ISLÀNDIA, Volta a la Illa

Del 2 al 9 de juliol de 2023

8 díes de viatge amb Grup + Guia acompanyant + Totes les visites + Mitja pnsió tot el viatge

3.690 €

DIA 2 juliol :  IGUALADA – BARCELONA – REYKJAVIK. mp.

Sortida de la nostra ciutat cap  a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Islandia. Després de 4 hores de vol arribada a Reykjavík i trasllat  privat fins a l’hotel. Sopar i  Allotjament.

DIA 3 juliol :  REYKJAVIK – AKUREYRI. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Hvalfjördur en direcció Borgarnes i el volcà Grabrok. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins a Eyjafjordur/Akureyri. Sopar i Allotjament a Akureyri.

DIA 4 juliol :  AKUREYRI – MÝVATN – HÚSAVÍK mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida a la cascada Godafoss. Continuarem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocráteres, Dimmuborgir: un veritable laberint de  lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguirem cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Sopar i allotjament per la zona de Husavik.

DIA 5 juliol : HÚSAVÍK – ÁSBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’ESt. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a arribar al parc nacional de Jokulsargljufur. Continuarem cap a una de les zones més àrides de la illa on trobem un altre dels seus  contrastos: la cataracta més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des de 44 m. Continuem fins a Fiords de l’Est. Sopar i allotjament a la zona dels Fjordos

DIA 6 juliol :  FIORDS DE L’EST – HÖFN. mp.

Esmorzar a l’hotel. Continuarem el nostre itinerari viatjant per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre  recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), en Stöðvafjörður considerada com una de les majors atraccions de l’est d’Islàndia. Arribada a Höfn, sopar i allotjament.

DIA 7juliol :   JÖKULSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVÖLLUR COSTA SUD. mp.

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plagada  d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig amb vaixell per la llacuna (inclòs). Seguirem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins a arribar a Vík. Continuació a les cascades Skógarfoss i Seljalandsfoss fins a arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament a la zona.

DIA 8 juliol :  COSTA SUD – CERCLE DAURAT – REYKJAVIK. mp.

Esmorzar. Sortida cap al Cercle d’Or visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Seguirem cap a Reykjavík, visita panoràmica. Arribada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9 juliol :  REYKJAVIK – BARCELONA – IGUALADA      m.p.

Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem l’excursió amb vaixell de safari fotogràfic de balenes. Dinar. Per la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol de retorn a Barcelona. anirem al blue lagoon per fer un últim bany en aquestes famoses piscines geotèrmics. Continuació a l´aeroport i vol directe de  tornada. Arribada i traslla a la nostra ciutata i fi dels nostres serveis.

NOTA: EL VIATGE PER MOTIUS OPERATIUS, POT REALITZAR-SE A LA INVERSA O CANVIAR ORDRE DE LES VISITES, SENSE RESTAR CAP SERVEI NI VISITES

Preu per persona amb 15 participants

Preu per persona amb 20 participants

Preu per persona amb 25 participants

  3.780 €

  3.750 €

  3.690 €

Suplement Habitació Individual:  765 €

DESCOMPTE ESPECIAL VENDA ANTICIPADA FINS 01 ABRIL 2023 – 150 € PER PERSONA

El preu inclou

 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa, a partir de 4 places
 • Bitllet d’avió Barcelona/Reykjavík/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 98 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 • Dues nits d’allotjament en Reykjavik i cinc nits fora de la capital, a hotels de categoria Turista i Turista Superior. Fora de Reykjavik podran ser Hotels d’estiu o Guess House.
 • Sis sopars i un esmorzar, tal com es detalla a l’itinerari.
 • Les visites que es detallen, comentats pel nostre guia: Parc Nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Cascada Gullfoss, Deildartunguhver, Volcà Grábrók, Cascades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, Llac Mývatn, Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón/Jökulsarlón, Parc Nacional de Skaftafell, Vík, Cascada Skogarfoss, Seljalandsfoss i visita panoràmica de Reykjavik.
 • Passeig en vaixell a la llacuna glacial de Jökulsárlón.
 • Passeig en vaixell per el safari fotogràfic de balenes, subjecte a climatologia
 • Entrada, tovallol 1 beguda als banys termals de Blue Lagoon
 • Assegurança mèdica i cancel.lació

 

El preu no inclou

 • Despeses extres a l’hotel
 • Dinars migdia, excepte l ´últim dia
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.