Mercats de Nadal a COLMAR ‘Alsàcia’

dEL 4 AL 8 DE DESEMBRE DE 2022

Sortida d'Igualada + Bitllet d'avió  + Guia acompanyant des de l'aeroport de Barcelona   + Bus per a tot l'itinerari  +   4 nits en Estrasburg hotel TURENNE 3*** o similar en centre  +  4 dinars i 4 sopars i aigua en gerra inclosa  +  Totes les visites indicades al programa amb el nostre guia i guia local a Colmar i Estrasburg,  +  Assegurança d' assistència en viatge

1.485 Euros

Dia 1 – IGUALADA – BARCELONA – BASEL – COLMAR

Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Sortida en avió, vol directe a Basel, canviarem l’avió per l’autocar. Entrarem a la ciutat de Basilea per realitzar la visita del mercat nadalenc d’aquesta ciutat, es troba entre les places de Barfüsserplatz i Münsterplatz i és considerat un dels més bonics de Suïssa. Seguirem camí fins al nostre hotel situat a la ciutat de Colmar. Sopar i allotjament.

Dia 2 COLMAR – OBERNAI – ESTRASBURGO – COLMAR
Esmorzar i sortida a primera hora en direcció a Obernai, una altra de les ciutats més boniques d’aquesta regió, té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com a gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més importants d’Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Tornarem a Estrasburg per gaudir la resta del dia de la Capital d’Alsàcia. Dinar. A la tarda visita d’Estrasburg, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des del 1570 se celebra a la Plaça de la Catedral, i es va convertir en el mercat més antic de França. El poble sencer s’il•lumina durant tota la temporada festiva. A més dels tradicionals punts de venda, compta amb nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartits en 11 centres és un dels majors mercats de Nadal en Europa. Tornarem a Colmar a la tarda. Sopar i allotjament.

Dia 3 COLMAR – EGUISHEIM
Esmorzar. Sortida en autocar, visitarem la ciutat d’Eguisheim, considerat un dels pobles més bonics d’Europa, i en el qual els missíssims Estudis Disney es van inspirar per crear la vila de Bella a la pel•lícula “La Bella i la Bèstia” és possiblement el poble més pintoresc de tots, de veritable conte, com si s’hagués quedat atrapat en el temps amb el seu traçat i arquitectura medieval. El seu petit nucli històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cadascú més bonica que l’anterior. Al centre, a la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, és on es munta el seu Mercat de Nadal entre llums i ornaments que ho cobreixen tot, tornarem a Colmar on farem el dinar, farem una visita guiada, per descobrir la ciutat més ben conservada de l’Alsàcia, amb el seu centre històric per a vianants, amb originals construccions d’estil purament alsacià que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercats nadalencs. Sopar i allotjament.

Dia 4 COLMAR – RUTA DEL VI i  MERCATS
Esmorzar. Dedicarem aquest dia a fer una de la ruta del vi. Comencem la ruta del vi per Dambach-la-vie, en la qual les carretes de veremar són ara la decoració d’aquesta agermanada ciutat medieval. La següent parada es farà a Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està exageradament embellida a causa de les saludables vendes dels cèlebres grands crus d’alsàcia, especialment el riesling; i Riquewhir, on les vinyes s’estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat, sent el poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosals a cada extrem de les fileres de vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Dinar en ruta i abans visitarem un dels cellers de D.O. amb degustació. Retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5 COLMAR – BADEN BADEN – STTUTGART – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar. Check out. Ens dirigirem a la població alemanya de Baden Baden per visitar el seu famós mercat nadalenc, situat al Kurtpark i davant el Casino de la ciutat. Continuarem fins a Sttutgart. Arribada a l’aeroport, tràmits d’embarcament i vol de tornada a la nostra ciutat. Arribada i trasllat s Igualada. FI DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

PREU PER PERSONA (habitació doble)
25 PARTICIPANTS: 1.485 €
20 PARTICIPANTS: 1.540 €
15 PARTICIPANTS 1.595 €
Sortida garantida amb 15 participants

SUPLEMENTS:
HABITACIO INDIVIDUAL 205 €

El programa Inclou:

• Bitllet d’avió amb vueling BCN-BSL/ STT-BCN amb taxes i seient assignat (tarifa a 05 setembre 2022)
• Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona Guia de parla castellana
• Bus per a tot l’itinerari
• Guia acompanyant tot el viatge Guia de parla castellana
• 4noches en Estrasburg hotel TURENNE 3*** o similar en centre
• 4 dinars i 4 sopars i aigua en gerra inclosa
• Totes les visites indicades al programa amb el nostre guia i guia local a Colmar i Estrasburg,
• Assegurança d’ assistència en viatge

El programa NO Inclou:

• Res no especificat en l’itinerari, extres als hotels.

HOTELS PREVISTOS (o similars)
• TURENNE de Colmar