SRI LANKA

Del 2 al 12 de novenbre de 2023

Viatge de 12 dies + Sortida en Grup i Guia acompanyant + Pensió Completa i Totes les Visites

2.880 €
DIA 2 NOV. : IGUALADA – BARCELONA – COLOMBO.
Sortida cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Sri Lanka. Farem una parada intermèdia per caviar de vol. Nit en vol.

DIA 3 NOV. : COLOMBO.                                  PC.
Arribada a l’aeroport internacional de Colombo (Bandaranaike International Airport), on rebrem una calorosa benvinguda al més pur estil ceilanés. Trobarem un guia de parla hispana que els conduirà fins a l’autocar assignat que ens durà fins a Colombo per realitzar el check-in a l’hotel seleccionat. A continuació realitzarem un tour de la ciutat. Podrem contemplar la part més moderna amb gratacels i gran avingudes i la part més històrica on destaca el Dutch Hospital, el Galle Face Green, el Viharamahadevi park, el Gangaramaya Tremp i Beira Lake, el mercat de Pettah, la Lotus Tower i el Museu Nacional. Dinar
A la tarda podemfarem un tour en TukTuk al barri Pettah i Fort Colombo, on visitarem la zona comercial més agitada del país, veurem l’herència colonial a través dels edificis a Fort, i podrem admirar la Mesquita Jami Ul-Alfar alhora que aprenem sobre la cultura i comerç esrilanqués. En acabar tornem a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel de Colombo.

DIA 4 NOV : COLOMBO – SAFARI EN MINNERIYA – DAMBULLA.        PC.
Després del desdejuni sortirem en direcció al Triangle Cultural. Pel camí veurem nombrosos venedors ambulants que ofereixen King coconut, una varietat de coco originària de Sri Lanka. També conegut com thambili en cingalés. La seva aigua conté menys sucre que la d’altres varietats, i és utilitzada en l’elaboració de remeis ayurvédics. Per obrir-ho i accedir al seu suc, els venedors utilitzen un matxet a causa de la duresa de la seva pela. Esmorzar en ruta.
Passarem per Dambulla i continuem fins Minneriya National Park per fer un safari i gaudir de les meravelloses families d’elefants que es concentren en aquest parc nacional. En acabar sopar i descans a l’hotel de Dambulla.

DIA 5 NOV. : DAMBULLA – SIGIRIYA – POLONNARUWA – DAMBULLA.         PC.
Després del desdejuni, sortirem de l’hotel molt d’hora, per pujar al cim de Sigiriya, o Roca del Lleó. Ll’ascens a Sigiriya Rock és accessible a gairebé totes les edats i no requereix una forma física excepcional, únicament caldrà dur calcat apropiat, vestir roba folgada per evitar la calor i preparar una ampolla d’aigua per manteni-se hidratat. Aquest conjunt arqueològic, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO Els seus murs verticals ens eleven fins al cim, on podem observar els fonaments d’una antiga civilització. Durant el regnat del rei Kasyapa, Sigiriya va servir com a palau i fortalesa i avui dia alberga excepcionals obres d’art cingalesas. En l’ascens al cim trobarem extraordinaris frescs datats del segle V d. de C. on es representen les donzelles del rei. Són especialment populars a causa del fantàstic estat en el qual es troben, mantenint encara els seus vibrants colors. Una mica més amunt trobarem les restes de l’enorme lleó que protegia l’entrada del palau. Una vegada en el cim, podrem admirar les restes del palau, el tanc per al proveïment d’aigua, i unes espectaculars vistes. Dinar. En acabar aquesta visita, ens dirigirem fins Polonnaruwa, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, antiga ciutat de Reis, va ser capital de Sri Lanka entre els segles XI-XIII amb la dinastia Chola, procedent del sud de l’Índia. Ofereix tresors arqueològics com espléndides estàtues, palaus, estupes, o frescos amb 800 anys d’antiguitat. Tornada a l’hotel de , sopar i allotjament a l’hotel de Dambulla.

