IRAN “L’Imperi Persa” de luxe

Del 2 al 13 d'octubre de 2022

Sortida: 2 d'octubre de 2022 (diumenge) | 12 dies |

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

TEHERAN – KERMAN - YAZD – SHIRAZ -  PERSEPOLIS – ISFAHAN - ABYANEH – KASHAN

Iran sorprèn per l’hospitalitat de la seva gent i les seves prodigioses ciutats com Persépolis, amb el seu flamant passat persa, la tradició dels zoroastras de Yazd, Isfahan “la perla de Pèrsia”, Shiraz, la ciutat dels poetes, el desert de Kermán i el misticisme de Mashad.

2.590 €
2 OCTUBRE .-  IGUALADA – BARCELONA – TEHERAN
Sortida de la nostre ciutat fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament en el vol cap a Teherán. Arribada, assistència i trasllat fins a l’hotel 5*. 3 OCTUBRE .-  TEHERAN
Pensió completa. Per al matí visitarem el Museu d’arqueologia, el Palau de Golestan i el Museu de les Joies. Per la tarda visita dels palaus del Sah Abad i Darband.
4 OCTUBRE  . TEHERAN – KERMAN
Pensió completa . A primera hora del mati  trasllat al aeroport per agafar el vol amb destí a Kerman (1:20h). Arribada i visites. Banys de Ganj Ali Khan, Mesquita Jame i Basar . Hotel 5*
5 OCTUBRE .- KERMAN – RAYEN – KALUTS – KERMAN
Pensio completa . Continuarem fins a Raien per visitar la ciutadella de Raien.Per la tarda visita dels kaluts i  tornada  a Kerman. Allotjament al hotel .

6 OCTUBRE . KERMAN – YAZD
Pensio completa . Sortida per carretera cap a Yazd, via Rafsanjan, en la ruta visitarem  el Caravansarai Zein – o – Din .

Una de les parades obligades en un viatje per Irán, és la ciutat oasis de Yazd, situada en la confluència de dos deserts: el Dasht-e al nort i el Dasht-e Lut al est.
Visitarem la Mesquita de Jame, el complexa de Mir Chaqmaq,i passeig per el barri de Fahadan . Allotjament al Hotel 5*

7 OCTUBRE .- YAZD – SHIRAZ
Pensió completa . Per el mati seguirem visitan Yazd ,les Torres del Silenci, el temple de foc Zoroastro.Arribada a Shiraz i visita  de la Porta del Coran i la Tomba de Hafez. Allotjament Hotel 5*

En la província de Fars es troba a Shiraz, un oasis en el desert, capital de l’art de viure i la dels poetes Saaidi i Hafez. Aquesta ciutat fundada pels aquemènides és avui un centre administratiu. Shiraz fou la capital de Persia durant la dinastia Zand, entre 1750 i 1794. Se la coneix com a la ciutat de la poesia, vi i roses.

8 OCTUBRE .- SHIRAZ
Pensió completa. Visitarem el Jardí de Eram, la Mesquita de Nasirol Molk, la Mezquita i el bazar de Vakil  , el santuari de Ali Ebn e Hamzeh i el santuari de Shah Cheragh . Allotjament al hotel .

9  OCTUBRE .- SHIRAZ – PERSEPOLIS – ISFAHAN
Pensió completa. Visita en ruta de Persepolis, les ruïnes de l’antiga capital Persa (persepolis), la necrópolis (Naq-E-Rustam) de-los-Aqueménidas,  Pasargad  i el famós cipres a Abarghu.  Continuar fins Isfahan i visitar els antics ponts que creuen el riu Zayande Rud. Allotjament al hotel 5*.

En la província de Fars, a uns 65 kilòmetres al nord de la ciutat de Shiraz, trobem Persepolis, la que fou capital de l’imperi Persa. En 1979 la UNESCO va declarar patrimoni de la humanitat les ruïnes de la ciutat Persa. La ciutat es troba en un dels costats de la llanura Marvdsaht i per al seu costat est està protegida per uns precipicis (Kun-e Rahmat).

10 OCTUBRE .- ISFAHAN
Pensió completa. Visitarem la plaça de Naghshe Jahan que inclou: la Mesquita de Imam i Sheik Iotfollah i el Palau de Ali Qapou. Per la tarda passejada per el  Bazar i el palau de Chehel Sotun .  Allotjament al hotel .

En el centre del país es troba la ciutat més bonica de Irán, Isfahan. I és sens dubte la ciutat iraní amb més monuments islàmics. És famosa pels seus fabulosos palaus i els seus ponts sobre el riu Zayandeh.

11 OCTUBRE .- ISFAHAN
Pensió completa. Visitarem la Catedral Armenia de Vank , el  museu de Vank  i l’antic barri. La Mesquita de Divendres. Tarde lliure per gaudir d’Isfahan.

 12 OCTUBRE .- ISFAHAN – ABYANEH – KASHAN – TEHERAN
Pensió completa. Sortida cap a Teheran, en ruta visitarem la bonica aldea de Abyaneh. Continuar cap a Kashan i visitarem el Jardí del  Fi , la casa  Taba Tabaye i la Mesquita Agha Bozorg. Continuarem cap a la ciutat de Qom i visitarem el santuari de Imam Khomeyni en ruta. Arribada al aeroport per agafar el vol de tornada en direcció Barcelona. Nit a bord.

13 OCTUBRE .- TEHERAN – BARCELONA – IGUALADA
A l’arribada a Barcelona, trasllat fins a Igualada.

PREU PER PERSONA EN HABITACIO DOBLE  :   2.590€
SUPLEMENT EN INDIVIDUAL  :  440€
INCLOU:

 • Trasllat a l’aeroport de Barcelona i tornada
 • Billets d’avió internacionals amb vols de TK en classe turista
 • Vol interior Teheran – Kerman
 • Bus privat durant tot el circuit
 • Allotjament en els hotels de 5* seleccionats o similars
 • Pensió completa segons itinerari
 • Visites amb guia local de parla castellana
 • Taxes d’aeroport
 • Assegurança de cancel·lació i assistència en viatge
 • Guia acompanyant de l’agència durant tot el viatge
 • Entrades per als museus, monuments i llocs històrics segons itinerari
 • Tràmit i cost de la emissió del Visat

NO INCLOU:
–     Begudes als àpats i propines.

VOLS :
Dia   2 de Octubre     TK1854      Bcn – Istambul           11:45  –  16:15

Dia   2 de Octubre     TK880        Istambul – Teheran   20:00  –  23:25
Dia 13 de Octubre     TK875        Teheran – Istambul   02:20  –  05:20
Dia 13 de Octubre     TK1853      Istambul – Bcn           07:40  –  10:20