ISRAEL

Del 25 d'Agost a l'1 de setembre de 2023

Viatge de 8 dies - Sortida en Grup i Guia acompanyant - Pensió Completa io Totes les Visites

3.795 €
DIA 25 D’AGOST : IGUALADA – BARCELONA – TEL AVIV – JERUSALEM.                               MP.
Sortida cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a Israel. Arribada a l’aeroport Internacional de Jerusalem i trasllat en autocar fins a Jerusalem. Distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

DIA 26 D’AGOST : JERUSALEM.                                                                                                                         PC.
Esmorzar a l’hotel. Visita de la Ciutat Antiga i visita del Mur de les Lamentacions. La Ciutat vella de Jerusalem va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1981. A continuació, realitzarem a peu la Via Dolorosa, per arribar al Gólgota, lloc de la crucifixió de Jesús. Visita de la Muntanya Sion on es troben la Tomba del Rei David, el Cenácul (lloc de l’últim sopar l’eucaristia i Pentecostès) i l’Abadia de la Dormició-Asumpció de María. Seguirem cap a la Muntanya de les Oliveres, per apreciar una magnífica vista de la ciutat. Finalment visitarem l’Hort de Getsemaní i la Basílica de l’Agonia, en el seu interior es troba la porció de roca en la qual, segons la tradició, Jesús va orar la nit del seu arrest, després de celebrar l’Últim Sopar. Dinar i sopar a la ciutat. Allotjament.

DIA 27 D’AGOST: JERUSALEM – MASADA I EL MAR MORT – JERUSALEM.                              PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar En el dia d’avui realitzarem l’excursió de Masada i Mar Mort. Ens dirigirem cap al mar Mort, a través de les muntanyes de la Judea. El viatge continua des d’allí per les ribes del mar Mort fins a la fortalesa del desert de Masada. En arribar a Masada, el guia ens explicarà tot sobre l’heroica història dels lluitadors jueus. Pujarem en el telefèric de Masada i després, farem un tour per la fortalesa de la muntanya que va ser construïda pel rei Herodes. Aquest és el lloc on es va lliurar al segle I la última batalla contra les tropes romanes. Dinar en ruta. Continuarem fins el mar Mort. Les seves ribes conformen el punt més baix de terra seca del planeta. Tindrem l’oportunitat de surar i nedar a les seves aigües, que tenen efectes terapèutics. Tornada fins a Jerusalem. Sopar i Allotjament.

DIA 28 D’AGOST : JERUSALEM – EIN KAREM – YAD VASHEM – BETLEM – JERUSALEM. PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Santuari del Llibre, al Museu d’Israel, on estan exposats els Manuscrits del Mar Mort, i on es troba la Maqueta de Jerusalem en temps de Jesús. Visita del barri de Ein Karem on es troba l’Església de la Nativitat de Sant Joan Baptista, i on visitarem Yad Vashem, Museu i Memorial de l’Holocaust. Dinar en ruta. A la tarda visita de Betlem, on entrant per la porta de la Humilitat a l’Església de la Nativitat, veurem la Gruta del Pessebre, l’Estel de 14 puntes (Lloc de naixement de Jesús), la Basílica de Santa Catarina i la Gruta de Sant Jeróni. Retorn a l’hotel de Jerusalem. Sopar i Allotjament.

DIA 29 D’AGOST : JERUSALEM – RIO JORDAN – CAFARNAUM – TABGHA – MONT DE LES BENAURANCES – GALILEA.                 PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida de Jerusalem, ascendirem pel desert de Judea, per la Vall del Riu Jordan, vorejant l’oasi de Jericó, on gaudirem d’una panoràmica de la Muntanya de la Temptació i del Mar Mort. Més tard visitarem la Muntanya de les Benaurances, on va tenir lloc El Sermó de la Muntanya, Tabgha, lloc de la multiplicació dels pans i els peixos, i Cafarnaum, on es troba la Casa de Sant Pere i les ruïnes de l’antiga Sinagoga. Dinar en ruta. Seguirem amb una travessia amb vaixell pel Mar de Galilea. Tornada a Jerusalem, sopar i Allotjament.

DIA 30 D’AGOST : GALILEA – CANA – MUNTANYA TABOR – MUNTANYA DEL PRECIPICI – NATZARET – GALILEA.                   PC.
Esmorzar a l’hotel. Comencem el dia amb la visita de Caná, on va tenir lloc el primer Miracle de Jesús. Prosseguim cap a la Muntanya Tabor, on es va donar la transfiguració de Jesús, enfront de Moisés i Elías. Continuació cap a la Muntanya del Precipici, des d’on podrem admirar una bella vista panoràmica de Natzaret i els seus voltants. Arribada a Natzaret i visita de la ciutat de Natzaret. Es tracta d’una ciutat d’especial rellevància per als cristians a causa que, segons els evangelis canònics, els anys de la vida privada de Jesús van transcórrer allí. Dinar en ruta. Visitarem l’Esglésies de la Anunciación, la fusteria de Sant Josep i la Font de la Verge. Arribada a Galilea. Sopar i Allotjament.

DIA 31 D’AGOST : GALILEA – SANT JOAN D’ACRE – HAIFA – CESAREA – TEL AVIV.                PC.
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Sant Joan d’Acre, capital dels Creuatss, visitant les fortaleses medievals. Seguirem el nostre viatge cap a la ciutat de Haifa, pujarem a la Muntanya Carmel, on es troba la Gruta del Profeta Elías i contemplarem el Temple Bahai i els seus Jardins Perses, i tindrem una vista panoràmica de la ciutat i el port. Dinar en ruta. Continuació per la costa fins a Cesàrea Marítima, antiga capital Romana, on visitarem el seu Teatre, la Muralla de la Fortalesa dels Croats i l’Aqüeducte Romano. Arribada a Yaffo, antic port d’Israel, avui barri d’artistes. Visita de l’Església de Sant Pere. Vorejarem la Mar Mediterrània fins a arribar a la ciutat de Tel Aviv. Sopar i Allotjament.

DIA 1 DE SETEMBRE : TEL AVIV – BARCELONA.- IGUALADA                                                              AD.
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens traslladarà fins a l’aeroport internacional de Ben Gurion per sortir en vol regular, acompanyats pel nostre guia, amb destinació a Barcelona. Trasllat a la nostra ciutat

Preu per persona amb 25 participants:       3.795 €

Preu per persona amb 20 participants:      3.880 €

Preu per persona amb 15 participants:       3.995 €

Suplement Habitació Individual:    1.140 €
EL PREU INCLOU
• Trasllats a l’Aeroport
 Bitllet d’avió BARCELONA/TEL AVIV /BARCELONA, en classe turista. Taxes aèries 194 € i una maleta per persona incloses.
 Autocar gran confort, per els recorreguts.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 Auriculars per escoltar les indicacions a les visites.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
 Pensió complerta, des de el sopar del primer dia fins el Dinar de l’últim.
 7 nits d’hotel en hotels de 4**** i 4****sup. Habitacions tipus estàndard.
 Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel.
 Maleters.
 Propines.
 Cap servei o visita que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.