INDIA DEL NORD amb Benares

Del 16 al 26 d'abril de 2023

Els nostres Viatges amb Sortida d'Igualada i TOT INCLÓS.

Avió + Autocar + Pensió Completa + Totes les visites + Guia acompanyant

des de: 2.910 €
Dia 1: IGUALADA – Barcelona – delhi.

Sortida d’igualada cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció Índia. Farem una parada intermèdia per caviar de vol. Nit en vol.

Dia 2: Nova Delhi. PC.

Arribada a Nova Delhi i després de recollir l’equipatge i passar el control de fronteres, trobaren el trasllat que ens durà a l’hotel. Ocupació d’habitacions a partir de les 07:00 hores. Esmorzar i distribució de claus. A continuació visita de Nova Delhi. Inclou la Porta de l’Índia; Qutub Minar, Rashtrapati Bhawan, antiga residència del Virrei i avui Palau Presidencial, zona de les Ambaixades i els seus principals carrers i avingudes. La visita finalitzarà amb la visita del Temple Sij on podrà assistir la cerimònia religiosa. Dinar a la ciutat. Sopar, i allotjament a l’hotel.

Dia 3: NOVA DELHI. PC.

Esmorzar a l’hotel- Sortirem per realitzar la visita del Vell Delhi. Inclou passeig en rickshaw pel mercat de les espècies, visita de Jama Masjid, amb el seu immens pati i cúpules de marbre. Recorregut per la zona del Fort Vermell i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. Continuació de la visita del Raj Ghat (Tomba simbòlica o Memorial de Mahatma Gandhi). Dinar. A la tarda, visita de Pispa House (lloc d’assassinat de Mahatma Gandhi) i passeig pels jardins de Lodhi. Sopar, i allotjament a l’hotel.

dia 4: NOVA DELHI – JAIPUR. PC.

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jaipur per carretera (258 km, 6 hores). Dinar en ruta. Arribada a Jaipur i trasllat a l’hotel. A la tarda visita del Temple Pispa, on podrem assistir a la cerimònia religiosa de AARTI. Dinar, Sopar i Allotjament a l’hotel

dia 5: JAIPUR – Amber – JAIPUR. PC.

Esmorzar a l’hotel i sortida molt d’hora al matí per realitzar la visita a Fort Amber, antiga capital dels Maharajás de Jaipur. Està situada a uns 12 km de Jaipur. La pujada al Fort es realitzarà a lloms d’elefants, una experiència inoblidable. Dinar. A la tarda visita del Palau Real, el seu Museu, l’Observatori etc. Després de la visita temps lliure per realitzar compres en aquesta ciutat-basar. Sopar  amb l’espectacle de danses clàssiques Rajasthani. Allotjament a l’hotel.

dia 6: JAIPUR – Fatehpur Sikri – AGRA. PC.

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Agra. Visita a la bella ciutat mogol de Fatehpur Sikri. Es tracta d’una de les més belles ciutats desertes d’Índia. La fundació d’aquesta ciutat fantasma va ser dedicada per l’Emperador Akbar al Sant Salim Chisti, qui li va beneir i va vaticinar el naixement del seu fill. En agraïment, Akbar va construir la ciutat l’any 1569. Després d’un breu espai de temps, la ciutat va ser abandonada per falta d’aigua. Dinar a Bharatpur. Continuació fins arribar a Agra. Sopar i allotjament  a l’hotel

Dia 7: AGRA. PC.

Esmorzar a l’hotel. Al matí es visitarà el mundialment famós Taj Mahal (tancat al públic en divendres), una de les set meravelles del món. La seva construcció va començar l’any 1631 i durant 22 anys, 22000 persones van treballar per aixecar un dels monuments més bells del món, dedicat per l’Emperador Shah Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. A continuació, visita del Fort Rojo de Agra, construït per l’Emperador Akbar i on es troben nombrosos palaus. Dinar en restaurant de la ciutat. A la tarda, visita del Mausoleu de l’Emperador Itmad-ud-Daulah i del de Mare Teresa de Calcuta. Tornada a l’hotel per el sopar i l’allotjament.

Dia 8: AGRA – NOVA DELHI – BENARÈS. PC.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport a Nova Delhi (200 km). Dinar en el restaurant en l’aeroport. Embarcament en el vol que ens portarà fins a  Benarès. A l’arribada trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel.  Benarès és la ciutat més antiga del món, també és coneguda pel seu antic nom KASHI. Situada en l’estat de Uttar Pradesh és la ciutat sagrada d’Índia. A més del Temple de Mare Índia i el Temple d’Or, la visita més important és la dels GHATS ben en fosquejar o a l’alba quan milers de pelegrins renten els seus pecats en el Riu Ganges i ofereixen flors/ofrenes. Alguns escampeu les cendres dels seus morts en les sagrades aigües del Riu Ganges.

dia 9: BENARèS (Varanasi) . PC.

Prendrem un te o cafè de matinada abans de sortir de l’hotel per assistir a la cantada dels monjos en Assi ghat i posteriorment, farem un passeig amb vaixell pel Riu Ganges. Una barca de rems porta als visitants fins diferents ghats per tenir una millor vista sense molestar als pelegrins. Visita de Temple Bharat Mata, així com el Temple d’Or. Tornarem a l’hotel. Esmorzar i temps de descans. Dinar. A la tarda, excursió a Sarnath. Es tracta d’un poble budista situat a 14 Km de Benarès on Buda va donar el seu primer sermó. La estupa (símbol del Budisme) està envoltada de jardins i un temple. Prop d’aquest conjunt, existeix un museu arqueològic de gran importància. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 10: BENARÉS – NOVA DELHI. PC.

Esmorzar a l’hotel. A la hora indicada, ens traslladarem a l’aeroport (Dinar no inclòs) on prendrem el vol que ens durà a Nova Delhi. A la arribada, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 11: Nova Delhi – barcelona – IGUALADA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora establerta, trasllat a l’aeroport. Realitzarem els tràmits de facturació de l’equipatge i embarcament. Els vol ens durà cap a Europa. Farem un canvi en un aeroport intermedi per volar finalment directe fins a Barcelona. Arribada i trasllat a Igualada.  Fi del viatge i dels nostres serveis .

PREU PER PERSONA SUPL. HAB. INDIVIDUAL
15 PARTICIPANTS 3.080 €  
20 PARTICIPANTS 2.985 € 720 €
25 PARTICIPANTS 2.910 €  

 

El preu inclou
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona
 • Bitllet d’avió Barcelona/Nova Delhi/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses. Via un aeroport intermedi.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per els recorreguts.
 • Bitllet d’avió anada i tornada, en classe turista de Nova Delhi a Benarès. 15 kg per passatger: l’excés d’equipatge es paga a 08€/kg a pagar a l’aeroport.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de sortida.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 • Totes les visites i entrades que es detallen a l’itinerari.
 • Pensió complerta, des del Esmorzar del dia 2, fins el Esmorzar de l’últim.
 • 9 nits d’allotjament a Hotels Superior 4****SUP y 5*****, habitacions dobles tipus estàndard amb les taxes hoteleres incloses.
 • Propines a guies, maleters i conductors locals
 • Assegurança de viatge.

 

El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel, maleters o propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.