MEXIC COLONIAL

Sortida dia 13 de febrer de 2022

13 dies de viatge - Trasllat a l'aeroport  + Vols internacionals  de línia regular  (BCN-MEX-BCN) + Allotjament en els hotels descrits + Pensió completa.  +  Totes les visites amb entrades incloses   +  Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge

3.990 €
1r dia:IGUALADA – BARCELONA – MÈXIC
Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Sortida en vol regular, classe turista, amb destinació Mèxic. Recepció a l’Aeroport de la Ciutat de Mèxic i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

2n dia: MÈXIC D.F
Esmorzar. Avui gaudirem d’un recorregut pels principals carrers de la Ciutat de Mèxic, començant en el Centre Històric, on va estar assentada la “Gran Tenochtitlan” de l’imperi Azteca i declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Visita de: el Zócalo, la Catedral Metropolitana, el Palau Nacional, el Palau de Belles Arts, entre d’altres. A l’Avinguda Reforma trobarà div ersos monuments que li han donat forma i identitat a la ciutat, com: l’Àngel de la Independència, la Diana Caçadora i la Columna del Bicentenari de recent creació. Trasllat a el Museu d’Antropologia, un dels més importants del món que reuneix la més vasta col•lecció arqueològica de les cultures de Mesomèrica, amb peces com: la “Piedra del Sol” o Calendari Azteca i la “Coatlícue”, entre moltes altres. A través de les seves 23 sales d’exposició, podrà conèixer més sobre el pensament, la vida i la cultura de les diferents civilitzacions que es van desenvolupar en el Mèxic antic. Trasllat a la zona sud de la Cuitat de Mèxic. Dinar en un restaurant local. Visita al Museu Frida Kahlo, conegut també com “La Casa Azul” pel distintiu color de la seva façana, i que aprofundeix en el coneixement de la seva obra. Trasllat a Xochimilco, que en náhuatl significa “Camp de Flors”, i declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. De seguida abordarem una tradicional i acolorida Trajinera (embarcació típica de fusta) per navegar al llarg dels seus místics canals pluvials que existeixen des de l’època prehispànica. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

3r. dia: MÈXIC D.F
Esmorzar. Sortida en direcció a Teotihuacán, visitant en ruta Tlatelolco, el lloc arqueològic més gran de la Ciutat de Mèxic que va formar part de la capital de l’Imperi Azteca. Allà mateix es troba la Plaça de les Tres Cultures, on es reuneixen el passat prehispànic i colonial amb el present de Mèxic. Posteriorment la Basílica de Guadalupe, el centre de pelegrinatge més important de Mèxic, el santuari mariano més important del continent i un dels llocs més visitats en el món catòlic, que rep anualment més de vint milions de pelegrins. Arribada a Teotihuacán, “Ciutat dels Déus”, i visita dels seus edificis més excel•lents: les Piràmides del Sol i de la Lluna (amb temps lliure per pujar fins als seus cims), el Palau de Quetzal-Mariposa, el Temple de la Serpiente emplumada, la Calçada dels Morts, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

4t. dia: MÉXICO D.F – QUERETARO- SAN MIGUEL ALLENDE
Esmorzar. Sobre les 07:30 hores sortida en direcció a la ciutat de Querétaro, nomenada ciutat patrimoni mundial per la UNESCO. Visitarem l’Aqüeducte, l’Ex-Convent de la Creu i el seu bell centre històric. Dinar en un restaurant local. Prosseguirem camí fins San Miguel de Allende, lloc de residència predilecta d’artistes i intel•lec tuals i famós per les seves edificacions que van des del barroc fins al neogòtic. Tarda per conèixer aquesta plàcida ciutat on va viure el gran còmic “Cantinflas”. Destaquen com a punts d’interès la Parròquia de San Miguel Arcángel, símbol de la ciutat, la Capella de la Santa Casa, el Convent de la Concepción, l’Església de San Francisco i la Casa Institut Allende. Tarda lliure per conèixer aquesta plàcida ciutat, recorrent els seus carrers i visitant alguns dels seus típics cafès. Sopar i allotjament.

5è dia: SAN MIGUEL ALLENDE – DOLORES HIDALGO-GUANAJUATO
Esmorzar. Sortida cap a Dolores Hidalgo, on en 1810 el capellà don Miguel Hidalgo donés el famós “crit” que va marcar l’inici de el moviment d’Independència de Mèxic. Aquí es troba la casa-museu d’aquest heroi nacional i també és lloc de naixement del famós compositor José Alfredo Jiménez. Continuació cap a Guanajuato, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO i seu anual del Festival Internacional Cervantino. Dinar en un restaurant local. Recorregut pels principals carrers d’aquesta bella ciutat, plena de carrerons i places, que ens ofereix llocs tan interessants com l’Alhóndiga de Granaditas, el Teatre Juárez, la Mina de la Valenciana, i la Casa-Museu del muralista Diego Rivera. Opcionalment es pot gaudir de la tradicional “callejoneada”, un recorregut de vianants que es fa acompanyats per una estudiantina musical o tuna valenciana a través d’antics carrerons, places i carrerons-com el famós Callejón del Beso, acompanyats de la música. Sopar i allotjament.

