Escapada a LONDRES

De l'1 al 4 de juny de 2023

4 dies + Avió + Hotel en Pensió completa + Guia Acompanyant + Totes les visites

1.925 €

DIA 1 de juny: IGUALADA – BARCELONA – LONDRES. VISITA I CREUER PEL TAMESIS  M.P.

Sortida d’Igualada cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el nostre guia acompanyant que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i embarcament. Sortida del vol que ens durà fins a Londres, arribada i trasllat a el centre de la ciutat. Visita panoràmica d’alguns dels símbols més representatius de la ciutat: la Plaça de Trafalgar i columna de l’Almirall Nelson; el Parlament amb el Big-Ben, a la vora del Tàmesi, el Palau Real de Buckingham, etc. Dinar a restaurant, trasl.lat fins l´hotel, distribució d´habitacions i temps de descans.  A la tarda realitzarem un creuer pel Tamesis d’anada i volta de 40 minuts, on veurem els moments més destacables com la catedral de Sant Pau, la Torre de Londres, el vaixell HMS Belfast, el Teatre El Globus de Shakespeare, la galeria d’art Tate Modern i el Pont del Mileni, inclou comentaris en directe en diversos idiomes i un plànol guia.   Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2 de juny: LONDRES (St. Paul, British Museum)   P.C.

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia realitzarem una de les visites mes interessants de la ciutat que consta de dos interiors: La Catedral de Sant Pau, segona mes gran del món, on estan enterrats els herois de la Nació;  i el Museu Britànic famós per ser un dels museus arqueològics mes importants del món. Realitzarem un recorregut per la història de l’art universal coneixent l’art egipci, assiri i grec. Dinar a restaurant. Dedicarem la tarda a visitar a peu el centre de la ciutat, passant per  Oxford st, Picadilly Circus, St James park, Palau Buckinham i Abadia de Wedminster. Tornada a l´hotel.  Sopar i allotjament.

DIA 3 de juny:  OXFORD I STRATFORD. P.C.

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Oxford, la visita a aquesta encantadora universitat deixa una profunda impressió en el visitant. Els contrastos arquitectònics entre les elegants agulles, carrers empedrats, antics colleges i els verds jardins no poden ser oblidats fàcilment. Després de visitar una de les universitats més interessants, el viatge continua a través de Cotswolds amb els seus suaus pujols i velles viles. La zona està plena d’història, des de castells a cases senyorials, restes Neolítics i velles cases rurals, moltes d’elles amb les seves teulades de palla. Arribant a Stratford Upon Avon, el paisatge és impressionant, aquesta alegre i petita ciutat que sembla de nines, encara conserva parcialment el seu aspecte del segle XVI quan William Shakespeare va viure allí. Esmorzar. Després de la visita a la ciutat natal de Shakespeare, una parada a l’església on es troba enterrat William Shakespeare, retorn a Londres. Sopar i allotjament.

DIA 4 de juny: LONDRES-BARCELONA-IGUALADA

Esmorzar a l’hotel. Check out. Al matí visitarem la famosa Torre de Londres, antiga presó  reconvertida en la magnífica mostra de joies de la Corona Anglesa. Finalitzades les visites, assistirem al canvi de guàrdia, esmorzar en restaurant i trasl.lat a l´aeroport per sortir en vol de tornada. Arribada a Barcelona-. Trasllat a Igualada .Fi dels nostres serveis.

Preu per Persona amb 25 participants  2.080 €
Preu per Persona amb 20 participants  1.995 €
Preu per Persona amb 15 participants   1.925 €
Suplement habitació Individual:  360 €

Sortida Garantitzada amb 15 persones

EL PREU INCLOU

  • Trasllat Manresa-aeroprt-Manresa (mínim 4 places) -descompte no per no utilitzar el servei: 30€
  • Bitllet d’avió BARCELONA / LONDRES / BARCELONA, en classe turista. Una maleta facturada i taxes aeroportuàries incloses..
  • Guia acompanyant des de la sortida.
  • Hotel categoria primera, situat en ciutat amb bona comunicació al centre, tipus Novotel Chelsea, Park Kesingthon o similar,  amb esmorzar buffet.
  • Totes les visites que es detallen a l’itinerari, passeig amb vaixell pel Tamesis
  • Guia local de parla castellana, per a les visites de Londres, al College d’Oxford i de Straford upon Avon, British Museum i St Paul.
  • Pensió completa des de l’esmorzar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim amb aigua inclosa.
  • Assegurança mèdica i de cancel.lació

 

EL PREU NO INCLOU

  • Despeses extres a l’hotel, Maleters o Propines
  • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.