PATAGONIA ARGENTINA amb IGUAÇÚ

Del 3 al 17 de novembre de 2022

15 dies de viatge amb TOT INCLÓS. Avió amb Guia acompanyant, Pensió Completa i totes les visites. Un viatge inolvidable.!!!

6.200 €
Dia 3 novembre- Igualada – Barcelona – Madrid – Buenos Aires.
Sortida des de Igualada per agafar vol cap a Madrid i connexió amb el vol nocturn de Aerolineas Argentinas. Nit a bord.Dia 4 Novembre – Buenos Aires (esmorzar, dinar i sopar)
Arribada a l’aeroport Internacional d’Ezeiza, on ens estaran esperant per traslladar-los a l’Hotel Novotel. Posteriorment, començament de la visita a la ciutat per conèixer els llocs més representatius de la nostra història i gaudir del llegat arquitectònic que ens van deixar els nostres avantpassats. Visitarem la Plaça de Mayo, des d’on comença la història i desenvolupament de la nostra ciutat coneixent el casc històric amb els seus principals edificis: el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu de govern executiu i l’edifici fos part del Fort que protegís la ciutat en el període colonial. Continuarem pel sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “conventillos”, cases amb moltes habitacions que recreaven cel·les de convents, d’aquí el seu nom, i que van allotjar a la gran corrent d’immigrants des de finals de segle 19 fins a mitjans segle 20. Coneixerem els orígens de la música i el ball nacional: el Tango, als barris baixos de San Telmo i la Boca. Entrant al barri de la Boca, coneixerem l’antic port natural de la ciutat, on, a finals de segle XIX, va començar a instal·lar-se una creixent comunitat italiana amb preponderància d’origen genovès; “Caminito”, i el carrer declarat museu, amb les seves acolorides cases. Vorejarem la ribera de riu fins a Port Madero, segon Port de la ciutat, avui convertit en el barri més car de la ciutat, combinant els antics docks (edificis de maó d’estil anglès, utilitzats com barraques durant l’activitat portuària) i els nous gratacels. Dinar en restaurant. Continuarem la visita cap al Barri de la Recoleta, des de fa diverses dècades el barri més prestigiós, destacat per les edificacions antigues que es presenten com un resum de l’arquitectura Europea de segle passat. Visita al distingit cementiri Monumental de gran valor arquitectònic i on entre altres personalitats, es troba la volta d’Evita Perón. Finalitzarem el recorregut, coneixent el barri de Palermo, al sector del Parc de 3 de Febrer, el pulmó verd de la ciutat. Durada total de la visita es d’aproximadament 6 hs. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5 nov. Buenos Aires – El Calafate (esmorzar, i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Check out i trasllat a l’aeroport per embarcar en vol d’Aerolíneas Argentinas cap al Calafate. Arribada, recepció i trasllat a l’Hotel Posada Los Alamos. Sopar i Allotjament.

DIA 6 novembre. El Calafate (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno, incloent la navegació “Safari Nàutic”. Sortida des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada de el Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni Mundial (natural) per la UNESCO atès que preserva una extensa àrea del camp de gels continentals del què baixen les glaceres Moreno, Onelli, Agassi i Uppsala. El més sorprenent és el Perito Moreno, que s’expandeix sobre les aigües de l’Estany Argentí i té una paret de 5 quilòmetres d’ample i 70 metres d’altura sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel·les situades davant de la glacera. Des d’allà gaudirà la immensitat del paisatge i podrà percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle imperdible! Dinar en restaurant local del parc.
La excussió continua amb el “SAFARI NÀUTIC”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’1 hora i brinda la possibilitat de “viure” la glacera més de prop. Un cop davant de la paret, el vaixell s’atura per uns minuts per poder contemplar la seva immensitat i bellesa. Retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 7 novembre. El Calafate (esmorzar, picnic i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió Navegació Mar Patag “Experiència Glaceres Gourmet”, amb el Creuer Maria Turquesa. El Camp de Gel Patagònic és, després de l’Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seves glaceres tenen origen a només 1500 msnm d’altitud i descendeixen fins als 200 msnm, el que permet un accés i visualització única al món. El P.N. Les Glaceres és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini amb la gran altura del seu front que arriba als 135 msnm, la Glacera Upsala que cobreix tota la vall amb una extensió aproximada de 765 Km2 i una longitud de 53 km, i la Glacera Perito Moreno, en constant avanç, i les ruptures són un espectacle natural incomparable. Glaceres Gourmet és una experiència de tot el dia, que recorre alguns llocs d’aquest paratge patagónic, navegant amb el més alt confort i amb una gastronomia gourmet dissenyada especialment per a una experiència memorable. Embarcament i navegació pel Llac Argentí rumb nord-oest. Es visita: Badia Esquadra i Muralla de Condoreras, Glacera Seca, Glacera Heim, Glacera Spegazzini. Desembarcament al Puesto de las Vacas amb caminada, Canal Uppsala amb vista panoràmica de la Glacera Upsala i Bertacchi. Dinar picnic a bord. Navegació pel Canal de Los Témpanos cap a la paret nord de la Glacera Perito Moreno. Retorn a port Privat La Soledad. Desembarcament i trasllat a l’hotel de El Calafate. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar. Allotjament.

