IRLANDA

Del 10 al 18 de juny de 2023

9 dies de viatge - Sortida en Grup - Guia acompanyant - Pensió Completa - Totes les visites imcloses

2.740 €
DIA 10 DE JUNY: IGUALADA – BARCELONA – DUBLIN – TIPPERARY.         MP.
Sortida de la nostra ciutat cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge. Ens ajudarà amb els tràmits de facturació i posteriorment embarcarem en direcció a Irlanda. A l’arribada a l’aeroport de Dublin, prendrem l’autocar i enfilarem en direcció a Kilkenny en camí a Tipperary. Arribada a l’hotel, distribució de les habitacions sopar i allotjament. DIA 11 DE JUNY: TIPPERARY – CORK – LIMERICK.                                            PC.
Esmorzar irlandès a l’hotel. Sortida de l’hotel. Continuació per Cork. Visita de la Destileria de Midleton. Dinar en ruta. Visita panoràmica de la ciutat de Cork. Sopar i allotjament a l’hotel situat de camí a Limerick.

DIA 12 DE JUNY: CORK- LIMERICK – PENYA-SEGATS DE MOHER – GALWAY. PC.
Esmorzar irlandès a l’hotel Sortida cap al comtat de Clare per visitar els Penya-segats de Moher. Dinar en ruta. Continuació cap a Galway a través de la regió del Burren. Sopar i allotjament en hotel al comtat de Galway.

DIA 13 DE JUNY: GALWAY – CONNEMARA – SLIGO/MAYO.                                PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida cap a la regió del Connemara, per visitar Leenane i An Spidéal, uns poblets molt típics, on es va filmar la pel•lícula de John Ford L’home tranquil. Finalment veurem el fiord de Killary i visitarem la Kylemore Abbey. Dinar en ruta Continuació cap al comtat de Sligo o Mayo. Sopar i allotjament a l’hotel al comtat de Sligo o Mayo.

DIA 14 DE JUNY: SLIGO/MAYO – DONEGAL/DERRY.                                               PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida cap al nord en direcció Derry/Londonderry, travessant el comtat de Donegal. Visitarem els penya-segats de Slieve Leagues, entre el més alts a Europa (s’arriba amb un bus llançadora). Dinar en ruta. Continuació cap a l’hotel en Derry/Londonderry, comtat de Donegal. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 15 DE JUNY: DONEGAL/DERRY – GIANT’S CAUSEWAY – BELFAST.    PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Sortida per viatjar al llarg de la Causeway Coastal Route, i visita al Casell Dunluce. Continuació i visita a la “Calçada dels Gegants”. Dinar en ruta. Seguim cap a Belfast. Sopar i allotjament a l’hotel situat al comtat de Antrim.

DIA 16 DE JUNY: BELFAST – DUBLIN.                                                                                PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Visita panoràmica de Belfast i després sortida cap a Dublin. Al llarg del recorregut, visita al Bru Na Boinne Visitor Centre (tombes de Newgrange i Knowth i centre de visitants). Dinar en ruta. Arribada a Dublin. Sopar i allotjament a l’hotel situa a Dublín/voltants.

DIA 17 DE JUNY: DUBLIN.                                                                                                           PC.
Desdejuni irlandès a l’hotel. Dediquem aquest dia a la visita de la capital irlandesa, visitant la Catedral de Sant Patrick entre altres monuments importants. Dinar a la ciutat. A la tarda visita a una destil•leria de wiskey y temps lliure. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 18 DE JUNY : DUBLIN – BARCELONA – IGUALADA.                                              E.
Desdejuni irlandès a l’hotel. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i trasllat a la nostra ciutat.

PREU PER PERSONA:  2.740 €

Suplement Habitacio Individual:  680€

EL PREU INCLOU

 Trasllats a l’aeroport de Barcelona

 Bitllet d’avió Barcelona/Dublín/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
 Autocar gran confort, per els recorreguts.
 Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 Totes les visites que es detallen a l’itinerari: Destil•leria de Midleton. Ciutat de Cork, Castell de Bunratty & Folk Park, Bru Na Boinne (tombes de Newgrange i Knowth i centre de visitants), Giant’s Causeway, Whiskey Distillery, Kylemore Abbey, Cliffs of Moher, St Patrick’s Cathedral
 Pensió completa, des del sopar del primer dia fins l’esmorzar de l’últim.
 Vuit nits d’allotjament en hotels de categoria 3***S/4****, habitacions dobles de tipus estàndard i les taxes hoteleres.
 Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU
 Despeses extres a l’hotel
 Maleters, Propines
 Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.