SUÈCIA

Del 20 al 27 d'agost

viatge de 8 dies +  Vols directes BCN – ESTOCOLM – BCN  +  Hotels indicats de 4 * cèntrics.  +  Pensió Completa  +  Guia acompanyant   +  Autocar privat   +  Guies locals de parla espanyola.  +  Entrades dels monuments que es visiten.  +  Assegurança de viatge amb cobertura covid-19 i anul·lació.

2.550 €

20 d’agost. IGUALADA – BARCELONA – ESTOCOLM

Trasllat a l’aeroport de Barcelona. Arribada a l’aeroport per a agafar vol directe a Estocolm. Arribada a Estocolm, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’Hotel.

21 d’agost. ESTOCOLM – LINKÖPING

Esmorzar. Avui descobrirem una de les capitals més belles del món en una visita panoràmica de 3 hores per la ciutat. Després sortirem des d’Estocolm en direcció a Linköping. Pel camí, farem una parada a Trosa, petita ciutat en una ubicació molt pintoresca a Sörland. El 1.719 aquesta ciutat va ser totalment devastada per invasors russos, avui impressiona per les seves cases tradicionals de fusta i el passeig del riu. Dinar en ruta en un restaurant local.  Sopar i allotjament a l’Hotel.

22 d’agost. VIMMERBY – KARLSKRONA

Esmorzar. Al matí visitarem una de les rescloses més famoses del canal de Göta – Berg, en la nostra primera parada. Després seguirem cap a la terra natal d’Astrid Lindgren, a Vimmerby. Allà podrem visitar Näs d’Astrid Lindgren per a aprendre més sobre la vida de l’autora . Alternativament, podrem fer una passejada per la ciutat. Dinarem en ruta en un restaurant local. També passarem per un parc d’alcis abans d’arribar a Karlskrona. Sopar i allotjament a l’Hotel.

23 d’agost. LES PIEDRES DE ALE – YSTAD – MALMÖ

Esmorzar. Avui explorarem la costa sud de Suècia. De camí a Malmö, farem una parada a Mörrum – Laxenshus. Continuarem per la bella ciutat costanera de Kivik, visitarem el monument natural “Les pedres d’Ale” i passarem per la bella Ystad, ciutat que va servir d’escenari per a l’inspector Wallander (Sèrie Nordic Noir) i inspiració a diverses novel·les de Henning Mankell, fins arribar a Malmö. Dinar en ruta en un restaurant local.  Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

24 d’agost. MALMÖ – MARSTRAND – GOTEMBURGO

Esmorzar. Al matí, recorregut per la ciutat amb el nostre guia per a explorar la ciutat costanera de Malmö. Després sortirem cap al nord, on la primera parada serà la preciosa ciutat de Halmstad. Continuarem el viatge a l’illa de Marstrand, un dels balnearis més famosos de la costa oest de Suècia (per a arribar a l’illa agafarem un ferri). A la tarda arribarem al nostre destí per a passar la resta del dia a l’àrea metropolitana de Göteborg. Dinar en ruta en restaurant local, a la regió de Halmstad. Sopar i allotjament a l’Hotel.

25 d’agost. GOTEMBURGO – LÄCKÖ – ÖREBRO

Esmorzar. Al matí, panoràmica de 2 hores per la ciutat de Göteborg. Coneixerem, per exemple, la famosa sala de peix, l’avinguda Avenyn i l’acollidor barri dels artistes d’Haga. En el centre trobarem nombrosos petits canals navegables i edificis antics d’una època passada. Després anirem fins a l’encantador castell de Läckö. El nostre destí del dia és Örebro. Dinar en ruta en restaurant local. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

26 d’agost. ÖREBRO – CASTILLO DE GRIPSHOLM – ESTOCOLM

Esmorzar. En un recorregut panoràmic per Örebro veurem, entre altres coses, l’exterior del Castell d’Örebro, que es troba en una illa en el centre de la ciutat. El més destacat d’avui serà una visita a Mariefred, al castell real de Gripsholm, conegut com el castell del rei Gustav Vasa. Continuarem cap a Estocolm, on tindrem temps lliure. Dinar en ruta en restaurant local, a la regió de Mariefred. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

27 d’agost. ESTOCOLM – BARCELONA – IGUALADA

Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport d’Estocolm. Prendrem el vol directe cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllat fins a IGUALADA. Final del Viatge.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.300,00€

 • Taxes: 250,00€
 • Suplement hab. Ind.: 375,00€
SERVEIS INCLOSOS

 • Vols directes BCN – ESTOCOLM – BCN amb facturaciód’unamaleta.
 • Hotels indicats de 4 * cèntrics.
 • Pensió Completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
 • Autocar privat per al nostre grup.
 • Guies locals de parla espanyola.
 • Entrades dels monuments que es visiten.
 • Assegurança de viatge amb cobertura covid-19 i anul·lació.

 

SERVEIS NO INCLOSOS

 • Maleters.
 • Begudes.
 • Propines per al guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ per al xofer i 12€ per al guia.