GRANADA – CORDOVA – SEVILLA

Del 16 al 21 d'octubre de 2023

& dies de viatge + Tren AVE + Circuit en autocar + Pensió Completa + Hotels 3 *** + Totes les visites

1.275 €
DIA 16. IGUALADA – LLEIDA – GRANADA
Sortida des de Igualada fins a l’estació d’AVE, des d’on sortirem a les 09.45h. per arribar a Granada a les 15.00h..
Trasllat en autocar a l’hotel  sopar i allotjament.

DIA 17. GRANADA / L’ALHAMBRA
Esmorzar. i sortida per visitar, amb guia local,  Granada. Situada als peus de Sierra Nevada, gaudeix d’un dels més grans patrimonis culturals. Destaquen, a més de l’Alhambra i Barri de Albaycín, la seva catedral renaixentista i altres molts monuments com la Capella Reial, el Monestir de la Cartoixa o el de Sant Jeroni amb seus museus i jardins. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda visitarem l’Alhambra (Entrada inclosa) amb els Jardins de Generalife i Alcazaba. Aquesta visita inclou tots els espais visitables del Monument, i els Palaus Nazaríes.
Inclou Passeig dels Xiprers, Secà, Jardins de Sant Francesc; alcassaba: Jardí dels Adarves; Partal: Pòrtic de Palau, Jardins i Passejades, Rauda, ​​Palau de Yusuf III, Passeig de les Torres; Palau del Generalife: Jardins baixos i jardins alts. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament. Possibilitat de realitzar opcionalment visita a una cova-zambra del sacromonte on tindrà lloc un espectacle flamenc.

DIA 18. L’ALPUJARRA GRANADINA
Esmorzar. Sortida cap a l’Alpujarra Granadina. Començarem la nostra visita al Barranc de Poqueira. Destaca l’artesania en teixits amb nombrosos telers, també ceràmica i orfebre ria. A Pampaneira passejarem pels seus carrers i podrem visitar un dels telers més antics de Granada. Continuarem la nostra visita en un dels pobles més alts d’Espanya. Continuarem a Trevélez, on visitarem un assecador de pernils (entrada inclosa) amb degustació. Dinar en restaurant. A continuació passejarem per els carrers de la vila per seguir la nostra marxa fins Pórtugos on beurem de la deu de la Font Agra, un dels més visitats de l’Alpujarra per les seves aigües ferruginoses. Acabarem a Lanjarón, conegut a tot Espanya per la presència de les diferents deus. Destaca el  Balneari Neomudèjar, l’església de la Mare de Déu de l’Encarnació, i el Barri Hondillo. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 19. GRANADA –  CÓRDOVA – SEVILLA
Esmorzar i sortida cap a Còrdova. Arribada a la ciutat que atravessada pel Guadalquivir i que sembla haver sigut feta per perder-se en els seus racons, admirar esglésies, descansar a les seves places amb perfum de tarongina.
Séneca, Lucano, Maimónides, Góngora, Romero de Torres o Manolete, ens marquen el to d’aquesta ciutat.
Visita acompanyats d’un guia local, recorrent el centre històric, sense perdre’ns el seu bonic i famós barri Jueu d’orfebres i argenters, i amb entrada inclosa a la Mezquita. Dinar a la tarda a l’hora convinguda, sortida direcció a Sevilla.  Sopar i allotjament.

DIA 20.  SEVILLA
Esmorzar
 i visita amb guia local, a aquesta ciutat que posseeix un important patrimoni monumental i artístic. Destaca tant la seva arquitectura civil (palaus, hospitals, edificis o universitat) com religiosa. Dins d’aquesta última, Sevilla és una de les ciutats que tenen més nombre d’esglésies i convents. Destaquem també els seus museus i ponts sobre el Guadalquivir, sense oblidar La Giralda i la Torre de l’Or (visita exterior), que són els monuments més emblemàtics de la ciutat. Dinar. Tarda lliure, que amb el nostre guia acompanyant podrem acabar de conèixer aquesta vibrant ciutat.

Opcionalment es podrà realitzar un creuer en vaixell pel Guadalquivir.  Sopar i allotjament.

DIA 21. SEVILLA – LLEIDA– IGUALADA
Esmorzar i dinar. A l’hora acordada, trasllat a l’estació  per agafar l’AVE al es 14.45h fins a Lleida. A l’arribada a les 19.15, trasllat de nou fins a Igualada.

Preu per persona: 1.275€
Suplement habitació individual: 198€
(Grup mínim 15 places)*Preu subjecte a disponibilitat de places amb la tarifa pressupostada al moment de fer la reserva dels bitllets AVE
El viatge inclou:

 • Trasllat Igualada-Lleida-Igualada  (Suplement 80 €)
  Viatge en tren AVE anada i tornada, classe turista
  • Transport en autocar a destinació
  • 3 Nits Hotel 3* a Granada
  • 2 Nits Hotel 3* a Sevilla
  • Règim de Pensió Completa (del sopar del primer dia al dinar de l’últim)
  • Aigua i vi inclosos en els àpats
  • Guia local a Granada
  • Guia local a Còrdova
  • Guia local a Sevilla
  • Entrada a l’Alhambra i Palaus Nazaries
  • Entrada a un “patio”
  • Entrada a la Mezquita de Còrdova
  • Visita Assecador de Pernils
  • Guia acompanyant tot el circuit
  • Grup mínim 15 places
  • Propines
  • Assegurança mèdica i de cancel.lació
*L’ITINERARI PODRIA TENIR ALGUNA MODIFICACIÓ EN L’ORDRE, SEMPRE FENT LES MATEIXES VISITES.
*SUBJECTES HORARIS DEL TREN A QUE RENFE TREGUI HORARIS REALS.