PARÍS, NORMANDIA i LA BRETANYA

De l'1 al 8 d'agost

Viatge de 8 dies -   Guia acompanyant des de l'inici   -   Bitllet de tren TGV Barcelona-París, a classe turista.   -   Bitllet d'avió Nantes – Barcelona amb Vueling.   -   Circuit d'Autocar per fer tot el recorregut.   -   Pensió completa des del sopar del primer dia, fins al dinar del darrer, amb aigua en gerra a taula.   -   Totes les entrades indicades al programa.   -   Assegurança dassistència mèdica durant el viatge.

1.840 €
Dia 1   IGUALADA – BARCELONA – PARIS   (MP)
Sortida d’Igualada cap a Barcelona. Trobada amb el nostre guia al vestíbul de l’estació de tren de Sants a Barcelona. Sortida a TGV a les 10.00. Arribada a París a les 16.50 h (Dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i sortida amb guia local per visitar el barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració als grans pintors d’aquest segle, temps per visitar la Basílica de Sacre Coeur. Sopar en restaurant i de tornada farem un recorregut per la ciutat on veurem els principals monuments il·luminats. Allotjament.Dia 2   PARIS   (PC)
Esmorzar a Hotel. Avui el dedicarem a visitar la ciutat, tant el centre històric Notre Dame, Opera, Louvre, com Champs Elysees i el barri de la Defense. Dinar a restaurant. A la tarda farem un passeig a Bateau Mouches pel Sena. Sopar i allotjament.

Dia 3   PARÍS – ROUEN   (PC)
Esmorzar a Hotel. Sortida cap a la Capital de la Normandia del Nord: Rouen. Arribada i Dinar. A la tarda visita de la ciutat amb guia local. Recorregut a peu pel vell Rouen, amb la Catedral, obra mestra de l’art gòtic, l’església de St. Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la Plaça del Mercat Vell. Sopar i allotjament.

Dia 4   ROUEN – LE HAVRE – DESEMBARCAMENT DE NORMANDIA – CAEN    (PC)
Esmorzar. Sortida cap a Le Havre, la ciutat més important de Normandia. El juliol del 2005 la UNESCO va inscriure el centre reconstruït per Auguste Perret com a Patrimoni Mundial. Continuarem per la costa fins arribar a Arromanches. Dinar en ruta. La tarda la dedicarem per complet a la zona de les Platges del Desembarcament i al port d’Arromanches. Parada a la Punta de Hoc, símbol del coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder, que, el matí del 6 de juny del 1.944, van prendre aquest enclavament, una de les batalles més audaços de la història. Entrarem al cementiri americà i posteriorment continuarem fins al nostre hotel situat a Caen. Sopar i allotjament.

Dia 5   CAEN – RENNES    (PC)
Esmorzar. Al mati, farem una passejada amb el nostre guia pel centre històric d’aquesta ciutat medieval, destacant l’Abadia dels Homes. Sortida cap a Rennes. Dinar a la zona. A la tarda visita de la Capital de la Bretanya, recorrent a peu el centre històric amb el nostre guia. Rennes va ser reconstruïda després de l’incendi del 1.720. De la seva reconstrucció durant el segle XVIII, en destaca l’ Ajuntament i la plaça Reial del Parlament, amb una estàtua eqüestre de Lluís XIV. Sopar i allotjament.

Dia 6   RENNES – MONT DE SAINT MICHEL – SAINT MALO – DINAN – RENNES    (PC)
Esmorzar. Al matí excursió al Mont de Saint Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. De l’humil oratori que va ser al segle VIII, es va convertir en un monestir benedictí, la major influència del qual es va produir als segles XII i XIII. Coneguts com a “miquelots”, els pelegrins viatjaven des de lluny per rendir culte a Sant Miquel, essent el monestir un famós centre d’erudició medieval. Continuarem fins a Saint Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance. Actualment la ciutat és un important port i centre turístic. L’antiga ciutat emmurallada està envoltada de fortificacions que ofereixen belles vistes de Saint Malo i de les illes davant de la costa. Dins la ciutat hi ha un laberint de carrers estrets i empedrats amb alts edificis del segle XVIII. Dinar en ruta. De tornada al nostre hotel entrarem a Dinan, encantadora població situada a dalt del Rio Rance amb precioses construccions de tova i fusta. Sopar i allotjament.

Dia 7   RENNES – COSTA SUD DE BRETANYA – RENNES    (PC)
Esmorzar. Sortida cap a Carnac mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques, farem la visita de la zona arqueològica. Continuarem fins a la ciutat de Vannes per visitar-la, una de les ciutats amb més encant de França, totalment emmurallada i que conserva el sabor de segles passats. Va ser fundada per Sant Vicent Ferrer, enterrat al cor de la seva Catedral. Entre altres monuments destaquen la seva Muralla, la Porta Presó, la Porta de Sant Vicenç, la Catedral de Sant Pere i el Castell Gaillard. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8   RENNES – NANTES – BARCELONA – IGUALADA    (MP)
Esmorzar. Sortida cap a Nantes, Visita de la ciutat, capital del País del Loira, on podrem admirar el seu magnífic Castell dels Ducs de Bretanya. Visitarem els jardins i la Catedral gòtica. Dinar inclòs i temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona a les 17.20 h. Després de 90 minuts de vol arribada a la nostra ciutat. FI DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

Preu per persona en Hab. doble grup de 25 persones: 1.840 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 20 persones: 1.905 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 15 persones: 1.995 €

Sup.Hab. Individual: 235 €

Sortida garantitzada amb un mìnim de 15 persones

El Preu Inclou:
Guia acompanyant des de l’inici
• Bitllet de tren TGV Barcelona – París, a classe turista.
• Bitllet d’avió Nantes – Barcelona amb Vueling.
• Autocar per fer tot el recorregut.
• Pensió completa des del sopar del primer dia, fins al dinar del darrer, amb aigua en gerra a taula.
• Totes les entrades indicades al programa.
• Assegurança dassistència mèdica durant el viatge.

El Preu no Inclou:
• Dinar del primer dia
• Begudes, cafès, licors, als àpats
• Maleters i Extres als hotels.
• Serveis no especificats a l’itinerari, extres als hotelsHOTELS PREVISTOS (o similars)
Allotjament en hotels de garantia, tipus ibis Styles, Novotel, de categoria turista superior, situats a ciutat.