DIA 8 nov. El Calafate- Ushuaia (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas a Ushuaia. Arribada i tot seguit, començament de la Excursió Llacs Off Road ambh 4 x 4., ens aventurarem en un Safari en vehicles 4×4 amb dinar inclòs. La travessia ens permetrà connectar-nos d’una manera diferent amb els paisatges més recòndits de l’illa de Terra del Foc. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre’ns un moment per contemplar aquest extraordinari lloc i la seva particular energia. A partir d’aquí, els vehicles començaran a transitar camins de difícil accés (off-road) oferint-nos vistes d’inigualable bellesa. Dinar durant l’excursió.
A continuació iniciarem un trekking pel bosc fins al Lago Escondido, on hi ha un refugi de muntanya. Al recórrer la costa observarem la comunitat de castors, les seves construccions i embassaments, creant un hàbitat per allotjar a la seva família. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un rostit al millor estil argentí, acompanyat amb vi Malbec, i l’oportunitat per distendre’ns, compartir xerrades i reposar energies. Després de l’esmorzar, qui ho desitgi, podrà navegar, en canoa, les tranquil·les aigües del Lago Escondido i explorar el sorprenent paisatge. Retorn a l’hotel per tarda. Check in a Hotel Arakur, i Sopar a l’hotel.

DIA 9 novembre. Ushuaia (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Començament de la Excursió a el Parc Nacional Terra de el Foc & Natura. El primer punt a visitar, ja dins de el Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit trekking per transitar els últims quilòmetres de la Ruta Nacional Nº 3 i arribar a la Badia, lloc ideal per l’avistatge de les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel sender de la castorera per arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l’impacte que aquestes “construccions” produeixen en el medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal que tenen una enorme capacitat d’emmagatzematge d’aigua. A la part sud de el parc es troba el llac Acigami (ex llac Roca), punt obligat per aturar-se, admirar l’espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons mentre es gaudeix d’un refrigeri. El recorregut acaba en Badia Ensenada on es troba l’estafeta postal més austral. Retorn a la ciutat. Dinar en un restaurant local. A continuació, Navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i Far Les Eclareirs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll turístic local, des d’on es salpa per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a arribar al Canal Beagle. Allà es navega al voltant de l’Illa dels Ocells: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant Skuas, Albatros de Cella Negra, Ànecs Vapor, Cauquenes, Gavines Cuineres i Gavines Grises, i de l’Illa dels Llops: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. A l’arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de Corbs marins Imperials i Corbs marins Rockers. Al llarg del recorregut, el guia, no només va fent referència a les característiques de cadascuna de les espècies albirades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en el sorgiment de la ciutat. Retorn a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 10 novembre. Ushuaia – Trelew – Puerto Madryn (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas a Trelew Recepció i trasllat a Puerto Madryn. Acomodació a l’Hotel Dazzler Pto Madryn . Dinar. A la tarda recorrerem acompanyats del nostre guia, pel bonic passeig marítim i els seus típics carrers comercials. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 11 nov. Puerto Madryn (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a la Península Valdés. A primera hora del matí, sortirem des de l’hotel cap a Port Piràmide, on embarcarem en una barca zodiac per realitzar l’avistatge de la Balena Franca Austral, una experiència realment impactant. Dinar en un restaurant local. Després, continuarem cap a Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seves característiques geogràfiques i quantitat de llops, elefants i aus marines. Al lloc hi ha senders que recorren la costa i un petit centre d’interpretació que reuneix informació de la regió. A l’acabar la tarda, retorn a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 12 novembre. Puerto Madryn (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Després, començament de l’excursió a la Reserva El Pedral, situada a Punta Nimfes (la punta sud de el golf Nou) on des de Setembre de cada any, una creixent colònia de simpàtics pingüins de Magallanes s’instal·la a les seves costes. Una caminada guiada entre els seus nius ens possibilitarà conèixer millor a aquests curiosos animals. El Pedral sosté un esquema de control i neteja de platges, col·laborant a més amb la fundació GPS (Global Penguin Society). A més, visitarem el far de Punta Nimfas, valuós referent per als navegants que ingressen al Golf Nou. La vista des del penya-segat del far ens farà sentir privilegiats, part d’un paisatge diferent, màgic i increïble. Posteriorment, dinar a la casa de l’estada patagónica, que va ser construïda a principis de segle XX amb materials i el mobiliari portats d’Europa en vaixell i desembarcats a les costes de la pròpia estada. A la tarda, trasllat de tornada a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 novembre. Puerto Madryn – Trelew – Iguazú (esmorzar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas amb connexió a Buenos Aires. Recepció i trasllat a l’Hotel Mercure . Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 14 novembre. Iguazu (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar a l’hotel. Al matí, començament de l’excursió a les Cascades del cantó Argentí. L’excursió comença al mateix hotel. Des d’allà ens dirigirem cap a l’entrada del Parc Nacional Iguazú. Des del centre del visitant sortirem en el “tren de la selva”, un tren ecològic que es submergeix a la selva missionera, fins a l’estació “Gola el Diable”, on comença el recorregut de la passarel·la cap a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: la Gola el Diable, és “salt-unió” indescriptible per la seva bellesa i energia que ’emociona a tots!
El recorregut continua per la següent estació “Cataractes” on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres Dinar en un restaurant dins el parc. S’inclou: la gran Aventura, Recorregut de 8 km. A vehicle tot terreny pel Sender Yacaratiá, fins a Port Macuco. Embarcament en barques de goma semi-rígids navegant 6 Kms. pel riu Iguaçú Inferior amb 2 Kms. de ràpids. Entrada al Canó de Gola del Diable amb aproximació als salts i desembarcament a la Illa Sant Martín, cor de les Cataractes de l’Iguazú.
Retorn a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 15 novembre. Iguazu – Buenos Aires (esmorzar, dinar i sopar)
Esmorzar. Check out i Sortida en Excursió a les Cascades del cantó Brasiler. A l’arribada al Parc Nacional do Iguaçu, dinar en restaurant dins el parc. Després de l’esmorzar, es visita el circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre les barrancas del Riu Iguazú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut té el seu punt àlgit a l’arribar al mirador de la Gola del Diable, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix el visitant. Retorn a Puerto Iguazú, visita a el punt tripartit des d’on s’observen les dues costes enfrontades del Brasil i Paraguai. Retorn a l’hotel per recollir l’equipatge. Trasllat a l’aeroport per embarcar en vol a Buenos Aires. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. A continuació, Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del TANGO en tot el seu esplendor. Sota la direcció d’una orquestra que convoca mestres de renom, es llueix un elenc de professionals de la dansa i cantaires dignes de la capital del tango. El Sopar inclou aperitiu, plat d’entrada, plat principal, postres i begudes. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 16 novembre. Buenos Aires – Madrid (esmorzar i dinar)
Esmorzar. Dia lliure que acompanyats del nostre guia, acabarem de descobrir aquesta mereavellosa ciutat.Dinar
Late Check out i trasllat a l’aeroport per embarcar en vol internacional. Nit a bord.

