’antic fort, l’Església de Crist Christuskirche de 1896 i la Cort Suprema més contemporània. Esmorzar i sortida cap a Windhoek. Durada de conducció aprox. 2.5 – 3 hores, aprox. 225km. En ruta faran una parada per visitar el mercat de Okajandja, típic
pels seus articles de fusta tallada. Okahandja Craft Market Aquest mercat d’artesania és l’atracció turística més coneguda de Okahandja. Talladors de fusta de tot arreu i de la regió de Kavango, al nord-est de Namíbia, que practiquen les seves antigues habilitats, vénen aquí per vendre els seus productes. Arribada a Windhoek on realitzaran un recorregut turístic. Dinar a la ciutat. Windhoek City Tour El recorregut per la ciutat de Windhoek ofereix al visitant una descripció general dels llocs històrics al centre de Windhoek. Trasllat fins l’allotjament on podran refrescar-se i descansar abans d’anar a Beerhouse per gaudir d’un autèntic sopar Namíbia.

Joe’s Beerhouse
Joe’s Beerhouse va obrir les seves portes a el públic a l’octubre de 1991. Aquest restaurant ofereix bufet i menús fixos o una variada selecció d’un menú a la carta. Joe’s és una mica rústic, força informal … amb un sensacional menú de carns a la graella que es concentra en l’exòtica carn de Namíbia. També ofereix una varietat d’amanides i plats vegetarians. També rebrà un servei realment atent. És aquesta combinació perfecta de gran atenció al detall, un entorn meravellosament fora del comú, juntament amb un dinar autèntic i deliciós.

Nit: Windhoek Gardens Boutique Hotel Consulta iBrochure Windhoek Gardens Boutique Hotel és a 5 minuts del centre de Windhoek, el que el converteix en una combinació perfecta de conveniència i practicitat. Windhoek
Gardens Boutique Hotel disposa de 28 habitacions amb temàtica exclusiva de Namíbia, cadascuna amb Internet d’alta velocitat. Totes les habitacions tenen dos llits individuals i bany en suite. Les habitacions elegantment moblades, combinades amb un ambient tranquil i rústic, li ofereixen la parada perfecta a Windhoek. Pot experimentar Etosha al nord i Solitari al sud a les instal·lacions. Allotjament.

14 D’OCTUBRE: WINDHOEK – DOHA – BARCELONA
Esmorzar. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport de Windhoek per agafar el vol de tornada a Barcelona via Doha.

15 D’OCTUBRE: ARRIBADA A BARCELONA – IGUALADA
Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 07:30h i trasllat a la nostra ciutat. Fi del viatge del que esperem guardin un fantàstic record.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:          6.490 €
SUPLEMENT EN HABITACIÓ INDIVIDUAL:                    690 €
*Preu amb grup mínim de 16 persones,   En cas de ser 12.,suplement de 400€ per persona 
  • AQUEST PREU INCLOU:

Bitllets d’avió internacionals
Allotjament i  activitats  segons itinerari
Pensió completa
Trasllats i transports segons programa
Tourbus: 10-12 pax en un 16 places / 14-16 pax en un 24 places
Entrades per a les activitats incloses
Guia de parla castellana
Totes les visites especificades en el programa
Guia acompanyant de l’ agencia  tot el viatge
Taxes d’ aeroports i turístiques
Assegurança de assistència i cancel·lació
Assegurança d’evacuació d’emergència
Trasllat  Igualada – Aeroport – Igualada
Propines

 

  • AQUEST PREU NO INCLOU

Begudes  als  àpats

 

Petició d'informació

Nom i Cognom*
Correu electrònic*
Telefon*
Vull informació del viatge:
Missatge: