ISLÀNDIA amb Tot Inclós

Del 5 al 12 de setembre de 2022

8 dies de viatge amb TOT INCLÓS  +  Sortida d’Igualada - Guia acompanyant  +  Bitllet d'avió - Taxes Aèries incloses  +  Pensió completa  +  Visites amb autocar segons programa. + Passeig amb vaixell a la laguna glacial de Jökulsárlón  +  Safari fotògraficen vaixell per visionar balenes + Entrada als banys termals de Mývatn (Jarðböðin)  +  entrada al museu de minerals de Petra  + Assegurança d'assistència mèdica

des de: 3.345 €
DIA 5 setembre – IGUALADA – BARCELONA – REYKJAVIK – KEFLAVIK
Sortida d’igualada cap a l’aeroport de Barcelona. Reunió del grup 2 hores abans de la sortida. Tràmits d’embarcament i sortida en vol regular amb destinació a Reykjavík. Arribada a l’aeroport de Keflavík i trasllat al nostre hotel situat a l’àrea de l’aeroport. Allotjament.DIA 6 setembre – REYKJAVIK – AKUREYRI
Esmorzar. Sortida cap a l’Hvalfjördur (Fiord de les Ballenes) en direcció Borgarnes i al volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Dinar en ruta. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/Akureyri. Sopar i allotjament.

DIA 7 setembre .- AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK
Esmorzar. Sortida a la cascada Godafoss. Continuem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocràters, Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguim cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Dinar en ruta. Parada als banys naturals de Mývatn per prendre un relaxant bany (inclòs). Sopar i allotjament a la zona de la població pesquera de Husavik.

DIA 8 setembre .- HÚSAVÍK – ASBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’EST
Esmorzar. Sortida fins a arribar al Parc Nacional de Jokulsargljufur. Seguim cap a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels molts contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des de 44 m d’alçada. Dinar en ruta. Continuem fins a Fiords de l’Est. Sopar i allotjament.DIA 9 setembre – ​​FIORDS DE L’EST – HÖFN
Esmorzar. Conduirem per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers al nostre recorregut. Dinar en ruta. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), a Stöðvafjörður considerada com una de les atraccions més grans de l’est d’Islàndia. A la tarda arribada al poble de Höfn. Arribada i sopar i allotjament.

DIA 10 setembre- JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR  costa sud
Esmorzar. Sortida per visitar la Llacuna glacera de Jökulsárlón, plena d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Continuem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins a arribar a Vík. Dinar en ruta. Seguim cap a les cascades Skógarfoss i Seljalandsfoss fins a arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament.

DIA 11 setembre .- COSTA SUD – CERCLE DAURAT – REYKJAVÍK
Esmorzar. Sortida cap al Cercle d’Or visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Dinar en ruta. Continuarem ruta fins a arribar a la capital Reykjavík. Sopar i allotjament.

DIA 12 setembre .- REYKJAVÍK – BARCELONA – IGUALADA.
Esmorzar. Al matí sortida amb vaixell per realitzar l’excursió de “vista de balenes” Dinar inclòs. Temps lliure fins a l’hora del trasllat des del nostre hotel a l’aeroport, tràmits facturació i embarcament per sortir en vol de tornada. Arribada a Barcelona i trasllat fins a Igualada.
FI DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

Preu per persona en Hab. doble grup de 25 persones: 3.345 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 20 persones: 3.440 €
Preu per persona en Hab. doble grup de 15 persones: 3.590 €
Sup.Hab. Individual: 715 €Sortida garantitzada amb un mínim de 15 persones
El Preu Inclou:
Sortida d’Igualada – Guia acompanyant des de l’inici
· Bitllet d’avió – Taxes Aèries incloses (98 €), maleta i equipatge de mà.
Pensió completa des de l’esmorzar del 2n dia, fins al dinar del 8è
Sopars 3 plats (entrant, plat principal i postres amb aigua i cafè o te i dinar
Islandès (entrant i plat principal amb aigua i cafè o te inclòs)
Visites amb autocar segons programa amb totes les visites: Reykjavik, Parque nacional de Þingvellir, Círculo de Oro, Geysir, Cascada Gullfoss, Deildartunguhver, Volcán Grábrók, Cascadas Hraunfossar y Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, LagoMývatn, Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiordos del Este, Höfn, Fjallsárlón/Jökulsarlón, parque nacional de Skaftafell, Vík, campos de lava, Cascada Skogarfoss y Seljalandsfoss.Passeig amb vaixell a la laguna glacial de Jökulsárlón – Safari fotògraficen vaixell per visionar balenes
Entrada als banys termals de Mývatn (Jarðböðin) – entrada al museu de min eralks de Petra
Assegurança d’assistència mèdica 

NO Inclou:
Dinar del primer dia – Begudes, cafès, licors, als àpats – extres als hotels

 

HOTELS PREVISTOS (o similars)
a Reykjavik en hotels 3*** i fora 5 nits en hotels de 3*** o Guesthouses o Bungalow amb bany privat
i esmorzar buffet inclòs, establiments de garantia.