S. Santa a CROÀCIA

De l'1 al 8 d'abril de 2023

Viatge se 8 dies + Guia acompanynt  + TOT INCLÓS + Pensió completa + Totes les visites, ....

des de 2.150 €
DIA1: IGUALADA – BARCELONA – ZAGREB. Mitja pensió
Sortida d’Igualada cap l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Croàcia. Arribada a l’aeroport i trasllat fins a l’hotel. Temps lliure per explorar la capital de Croàcia. Sopar i allotjament a Zagreb.DIA 2: ZAGREB. Pensió Completa
Després de l’esmorzar, visita guiada de Zagreb amb un guia local. Passejaran pel casc històric de Zagreb on coneixeran la famosa catedral de Zagreb, l’església Sant Marcos i la Plaça del Rei Tomislav. A la impressionant plaça principal, la plaça de Josip Jelacic, coneixeran la llegenda sobre l’origen del nom de la ciutat, vinculada a la font de la plaça. Dinar. A la tarda, tindran temps lliure per viure la fusió d’esperit continental i mediterrani que caracteritza aquesta ciutat. Sopar i allotjament a Zagreb.

DIA3: ZAGREB – PARC NACIONAL PLITVICE – ZADAR. PCompleta
Després de l’esmorzar anirem al Parc Nacional de Plitvice, que és declarat patrimoni universal per la UNESCO. Destaca la seva espectacular bellesa dels llacs, salts d’aigua i lleres que desapareixen i tornen a ressuscitar. Al parc gaudiran dels fenòmens aquàtics passejant per les senderes i tornaran al punt de partida en vaixells. Dinar en ruta. Més tard, trasllat a la ciutat de Zadar. Sopar i allotjament a Zadar.

DIA 4: ZADAR – SIBENIK – SPLIT. Pensió Com,pleta .
Després de l’esmorzar, visita de Zadar, la cuitat medieval amb l’església de Sant Donato, l’edifici monumental més cèlebre de la Croàcia medieval. Mereix la pena veure el casc antic que s’endinsa en el mar formant una petita península. Es pot veure la porta i les muralles medievals, recomanem veure l’Òrgan de Mar que no sembla més que un simple conjunt de forats sobre diversos graons a simple vista. No obstant això, a l’interior alberga un enorme conjunt de tubs i una gran cavitat que permeten que escoltem el so produït per les ones. Dinar en ruta. Continuació del viatge cap a ibenik, port croat, a la regió de Dalmàcia que compta amb 50.000 habitants i que posseeix una de les catedrals més grans i belles de tota Croàcia, la Catedral de Santiago. Sopar i allotjament a Split.

DIA 5: SPLIT – TROGIR – SPLIT. Pensió Completa
Esmorzar. Al matí, visita de Trogir que és una harmoniosa vila medieval de pedra situada en un illot, que forma part del patrimoni universal de la UNESCO. És famosa com a ciutat-museu pels seus edificis renaixentistes i barrocs molt bé conservats. Retorn a Split, la segona ciutat més gran de Croàcia. El casc històric, que va ser catalogat com a patrimoni universal per la UNESCO, ho coneixeran amb un guia local. Entraran en els soterranis del Palacio Dioclecià, construït al segle IV per l’emperador romà Dioclecià que tenia la funció de la seva casa de retir. Entraran també a la Catedral Sant Duje i opcionalment en el temple de Júpiter. Dinar. Temps lliure per explorar la ciutat. Sopar i nit a Split.

DIA 6: SPLIT – STON – DUBROVNIK. ¡ Pensió Completa
Després de l’esmorzar, ens traslladaran cap a Dubrovnik. Durant el camí podran admirar les belleses naturals de la bella costa adriàtica. Parada a la ciutat de Ston. Ston va ser construïda al segle XV i està envoltat per una muralla de pedra que és la segona més llarga del món. Situat en una badia neta i única, Ston és també el lloc on es troben una de les millors ostres del món. Dinar en ruta. Després de la visita, trasllat a Dubrovnik. Tarda lliure, sopar i allotjament a Dubrovnik.

DIA 7: DUBROVNIK. Pensió Completa
Després de l’esmorzar, dia lliure per gaudir de la ciutat de Dubrovnik. Faran un recorregut del casc històric de Dubrovnik amb un guia local. cal destacar que Dubrovnik és la ciutat més famosa de la costa del Mar Adriàtic i forma part del patrimoni universal de la UNESCO. Allí visitaran el Palau del Rector i el Monestir Franciscà amb la farmàcia més antiga del món. Després, podran pujar a les muralles del casc antic per gaudir de les vistes espectaculars sobre el Adriàtic. Opcionalment es podrà fer una excursió de vaixell a les illes Elafites o visitar el proper poble de Cavtat. Dinar, sopar i allotjament a Dubrovnik.

DIA 8: DUBROVNIK – BARCELONA – IGUALADA Esmorzar
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i trasllat a Igualada.

Preu per persona en Hab. doble grup de 25 persones: 2.150 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 20 persones: 2.210 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 15 persones: 2.295 €

Sup.Hab. Individual: 320 €
Sortida garantitzada amb un mínim de 15 persones

El Preu Inclou:

Trasllat anada i tornada a l’aeroport de Barcelona
Guia acompanyant des de Barcelona
 Bitllet d’avió Barcelona/Zagreb Dubrovnik/Barcelona
Taxes aèries (94 €) i una maleta per persona incloses.
 Autocar gran confort, per els recorreguts.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 Guia local de parla castellana, per les visites al destí.
 Visites guiades (Zagreb, Zadar, Šibenik, Split, Trogir, Dubrovnik)
 Les entrades: Parc Nacional de Plitvice, Església de Sant Donat a
Zadar, Catedral de Sant Jaume a Šibenik, Església de Sant Doje a
Split, Soterranis del Palau del Rector a Dubrovnik, Monestir
franciscà a Dubrovnik .
 Pensió complerta, Sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.
 7 nits d’allotjament en Hotels de 3***sup/ 4****, habitacions dobles
de tipus estàndard. Taxes hoteleres incloses.
 Assegurança obligatoria de viatge

HOTELS PREVISTOS:
* Zagreb: Hotel Astoria
* Zadar: Hotel Kolovare
* Split: Hotel Globo
* Dubrovnik: Hotel Lapad

El programa NO Inclou:
o Despesses extres a l’Hotel
o Begudes als menjars
o Propines
o Cap servei que no estigui especificat a l’itinerari