MALÀSIA i Selves de BORNEO

De l'11 al 26 d'octubre de 2023

16 dies de viatge + Sortida en Grup reduít i Guia acompanyant + Circuit en pensió completa i Totes les visites incloses

6.870 €
1r Dia. Volem a Kuala Lumpur.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Singapur. Nit a bord.2n Dia. Kuala Lumpur.
Arribarem a Singapur i connectarem amb el vol a Kuala Lumpur. Tan bon punt aterrem, començarem un recorregut panoràmic per la ultra moderna ciutat de Putrajaya, durant el qual veurem la plaça principal, els edificis governamentals, el llac i la mesquita. Dinarem durant les visites i a la tarda ens instal·larem a un hotel de Kuala Lumpur.3r Dia. Kuala Lumpur.
Avui dedicarem tot el dia a visitar la ciutat. Al llarg del recorregut pujarem els 272 graons del temple hindú de Batu, veurem les Torres Petronas, el barri tradicional de Kampung Bharu, la Mesquita Masjid Jamek i la plaça Merdeka, i passejarem pel barri xinès i el Mercat Central. Dinarem durant les visites i després retornarem a l’hotel. Al vespre sortirem a sopar a un excel·lent restaurant local.

4t Dia. Kuala Lumpur – Melaka – Kuala Lumpur.
Esmorzarem i anirem a conèixer el centre colonial de Melaka (UNESCO). Al llarg del recorregut veurem la plaça Holandesa, l’església de Crist, la torre del Rellotge, la font de la Reina Victoria, el temple xinès de Cheng Hoon Teng, la porta de Santiago i l’església de Sant Pau. Dinarem durant les visites i després retornarem a Kuala Lumpur.

5è Dia. Kuala Lumpur – Kuching.
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per volar a Kuching. Quan hi arribem començarem la visita de la ciutat. Durant el recorregut passarem pel barri xinès i pel centre històric, veurem la cúpula daurada de la mesquita i l’antiga residència de la família Brooke coneguts com els rajà blancs. Finalment ens instal·larem a l’hotel.

6è Dia. Kuching – PN Bako – Kuching.
De matinada sortirem cap al Parc Nacional de Bako. Farem un recorregut amb barca pel riu i pels manglars i després continuarem a peu. Durant l’excursió podrem veure plantes carnívores, macacos i monos nassuts, porcs salvatges i més de 150 espècies d’aus. Dinarem tipus pícnic durant l’excursió i després retornarem a Kuching. Sopar i allotjament a l’hotel.

7è Dia. Kuching – PN Gunung Mulu – coves de Lang’s i Deer.
Després d’esmorzar anirem a l’aeroport per volar a Miri i d’allà volarem al Parc Nacional de Gunung Mulu. Dinarem, ens instal.larem a l’hotel i farem un trekking per la selva fins a les coves de Lang’s i Deer. Si tenim sort, podrem observar la sortida de més de dos milions de ratpenats que cada vespre abandonen les coves per alimentar-se.

8è Dia. PN Gunung Mulu – coves de Wind i Claerwater.
Després d’esmorzar sortirem amb barca per visitar les espectaculars coves de Wind i Clearwater, aquesta darrera travessada per un gran riu subterrani. Dinarem tipus pícnic durant l’excursió i a la tarda farem un recorregut amb barca pels rius Sungai Melinau i Sungai Tutoh per conèixer la tribu dels Penan.

9è Dia. Mulu – Kota Kinabalu.
Començarem el dia fent un recorregut pels ponts penjants de la selva. Després retornarem a Mulu per volar a Kota Kinabalu. En aterrar anirem a l’hotel per dinar i a la tarda farem una visita panoràmica de la localitat. Durant el recorregut passejarem pel mercat filipí on veurem la gastronomia local, les diferents espècies i verdures i pujarem al turó de Signal per veure les illes del parc marítim. Soparem a un restaurant local.