DIA 6 NOV. : DAMBULLA – COVES DE DAMBULLA – JARDI DE LES ESPÈCIES DE MATALE – KANDY. PC.
Desdejuni i sortida fins Kandy, l’antiga capital monàrquica de la illa. Però abans de deixar el Triangle cultural enrere ens queda per descobrir les Coves de Dambulla i el Temple de l’Or. Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, data del segle I a. de C. i és l’atracció principal de la ciutat. Es tracta d’una gegantesca roca de 160 metres d’altura i 1,5 km d’ample que alberga cinc coves. Aquí es va refugiar el Rei Valagamba durant els seus 14 anys d’exili de Anuradhapura. En recuperar el seu tron, va decidir construir en aquest mateix lloc el magnífic temple (dins de la roca) que veiem avui dia. Podrem apreciar frescos i estàtues de Buda, déus i reis. Destaca una estàtua jacent de Buda de 15 metres de llarg, tallat en la mateixa roca.
A continuació ens dirigim a visitar el jardí d’espècies de Matale. Les espècies són l’ànima de Sri Lanka i en aquests jardins tindrà l’oportunitat d’aprendre sobre el seu procés de producció. Continuarem fins Kandy. Esmorzar.
Realitzarem un tour guiat en tuk-tuk per la ciutat. La ciutat va ser l’última capital de l’imperi cingalés. Després de resistir durant tres segles als holandesos i portuguesos, Kandy va ser lliurada a la corona britànica en 1815 sota el Tractat de Kandy.
Avui dia, Kandy és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i és la capital administrativa de la província central i punt de pelegrinatge per als devots budistes. La ciutat alberga el famós Temple de la Dent de Buda, on roman en lloc segur la relíquia “la dent de Buda”. Una vegada a l’any, en els mesos de juliol/agost es celebra en el seu honor el festival Esala Perahera, que dura 15 dies i és un espectacle. A prop del Temple es troba el Museu Nacional, antic palau real. Esmorzar. A la tarda anirem a veure un espectacle de dansa cultural, considerat patrimoni intangible de la illa. Sopar i allotjament a l’hotel de Kandy.

DIA 7 NOV. : KANDY – PERADENIYA – CASCADES DE RAMBODA – PLANTACIÓ DE TE – NUWARA ELIYA. PC.
Desdejuni a l’hotel. Ens dirigirem a Peradeniya per visitar el Real Jardí Botànic, que en el passat va servir com a zona d’esbarjo per a la reialesa. Aquest magnífic jardí alberga més de 5000 espècies d’arbres i plantes, entre elles espècies endèmiques i/o poc comunes. Continuarem fins a Nuwara Eliya. Farem una parada per veure una de les nombroses meravelles naturals de la illa: Les cascades de Ramboda. A continuació, ens dirigirem a una plantació de te, on aprendran els secrets de la plantació i recol•lecció d’un dels millors tes del món: te de Ceylán. Esmorzar en ruta.
Continuarem fins arribar a Nuwara Eliya on farem una visita. També coneguda com la “Petita Anglaterra” a causa del seu clima fret i a les restes d’arquitectura colonial. Les plantacions de te i escarpats pujols fan de Nuwara Eliya un de les destinacions més pintoresques de la illa. Realitzarem un tour i passejarem pel cèntric Parc Victoria, al voltant del Llac Gregory, i altres punts d’interès de Nuwara Eliya. Sopar i allotjament a l’hotel de Nuwara Eliya.

DIA 8 NOV. : NUWARA ELIYA – BUDURUWAGALA – AHUNGALLA
Desdejuni a l’hotel. Sortirem en direcció a la platja. Durant el visitarem el complex de Buduruwagala per veure les estàtues de Buda tallades en la roca. Una d’elles és un Buda gegant de 15 metres d’altura. Després continuem fins Ahungalla/Kosgoda per gaudir de la resta del dia lliure. Podrem fer una passejada i veure un dels millors capvespres del món, envoltats de palmeres i cocoters.

DIES 9, 10 i 11 NOV. : AHUNGALLA        Tot Inclós
Estada a l’hotel en règim de pensió completa.
Hem inclòs una excursió a Galle, incloent Galle Fort, Weligama i els Pescadors zancuts.

DIA 12 NOV. : AHUNGALLA – COLOMBO – BARCELONA – IGUALADA
Després del desdejuni ens dirigirem a Colombo. Realitzarem els tràmits de facturació de l’equipatge i embarcament. Els vol ens durà cap a Europa. Farem un canvi en un aeroport intermedi per volar finalment directe fins a Barcelona. Arribada i trasllat a la nostra ciutat

Preu per persona amb 25 participants:     2.880 €

Preu per persona amb 20 participants:     2.905 €

Preu per persona amb 15 participants:      2.940 €

Suplement Habitació Individual:  525 €

Sortida amb un mínim de 15 persones

EL PREU INCLOU

 • Bitllet d’avió Barcelona/Colombo/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses. Via un aeroport intermedi.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per tot el recorregut.
 • Guia acompanyant català des de l’aeroport de sortida.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Sigiriya Lion Rock, Safari al Minneriya National Park (3 hores), Polonnaruwa, Matale Spice Garden, Peradeniya Botanical garden, Temple de la relíquia de la dent de Buda, Buduruwagala, Plantació de tè, Paseig en Tuk-Tuk a Kandy. Passeig en Tuk-Tuk a Colombo.
 • Pensió complerta, des de l’esmorzar del dia 2, fins el desdejuni de l’últim, amb aigua inclosa durant el circuit
 • 9 nits d’allotjament a Hotels 5*****, habitació doble tipus estàndard amb les taxes hoteleres incloses.
 • Propines, conductors, maleters i guies locals
 • Assegurança de viatge.
eL PREU NO INCLOU
 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Trámits de visa (e fá online) cost aproximat 30 €
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.