Setmana Santa a LA PUGLIA

Del 25 al 31 de març de 2024

6 dies de viatge - Sortida en grup reduït i Guia Acompanyant + Pensió Completa + Visites

2.360 €

25 MARÇ. BARCELONA – BARI – BARLETTA

A l’hora indicada trasllat  a l’aeroport. Sortida a les 06.55 en vol regular directe de Vueling a Bari. Arribada a les 09.00 i acomodació a l’autocar que ens portarà al centre de la ciutat, capital de la Puglia. Passejarem pels estrets carrers d’època medieval i admirarem els seus edificis construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romà Germànic (segles XII-XIII) com la Catedral, l’església romànica de Sant Nicolau, exterior del castell sueu. Passat el migdia ens dirigirem a l’hotel a Barletta. Dinar i acomodació a l’hotel. Després d’una estona de descans, atesa la primerenca hora de sortida, recorrerem Barletta on veurem l’exterior de l’immens castell, la seva Catedral i al centre històric, el guia ens recordarà la Sfida. Ens citarem amb el Colós, impressionant obra de bronze que representa un emperador romà, abans de tornar a l’hotel. Sopar i allotjament.

26 MARÇ . BARLETTA – CASTEL DEL MONTE – TRANI – BARLETTA

Estada a l’hotel a mitja pensió. Al matí ens dirigirem a Castel del Monte, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Únic en el seu gènere, és considerat una de les icones més representatives de la Puglia. La seva visita, ens recordarà les croades i les lluites pel poder entre els sueus (germans descendents de Barbarroja) i els papes. A la tarda, de tornada a l’hotel a Barletta. visitarem la preciosa població veïna de Trani, amb la seva Catedral sobre el mar, on destacarem la Basílica, la Cripta i el Campanar.

27 MARÇ. BARLETTA – MATERA – MOTTOLA – TARANTO

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Matera, fascinant població enfilada a la vora d’un profund barranc. Compte amb un casc antic molt particular amb cases excavades en roca calcària anomenats “Los Sassi” declarats per la Unesco Patrimoni de la Humanitat el 1993. Després de la visita, dinarem de camí a Mottola, l’espia del Mar Jònic per la seva posició privilegiada en una turó davant del mar. Visitarem les extraordinàries Esglésies Rupestres dels segles XI-XIV. Són petites coves excavades per l’home i destinades al culte per part dels habitants dels llogarets propers. Avui aquestes esglésies són testimoni de tradicions religioses i artístiques, amb les quals és possible apreciar algunes de les facetes culturals del Sud d’Itàlia. Conseqüència de la “barreja interreligiosa” entre la fe cristiana bizantina (avui ortodoxa) i la llatina catòlica. Monuments veritablement fascinants i de gran qualitat artística, destaca l’església de Sant Nicolau. Continuació a l’hotel a Tàranto a darrera hora de la tarda, Sopar i allotjament.

28 MARÇ. TARANTO – MANDURIA – GALATINA – LECCE

Esmorzar a l’hotel i passeig pel centre històric de la ciutat, amb les columnes del temple de Dionís, el castell Aragonès, la Catedral i el Museu Arqueològic. A mig matí continuarem cap a Manduria, la població que lidera actualment els vins italians, que degustarem per dinar. A la tarda continuarem a Galatina, important població a la plana agrícola, on destaquem la Basílica de Santa Caterina d’Alexandria, que recorda pels seus frescos el Giotto dels Scrovegni de Pàdua. Arribada a última hora de la tarda a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel.

29 MARÇ . LECCE – OTRANTO – LECCE

Estada a l’hotel en pensió completa. Eixida cap a Otranto, la ciutat més oriental d’Itàlia. Arribada i visita del centre històric amb la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món, tornant a l’hotel per dinar. Tarda dedicada a Lecce, anomenada la “Florència del Sud” o la “Florència del Barroc”. En el nostre recorregut per aquest museu a l’aire lliure veurem la Plaça Sant Oronzo, Església de Sant Mateu, Església del Rosari, Plaça de la Catedral, Santa Croce… Disposarem de temps lliure per efectuar les habituals compres, o gaudir com fan els habitants de Lecce , en una terrassa, veient passar el món i el temps.

30 MARÇ. LECCE – ALBEROBELLO – OSTUNI – BRINDISI – LECCE

Estada a l’hotel a mitja pensió. Al matí sortida cap a Alberobello, la capital d’Itria, més conegut com la Vall dels Trulli, per les estranyes i úniques construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb calç. Passat el migdia continuarem a Ostuni, ciutat de parets emblanquinades com els pobles blancs d’Andalusia. Després de dinar efectuarem una visita, i de tornada a l’hotel a Lecce, ens aturarem a Brindisi, ciutat creada pels grecs, amb els quals manté una important relació comercial, des d’un port en un espai interior protegida l’entrada des del mar per dos castells . A Brindisi finalitzava la via Appia i d’allà van sortir els templers i els croats a les seves expedicions a Terra Santa. Al centre històric veurem el Castell Suevo, l’església de Sant Joan al Sepulcre, amb el seu pòrtic de marbre i la columna romana, la Plaça de la Catedral, amb la Loggia Balsamo, el pòrtic dels templers…Arribada a Lecce a darrera hora de la tarda Tornada a l’hotel, allotjament.

31 MARÇ. LECCE – BRINDISI – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel i temps lliure per a les conegudes compres de records i regals. A mig matí, trasllat a l’aeroport de Bari,
per sortir en vol regular directe de Vueling a les 14.25.
Arribada a Barcelona a les 16:40 i trasllat cap a Igualada

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:  2.100

Taxes: 260

Suplement hab. Ind.: 235

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols internacionals BCN – BARI – BCN
  • Guia local historiador per a tot el rocorregut
  • Acompanyant de Roda el Món
  • Allotjaments en hotels 4*
  • Tots els menjars detallats a l’itinerari
  • Trasllats, visites/excursions segons programa
  • Impostos locals i el service tax, aplicats en aquests moments.
  • Assegurança de viatge i cancel·ació

Propines:

Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20 per al xofer i 30 per al guia. Per altres serveis consultar.

Condicions d’anul·lació sobre el preu publicat segons l’anticipació amb la qual es produeixi la cancel·lació

– Entre 31 y 45 dies abans de la sortida 25%.

– Entre 21 y 30 dies abans de la sortida 50%.

– 100% en els últims 20 dies abans de la sortida.

Les conseqüències de cancel·lació en cas d’exigències econòmiques en determinats proveïdors es repercutiran sobre el client en qualsevol cas