EGIPTE

Del 17 al 24 d'octubre de 2022

8 dies de viatge + Guia acompanyant + Trasllats a l’aeroport des de Igualada + Bitllets d’avió  + Pensió completa tot el viatge.+ Totes les visites amb guia oficial + Assegurança d’inclusió. - Visat, tramiti a l’arribada. - Propines de el creuer

2.375 €
Dia 17 d’octubre : IGUALADA – BARCELONA –CAIRO – LUXOR
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol destí LUXOR, via Caire. Tràmit de visat i trasllat al creuer. Temps lliure fins a l’hora del Sopar. Allotjament.

Dia 18 d’octubre LUXOR / VALL DELS REIS / RAMSES III / COLOSSOS / KARNAK / LUXOR / ESNA
Esmorzar a bord. Sortida aviat al matí cap a la Vall dels Reis on es troben enterrats 62 faraons, a la riba oest del Nil. Continuem al temple de Ramsès III, un exemple magnífic de l’arquitectura de l’Imperi Nou que conserva múltiples relleus i algunes pintures. Passem pels Colossos de Memnon en el camí de tornada. Visita del temple de Luxor, construït per Amenofis III i Ramsès II al s. XVIII a.C. El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Visita de Karnak amb els seus impressionants columnes, obeliscs i estàtues. Dinar a bord. Tarda de navegació. Sopar i allotjament.

Dia 19 d’octyubre ESNA / EDFÚ / KOM OMBO / ASWAN
Esmorzar a bord. A l’arribada a Edfú, visita del temple construït per Ptolemeu III l’any 235 a.C. Destaca la seva façana en forma de talús sòlid. Està dedicat a Horus, el déu Falcó. Retorn al vaixell. Dinar i navegació fins Kom Ombo. Visita del temple dedicat al déu cocodril Sobek i a Horus el Vell. Navegació a Aswan. Sopar i allotjament.

Dia 20 d’octubre ASWAN / ABU SIMBEL / ASWAN / POBLAT NUBI
Sortida de matinada en bus per la visita als temples d’Abu Simbel per carretera. Esmorzar pícnic. Després de la visita tornada a Aswan, visitarem l’obelisc inacabat i la gran presa. Dinar. i a la tarda ens dirigim a un petit moll per sortir amb barca recorrent el Nil fins arribar a una zona de platja amb sorra fina. Temps lliure per banyar-se. A continuació, vam continuar cap al poble Gharb Soheil, més conegut com el poblat nubi. A l’arribar, podrem veure les seves peculiars cases de colors, els seus menjars i espècies i el seu to de pell, molt més fosc que el dels egipcis. Un cop arribem a poble, farem una passejada pel seu mercat i entrarem en una casa per conèixer com viuen i els seus costums. Prendrem un te amb alguna pasta o menjar típic núbia. A l’acabar, tindrem temps lliure pel mercat nubi i després vam tornar en vaixell al creuer. Sopar i allotjament.

Dia 21 d’octubre ASWAN / EL CAIRE
Esmorzar a bord. Desembarcament. i trasllat a l’aeroport per sortida en vol destí El Caire, arribada i trasllat a l’hotel, i acompanyats del nostre guia, podrem començar a conèixer aquesta meravellosa ciutat sopar i allotjament.

Dia 22 d’octubre EL CAIRE / GIZEH / EL CAIRE
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Gizeh, als afores de Cairo. Visita del conjunt de les mítiques piràmides i l’Esfinx. Dinar. Visita de la piràmide esglaonada de Zoser a Sakkara i la necròpolis de Memphis. Retorn a l’hotel. Visita del Caire de nit, amb panoràmica pels barris i els seus monuments il·luminats. Sopar en restaurant. Allotjament.

Dia 23 d’octubre EL CAIRE –
Esmorzar a l’hotel. Visita del museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d’antiguitat, incloent el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d’Alabastre i el barri copte, amb l’església Penjant, l’església d’Abu Serga i la sinagoga de Ben Izra. Acabem al basar Jan el Jalili. Retorn a l’hotel. Espectacle de llum i so a les piràmides de Gizeh i sopar en restaurant. Allotjament.

Dia 24 d’octubre EL CAIRE – BARCELONA – IGUALADA
Esmorzar a l’hotel .. Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol de lìnia regular destinació Barcelona, arribada i trasllat fins a la terminal de sortida. FI DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS

Preu per persona: 2.375 €

Sup.Hab. Individual: 410 €.

El viatge inclou:
8 dies de viatge + Guia acompanyant + Trasllats a l’aeroport des de Igualada + Bitllets d’avió
Pensió completa tot el viatge.+ Totes les visites amb guia oficialLUXOR:
Temple de Luxor -Temple de Karnak – Vall dels Reis amb 2 tombes – Temple de Ramsès III –
Temple Hatshepshut – Colossos de MemnonASWAN:
Illa Elefantina i Presa d’Aswan – Obelisc inacabat – Temples d’Abu Simbel – Temple Kom Ombo – Poblat NubiEL CAIRE
Piràmides i Esfinx de Gizeh – Entrada a una piràmide – Memphis i Sakkara amb dinar – Tot Caire amb dinar
Caire de nit amb sopar – Espectacle de llum i so Gizeh amb sopar – Entrades als temples descrits i entrada a una piràmide.
Assegurança d’inclusió. – Visat, tramiti a l’arribada. – Propines de el creuerHOTELS PREVISTOS (o similars): Caire: CONRAD CAIRO***** – Creuer: MOTONAVE ESMERALDA*****.