6è dia: GUANAJUATO – ZACATECAS
Esmorzar. Sortirem cap a Zacatecas, bella ciutat minera Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO, de belles façanes llaurades en pedrera rosa, la catedral és el més excel•lent exemplar del barroc mexicà. Tindrem una bella vista panoràmica des del Cerro de la Bufa, baixarem en telefèric, visitarem la Mina de l’Edèn. Dinar en un restaurant local. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

7è dia: ZACATECAS – GUADALAJARA
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Guadalajara, bressol del Mariachi i el Tequila, que distingeixen Mèxic en el món. Visitarem el barri Tlaquepaque famosos per elaborar l’artesania més fina de l’Estat de Jalisco. Dinar en un restaurant local. Aquí es troba la famosa galeria de l’escultor Sergio Bustamante. Sopar i allotjament.

8è dia: GUADALAJARA – TEQUILA – GUADALAJARA
Esmorzar. Al matí farem una visita de ciutat on observarem punts d’interès com el Teatre Degollado, la catedral, la Rotonda dels Homes Il•lustres, el Palau de Govern que alberga esplèndids murals d’Orozco, la Plaça Tapatía i una panoràmica de l’Hospici Cabanyes. Continuació al poble màgic de Tequila, població on es troben establertes les principals destil•leries d’aquest licor reconegut a tot el món. Passarem pels camps d’atzavara, planta de la qual els “jimadores” extreuen la pinya per obtenir el tequila, considerada la beguda més representativa de Mèxic. Visitarem una destil•leria per conèixer el procés de producció d’aquesta beguda i gaudir d’una degustació. Dinar en un restaurant local. Retorn a Guadalajara. Sopar i allotjament.

9è dia: GUADALAJARA – PATZCUARO-MORELIA
Esmorzar. Sortida cap a Patzcuaro que significa en idioma purépecha “la porta del cel”. Ciutat famosa per la seva bellesa colonial i originalitat en costums i població local, situada als marges de l’estany Patzcuaro. Visitarem la miraculosa Basílica de Nostra Senyora de la Salut, la “Casa dels Onze Patis” (avui Casa de les Artesanies), el Temple de la companyia de Jesús, i la Plaça Don Basc. Dinar en un restaurant local i sortida cap a Morelia. Arribada, sopar i allotjament.

10è dia: MORELIA – ANGANGUEO – MORELIA
Esmorzar. Sortida cap al Santuari de la mariposa monarca en el municipi de Angangueo (de novembre a març). Aquesta Reserva Ecològica forma part de les 18.000 hectàrees protegides. Aquí apreciarem a la papallona que visita la serra Autònoma amb la finalitat d’aletargar-se i reproduir-se, i emprendre el viatge de retorn als boscos de Canadà i el Nord d’Estats Units. Un espectacle únic per veure la Papallona posant en els arbres i al rebre els raigs de sol es desprèn i es forma un núvol de papallones volant en el cel Michoacanos, meravella de la natura. Dinar en un restaurant local. Retorn a Morelia. Sopar i allotjament.

11è dia: MORELIA – MÉXICO D.F
Esmorzar. Recorregut pels principals carrers de la ciutat de Morelia, nomenada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO i reconeguda per les seves magnífiques construccions colonials de pedrera rosa. Es visita: la Catedral, el Palau de Govern, el Palau Clavijero, la Plaça Major, el Mercat de Dolços Típics i l’Aqüeducte. Dinar en un restaurant local. Trasllat a la Ciutat de Mèxic. Sopar i allotjament.

12è dia: MÉXICO D.F – BARCELONA
Esmorzar. Trasllat a la colònia Cuauhtémoc per Tour de menjar. Realitzat a la bulliciosa zona d’oficines a la colònia Cuauhtémoc, coneixerà i provarà alguns dels menjars de carrer preferits a la ciutat, incloent tamales casolans, tlacoyos (una mena de empanaditas de blat de moro farcides de fesols, formatge o faves), tacs de cistella ( tacs al vapor de fesols o papa), torrades de marisc, cemitas, pambazos. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de la Ciutat de Mèxic. Sortida en vol regular, classe turista, de tornada a Barcelona. Nit a bord.

13è dia: ARRIBADA A BARCELONA – IGUALADA
Arribada a Barcelona i trasllat a Igualada, on donarem per finalitzat aquest viatge del que esperem guardin un gran record.

Preu per persona: 3.390€
 INCLOU:

 • Trasllat Igualada – aeroport Barcelona – Igualada
 • Vols internacionals  de línia regular . classe turista (BCN-MEX-BCN)
 • Allotjament en els hotels descrits amb esmorzar i sopar
 • Dinars ens restaurants locals. Pensió completa.
 • Totes les visites amb entrades incloses segons itinerari.
 • Transport privat
 • Guia professional certificat en llengua castellana
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació de viatge
 • Propines

NO INCLOU:

 • Begudes en els àpats