10è Dia. Kota Kinabalu – Kiulu – Kota Kinabalu.
Avui després d’esmorzar anirem en ruta fins la vall del riu Kiuli. De camí pararem al pont penjant de Tamparuli i visitarem el seu mercat local. Després continuarem fins el bucòlic poblet de Kampung Mantob, rodejat de camps d’arròs, ponts penjants i una natura frondosa. Durant la visita passejarem pels camps d’arròs, coneixerem les tradicions de la seva població i els més valents podran banyar-se a les aigües del riu Kiuli. Gaudirem d’un dinar a un senzill restaurant amb productes locals i a la tarda tornarem de nou a Kota Kinabalu. Sopar i allotjament a l’hotel.

11è Dia. Kota Kinabalu – Sandakan – Sukau.
Volarem a Sandakan i anirem a visitar el centre de recuperació d’orangutans de Sepilok, el més important de Borneo. Farem una caminada per veure els orangutans i tot seguit començarem un recorregut amb barca pel riu Kinabatangan fins al Sukau Rainforest Lodge, on ens allotjarem. A la tarda farem una excursió amb barca per veure la fauna fluvial.

12è Dia. Sukau – Kinabatangan – Sukau.
De matinada farem una nova excursió fluvial pel riu Kinabatangan per observar ocells, especialment el famós calau de Borneo. Retornarem al lodge per esmorzar i disposarem de temps lliure. A la tarda ens tornarem a embarcar per sortir a la recerca de fauna nocturna: cocodrils, serps i multitud d’ocells.

13è Dia. Sukau – Sandakan – Kota Kinabalu – illa de Gaya.
Tornarem amb barca a Sandakan i dinarem aviat abans de traslladar-nos a l’aeroport per volar a Kota Kinabalu. Després d’aterrar ens dirigirem al moll, per embarcar-nos a un vaixell que ens portarà fins la bonica illa de Gaya, on ens allotjarem les properes dues nits a un excel·lent resort enmig de sorra blanca i aigües turqueses. Sopar al resort i allotjament.

14è Dia. Illa de Gaya.
Aquest matí farem una caminada pel camí de Tavajun que ens portarà fins la platja de Tavajun Bay, una de les més boniques de la zona, on si tenim sort podrem veure tortugues marines. Disposarem de temps per banyar-nos i gaudir de la natura. Dinarem i a la tarda farem un recorregut en vaixell per observar la posta de sol entre les illes del parc marítim. Sopar i allotjament al resort.

15è Dia. Illa de Gaya – Kota Kinabalu – Singapur – Barcelona.
Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Dinarem i després agafarem el vaixell que ens portarà de nou a Kota Kinabalu, on en arribar ens acompanyaran a l’aeroport i des d’allà volarem a Singapur, per connectar amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

16è Dia. Arribem a Barcelona.
Aterrarem a Barcelona i un cop recollit l’equipatge donarem per acabat el viatge del que esperem en guardin un bell record.

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE :   6.870 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:   1.100 €
EL PREU INCLOU:
Vols regulars de la companyia Singapur Airlines i Malasyan Airlines, classe turista • Pensió completa • Servei de maleters als hotels • Guia acompanyant  durant tot el viatge • Estada a hotels de 5*****, excepte Lodge confortable de primera classe a Sukau • Visita panoràmica de Putrajaya • Visita panoràmica de Kuala Lumpur • Visita de Melaka • Visita panoràmica de Kuching • Visita del PN de Bako • Visita de les coves Deer, Lang’s, Clearwater i Wind al PN Gunung Mulu • Canopy Walk per la selva de Mulu • Visita panoràmica de Kota Kinabalu • Visita de la vall del riu Kiuli • Visita del centre d’orangutans de Sepilok • Safaris en llanxa pel riu Kinabatangan • Estada de 2 nits a l’illa de Gaya • Assegurança d’assistència en viatge
* Consulteu-nos els requisits i la documentació necessària per viatjar i informeu-nos de qualsevol al·lèrgia o intolerància alimentària.