DIA 17 novembre. Madrid / Barcelona./ Igualada
Arribada a Madrid i connexió amb el vol destí a a Barcelona on a l’arribada, ens traslladarem de nou fins a Igualada.

Preu per persona: 6.200€
Suplement individual: 975€
Grup 15 places

El viatge inclou:

Trasllat Terminal-aeroport Barcelona-Terminal
Vols de línia regular Barcelona-Buenos Aires-Barcelona (via Madrid)
Vols interns Buenos Aires-Trelew- Ushuaia – Calafate -Iguaçú -Buenos Aires
11 nits en hotels de ****/*****
Règim de Pensions completes (excepte 1 dinars que coincideixen en hores de vols)
Visita de tot el dia a la Ciutat de Buenos Aires
Sopar Tango Show a Buenos Aires
Visita Península Valdés amb avistament de balenes i pingüins
Navegació pel Canal de Beagle (Far de la fi del Món)
Excursió a la reserva El Pedral a Punta Nimfas
Visita al Glaciar Perito Moreno, amb safari nàutic
Navegació per el Gran Lago Argentino, podent veure impressionants icebergs
Visita al Parc Nacional Terra de Foc i Naturalesa
Excursió en 4×4 a la illa de Terra del Foc
Trekking fins el Lago Escondido
Visita a la “Barrera de Hielo” , amb espectacular panoràmica del Glaciar Upsala
Visita al Parc Nacional d’Iguaçú
Visita Cataractes d’Iguaçú (Cantó Brasiler)
Visita Cataractes d’Iguaçú, amb el “tren de la selva” (Cantó Argentí)
Excursió “La Gran Aventura” a Iguaçú (4×4 + barques de goma)
Assegurança de viatge i cancel·lació amb cobertures COVID
Guia local a destí
Guia acompanyant durant tot el viatge
Reunió-presentació prèvia del viatge

El viatge NO inclou:

Begudes als àpats
Res no especificat anteriorment