ISRAEL “Terra Santa”

Sortides Tots els Diumenge o Dilluns

Consulteu
El Viatge:  Avió + Trasllats  +  Mitja Pensió + Visites segons programa
Durada:  8 dies  –  Sortides regulars
Dates:  Sortides:  TOTS ELS DIUMENGE O DILLUNS

Dia 1 – DILLUNS       IGUALADA – BARCELONA – TEL AVIV
Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Vol regular fins a Tel Aviv. Arribada a l’Aeroport Ben Gurion. Assistència pel nostre representant i trasllat a Tel Aviv. Allotjament.

Dia 2- DIMARTS       Tel Aviv-Jaffa – Cesarea – Haifa – Mt. Carmel – Acre – Tiberíades
Esmorzar bufet. Sortida per a fer una breu visita de la ciutat de Tel Aviv-Jaffa. Continuació per la ruta costanera cap a Cesarea, ciutat romana de l’època del Rei Herodes, famosa per la grandiosa arquitectura i el seu port, la seva importància va durar fins a l’època dels croats .. Es prossegueix cap a Haifa, situada en el vessant de la Muntanya Carmel per poder gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat, del Temple Bahai i els famosos Jardins Perses. Continuació cap a Acre, per visitar la ciutat fortificada dels Creuats de l’època medieval, des d’on es podran veure les muralles de la ciutat antiga, seguirem cap a la Galilea. Allotjament a Kibbutz hotel o Tiberiades.

Dia 3 – DIMECRES      Nazareth – Tabgha – Cafarnaüm – Mt. De les Benaurances
Esmorzar bufet. Sortida via Canà de Galilea cap a Natzaret. Visita de la Basílica de l’Anunciació, i la Fusteria de Josep. Es continua vorejant el Mar de Galilea cap Tiberíades. A la tarda, continuarem cap a Tabgha per visitar el lloc de la multiplicació dels pans i dels Peixos. Després seguirem a Cafarnaüm, el Ministeri més important dels últims quatre anys de Jesús, per visitar l’Antiga Sinagoga i la Casa de Sant Pere, seguirem cap a la Muntanya de les Benaurances, escenari del Sermó de la Muntanya. Per últim una breu visita a la Fàbrica de Diamants, segona indústria més important del país. Allotjament a Kibbutz hotel o Tiberíades.

Dia 4- DIJOUS              Yardenit – Beit Shean – Desert de Judea i Samaria – Jerusalem
Esmorzar bufet., Sortirem de Tiberíades  cap a Yardenit, a la vora del riu Jordà. Seguirem viatjant per la Vall del Jordà fins Beit Shean. Una de les principals ciutats de la Decàpolis grega la importància estratègica per la seva ubicació geogràfica ha perdurat a través de la història fins als nostres dies. visita de les excavacions arqueològiques. Continuació via Desert de Judea i Samaria, cap a Jerusalem, podent-se apreciar des del camí de la Muntanya de les Temptacions. Allotjament a Jerusalem.

Dia 5- DIVENDRES      Jerusalem – Santuari del Llibre – Maqueta de Jerusalem – Ein Karem – Museu de l’Holocaust – Betlem – Jerusalem
Esmorzar bufet. Sortida per a una visita de la Ciutat Nova de Jerusalem. Visita del Santuari del Llibre al Museu d’Israel, on estan exposats els manuscrits del Mar Mort i el Model que representa la Ciutat de Jerusalem en temps de Jesús. Vista de la Universitat Hebrea de Jerusalem prosseguint cap a Ein Karem,
pintoresc barri dels afores de Jerusalem per visitar el Santuari de Sant Joan Baptista. D’allí continuarem per visitar el Memorial Yad Vashem. A la tarda, viatge fins Belen. Visita de l’Església de la Nativitat, Gruta del Naixement, Capelles de Sant Jeroni i de Sant Josep. Retorn a Jerusalem. Allotjament a Jerusalem.

Dia 6- DISSABTE           Jerusalem – Muntanya Scopus – Ciutat Vella
Esmorzar bufet. Sortida via Muntanya Scopus cap a la Muntanya de les Oliveres. Panorama de la Ciutat Santa Emmurallada. Continuació cap a Gethsemani, Basílica de l’Agonia. Sortida cap a la Ciutat Antiga. Visita del Mur Occidental (Mur dels Laments) des d’on es podrà apreciar l’Esplanada del Temple. Continuarem amb la visita a la Via Dolorosa, Església del Sant Sepulcre, Muntanya Sion, Tomba del Rei David, Cenacle (Sala de l’últim sopar), i L’Abadia de la Dormició. Allotjament a Jerusalem.

Dia 7- DIUMENGE      Jerusalem  (Excursió opcional a Masada i Mar Mort)
Esmorzar Buffet. Esmorzar. Anirem cap al desert de Judea,  vorejant la costa del Mar Mort fins Masada, fantàstica fortalesa construïda 2000 anys enrere pel rei Herodes i l’última fortalesa conquerida pels romans en la lluita contra els Zelotes, on es va desenvolupar un dramàtic final. Ascens i descens en telefèric. Seguirem la visita a un dels balnearis del Mar Mort el lloc més baix del món. Temps lliure per prendre un bany si el clima ho permet. Retorn a Jerusalem. Allotjament a Jerusalem.

Dia 8- DILLUNS           Jerusalem  – Tel Aviv – Barcelona – Igualada
Esmorzar bufet. A l’hora indicada trasllat de sortida a l’aeroport . Sortida en vol regular cap a Barcelona. Arribada i trasllat a Igualada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 Consulteu Preu del viatge