TURQUIA AL COMPLET

Del 15 al 28 de juliol de 2022

14 dies de viatges +  Avió + Vols interns  + Hotels indicats de 4* Sup. cèntrics. + Pensió Completa + Guia acompanyant  + Autocar privat  +  Guies locals + Entrades  +  Assegurança de viatge i anul·lació. + Taxes

2.385 €

15 de juliol. BARCELONA – ISTANBUL
Trasllat a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1, per sortir en vol directe cap a Istanbul. Arribada a l’aeroport d’Istanbul i trasllat a l’hotel. Resta de ldia lliure. Allotjament a l’Hotel PRESIDENT

16 de juliol. ISTANBUL
Esmorzar. Sortida per visitar la Ciutat Antiga. Visitarem el Palau de Topkapi, residència oficial dels Sultans Otomans. Inclou la visita de les Sales del Tresor amb un dels diamants més grans del món. Seguidament anirem cap a Santa Sofia i la Mesquita Blava. Acabarem amb l’hipòdrom romà i el Gran Basar, amb més de 4.000 botigues amb diferents articles. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

17 de juliol. ISTANBUL
Esmorzar. Dia complet al voltant del Bòsfor. Començarem el dia amb el Basar de les espècies. Després de visitar la mesquita de Rustempasa, farem un creuer pel Bòsfor. A la tarda visitarem el luxós Palau de Beylerbeyi, última residència d’estiu de sultans i el turó de Camlica. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

18 de juliol. ISTANBUL
Esmorzar. Avui estarem tot el dia pels voltants de la “Banya d’Or” i el barri de Pera.
Començarem per la mesquita de Suleyman, important reflex de l’arquitectura otomana. Seguirem per l’església de Chora de l’època bizantina amb uns mosaics i frescos dels millors del món. Pujarem a prendre un cafè al Pier Lotti. Després de visitar els barris de Balat i Fener, travessarem cap el barri de Pera, avui considerat el centre de la ciutat. Acabarem el dia prenent un cafè a la Torre Gàlata. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

19 de juliol. ISTANBUL
Esmorzar. Dia lliure per acabar de descubrir aquesta magnífica ciutat. Sopar i allotjament a l’Hotel PRESIDENT.

20 de juliol. ISTANBUL – CAPADÒCIA
A primera hora, trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Capadòcia. Arribada i tasllat a l’hotel.

21 de juliol. CAPADÒCIA
Recorregut de dia complet. Començarem visitant la vall de Devrent i Pasabag, també coneguda com la vall del monjo. Seguirem amb un curt passeig a Avanos, situat a la riba del riu Kizilirmak, famós per la seva artesania en fang. Després de dinar podrem experimentar amb les nostres pròpies mans l’antic art de modelar argila. Continuarem la nostra ruta i ens dirigirem al Museu a l’aire lliure de Göreme, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1985, on podrem admirar les esglésies excavades a la roca en forma de coves artificials, decorades amb frescos del segle XI i XII. La nostra última parada serà al poble d’Uchisar, on podrem admirar exemples de cases troglodites. Sopar i allotjament a l’Hotel ELKEP EVI.

22 de juliol. CAPADÒCIA – KUSADASI
Esmorzar. Segon dia a la Capadòcia. Començarem el dia visitant la vall Roja i continuarem el passeig de la vall de les roses. També visitarem la Vila antiga cristiana de Cavusin. Després de dinar visitarem la vall de la Paloma, la ciutat subterrània de Kaymakli, el castell de l’Ortahisar i la ciutat de Mustafapasa, antiga colònia grega, també coneguda com Sinasos. Per la tarda trasllat a l’aeroport. Vol directe a Izmir. Arribada i trasllat a l’Hotel ILAYDA AVANTGARDE. Sopar i allotjament.

23 de juliol. KUSADASI – EFESO – KUSADASI
Esmorzar. Visita de dia complet a Efeso. Començarem amb una excursió a les ruïnes del Temple d’ÀRTEMIS, una de les 7 meravelles del món antic. Actualment només conserva una de les 120 columnes que tenia. Visitarem el lloc espectacular d’Efes, sens dubte la ciutat grecoromana millor conservada del món, en particular la seva biblioteca. Després d’una pausa per dinar, visitarem la casa de la Verge Maria, on va passar els últims anys de la seva vida. Sopar i allotjament a l’Hotel ILAYDA AVANTGARDE.

24 de juliol. KUSADASI – PAMUKKALE
Esmorzar. Dia complet per visitar Pamukkale, coneguda com a “Castell de cotó”, un dels més bells i fascinants indrets del món. És famós el Centre d’aigües termals amb efectes medicinals i diferents finalitats terapèutiques. Visitarem les piscines naturals de marbre travertí i la ciutat antiga de Hieràpolis, la més gran Necròpolis d’Anatòlia, amb més de 1.200 làpides. Sopar i allotjament a l’Hotel RICHMOND THERMAL.

25 de juliol. PAMUKKALE – OLUDENIZ
Esmorzar. Cap a les 10 del matí, sortida per carretera cap a Oludeniz. Arribada al migdia. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament a l’Hotel JADE RESIDENCE.

26 de juliol. OLUDENIZ
Esmorzar. Dia lliure per gaudir de la platja i de la ciutat. Allotjament a l’Hotel JADE RESIDENCE.

27 de juliol. OLUDENIZ – DALAMAN – ISTANBUL
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dalaman, per sortir en vol directe cap a Istanbul. Arribada i trasllat a l’Hotel PRESIDENT.

28 de juliol. ISTANBUL- BARCELONA
Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Istanbul, per sortir en vol directe cap a Barcelona. Arribada i trasllats. FI DEL VIATGE.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.100,00€
Taxes: 285,00€
Suplement habitació Individual:   425,00€
SERVEIS INCLOSOS
Vols directes BCN – ISTANBUL – BCN, amb facturació d’una maleta.
Vols interns, ISTANBUL – CAPADÒCIA / DALAMAN – ISTANBUL, amb fatcuració d’una maleta.
Hotels indicats de 4* Sup. cèntrics.
Pensió Completa durant tot el viatge.
Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge.
Autocar privat pel nostre grup.
Guies locals de parla castellana.
Entrades dels monuments que es visiten.
Assegurança de viatge i anul·lació.SERVEIS NO INCLOSOS
Maleters.
Begudes.
Propines pel guia i xofer. Cal preveure 20€ a repartir: 8€ per al xofer i 12€ per al guia.