NORMANDIA i la BRETANYA

Del 2 al 8 d'agost de 2023

7 dies de viatge + Sortida en Grup i Guia acompanyant + Hotels 4**** i Totes les visites

1.930 €

2 AGOST. BARCELONA – PARÍS

EN TREN: Reunió del grup al vestíbul de l’estació de tren de Sants a Barcelona. Sortida amb TGV a les 09.24h. Arribada a París a les 15.55 h. (dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i sortida amb guia en autocar cap al bulliciós barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració als grans pintors d’aquest segle passat, temps per visitar la Basílica de Sacre Coeur. Sopar i allotjament. Possibilitat d’anada amb avió i ampliar estada a París.

3 AGOST. PARÍS – ROUEN (140km)

Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvial del nord-oest de França i ciutat principal de Normandia del Nord. Arribarem al migdia, dinar i a la tarda recorregut a peu del vieu Rouen amb la Catedral, obra mestra de l’art gòtic, l’Església de St. Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la Plaça del Mercat Vell, temps lliure. Sopar i allotjament.

4 AGOST . ROUEN – RENNES (315km)

Esmorzar i sortida cap a Rennes, capital de la Bretanya. Dinar i a la tarda farem una passejada pel centre històric, Rennes va ser reconstruïda després de l’incendi del 21 de desembre de 1720 que va destruir el cor de la ciutat. De la seva reconstrucció durant el segle XVIII, destaca el seu Ajuntament i la Plaça Reial del Parlament, amb una estàtua eqüestre al centre de Lluís XIV, finalitzarem la visita amb temps lliure per passejar pels seus carrers plens d’història, resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

5 AGOST. RENNES – ARROMANCHES – PLATGES DEL DESEMBARCAMENT – CAEN – RENNES (430km)

Esmorzar i excursió de dia complet a la zona de les Platges del Desembarcament i Arromanches, port artificial al costat de les Platges del Desembarcament. Parada a la Punta de Hoc, símbol del coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder, que el matí del 6 de juny de 1944 van prendre aquest enclavament i van lluitar en una de les batalles més audaços de la història. Entrarem al cementiri Americà. Dinar a la zona. A la tarda continuada del viatge fins a Caen on realitzarem una visita del seu bonic centre medieval, tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

6 AGOST. RENNES – MONT DE SAINT MICHEL – SAINT DOLENT – RENNES (120 km)

Esmorzar. Al matí excursió al Mont de Saint Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. De l’humil oratori que va ser al segle VIII, es va convertir en un monestir benedictí, la major influència del qual es va produir als segles XII i XIII. Coneguts com a “miquelots”, els pelegrins viatjaven des de lluny per rendir culte a Sant Miquel, i el Monestir era un famós centre d’erudició medieval. Dinar en ruta. Continuarem fins a Saint Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance; deu el seu nom a Manclou, un monjo gal·lès que va desembarcar en aquest lloc al segle VI per difondre el missatge cristià. Actualment la ciutat és un important port i centre turístic. L’antiga ciutat emmurallada està envoltada de fortificacions que ofereixen belles vistes de Saint Malo i de les illes davant de la costa. Dins la ciutat hi ha un laberint d’estrets carrers empedrats amb alts edificis del segle XVIII. Tornada a Rennes. Sopar i allotjament.

7 AGOST. RENNES – COSTA SUD BRETANYA – RENNES (240 km)

Esmorzar. Sortida per a una excursió de dia complet. Arribada a Carnac mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques, després de visitar-les continuarem a una població de la costa sud: Locmariaquer, localitat situada al Golf de Morbihan. Morbihan en bretó vol dir “petit mar” i descriu encertadament aquesta extensió d’aigua portada per les marees i envoltada de terra; comunicat amb l’Atlàntic només per un petit canal entre Locmariaquer i les penínsules de Rhuys, el golf està esquitxat d’illes. Continuació a Vannes. Dinar, aquesta ciutat va ser la capital dels veneti, una tribu de marins derrotada per César l’any 56 i realitzarem la visita de la ciutat, les impressionants muralles medievals de la qual conservant de les portes més antigues: la Porta Presó al nord i la Porta Poterne al sud; dins del recinte emmurallat destaquen la Plaça des Lices, que va ser escenari de tornejos medievals, la Catedral de St. Pierre, a la capella del Sant Sagrament del qual es troba la tomba de Sant Vicenç Ferrer i l’antic mercat cobert de La Cohue. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

8 AGOST. RENNES – NANTES – BARCELONA

Esmorzar. Sortida amb autocar fins a la ciutat de Nantes, arribarem amb temps de conèixer la ciutat. Dinar lliure i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada. FINAL DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:   1.780€

Taxes: 150€

Suplement hab. individual: 290€

SERVEIS INCLOSOS:

 • Tren TGV Barcelona – París
 • Vol Nantes – Barcelona
 • Facturació amb maleta
 • Allotjaments indicats 4* ubicats al centre
 • Pensió completa durant tot el viatge
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge
 • Autocar privat pel nostre grup
 • Guies locals de parla hispana
 • Entrades indicades dels monuments que es visiten
 • Taxa turística
 • Assegurança de viatge

Transport previst:

BCN – PARÍS (TREN TGV) 2 AGOST

NANTES – BCN 8 AGOST

PROPINES
Les propines són un costum establert al sector del turisme, sempre voluntari. Nosaltres aconsellem preveure 50€ per persona, 20 per al xofer i 30 per al guia. Per altres serveis consultar.

IMPORTANT:

 • En el moment de fer la reserva caldrà donar una paga i senyal de 300€ per persona.
 • El pagament de la resta ho haurà de fer 30 dies abans de la sortida
 • Ha de tenir el passaport amb data de caducitat de més de sis mesos