CIRC DU SOLEIL a Andorra “Cap de setmana”

Dies 23 i 24 de juliol de 2022

Transport en autocar modern i confortable  -  Guia acompanyant  -  Hotel Panorama 4**** a Les Escaldes .  Allotjament en habitacions Privilege  -  El servei alimentari que s’especifica en el programa de viatge.  -  Inclou ;  1 esmorzars, 2 dinars i 1 sopar.  -  Vi i aigua en tots els dinars i sopars  - Entrada de pagament seient numerat en graderia al nou espectacle MUV del Cirque du Soleil  -   Visites i excursions segons el programa de viatge  -  Assegurança basica de viatge.

176 €

Dissabte, 23 de Juliol 2022
IGUALADA · PONS · ANDORRA
Sortida pel matí en direcció a Cervera i Pons I per Oliana i la Seu d’Urgell i arribada al Principat d’Andorra. Començarem per fer una parada en uns grans magatzems d’Andorra la Vella/Les Escaldes per a tot aquell que vulgui comprar. Tot seguit, ens traslladarem a l’hotel. Acomodació. Dinar. Tarda lliure per comprar o per donar un volt per Les Escaldes i Andorra la Vella . Sopar. Després del sopar, ens traslladarem capAndorra la Vella on esta ubicat a l’aire lliure el recinte del Cirque du Soleil (aforament per 5.000 persones; 3.000 dempeu i 2.000 assegudes en grades cobertes) Acomodació en les places assegudes (grades). Inici d’un nou espectacle extraordinari  “MUV” on et tornaràs a emocionar i sorpendre. Un cop finalitzat l’espectacle ,aprox. una hora de durada, tornada a l’hotel. Allotjament .


Diumenge, 24 de Juliol 2022
ANDORRA · EXCURSIÓ MATINAL · VIATGE DE TORNADA
Esmorzar i sortida per realitzar una excursió per algun dels llocs meravellosos que podem trobar a les Valls del Principat d’Andorra. A l’hora indicada, tornarem a l’hotel on ens espera el dinar .  A primera hora de la tarda, iniciarem el viatge de tornada cap a la nostra ciutat.

Preu per persona hab. doble :      176 Euros
Preu 3ra. i 4ta. persona :               159 Euros
Preu Nens de 6 a 12 anys :            140 Euros
Preu Nens de 2 a 5 anys :                80 Euros
Sup. Habitació Individual:              30 Euros

EL PREU INCLOU: Transport en autocar modern i confortable  –  Guia acompanyant  –  Hotel Panorama 4**** a Les Escaldes .  Allotjament en habitacions Privilege  –  El servei alimentari que s’especifica en el programa de viatge.  –  Inclou ;  1 esmorzars, 2 dinars i 1 sopar.  –  Vi i aigua en tots els dinars i sopars  – Entrada de pagament seient numerat en graderia al nou espectacle MUV del Cirque du Soleil  –   Visites i excursions segons el programa de viatge  –  Assegurança basica de viatge.

NO INCLOU: Qualsevol servei que no estigui clarament indicat o detallat en l’apartat «El Preu inclou». 

HOTEL PANORAMA ****

Amb una privilegiada ubicació, al centre comercial d’Andorra a 300 metres de Caldea, l’Hotel Panorama 4**** ofereix 173 habitacions amb unes línies modernes i acollidors espais per a garantir el benestar total. El grup estarà allotjat a les habitacions privilege, totalment reformades i equipades amb TV LCD, telèfon, escriptori, zona d’estar, parquet, banyera, assecador, etc …l’Hotel Panorama disposa d’una piscina climatitzada, de jacuzzi i saunes des d’on podrà contemplar vistes privilegiades cap als Pirineus.

MŪV reprèn els majors èxits de la música dels darrers anys amb l’objectiu de conduir-nos a un frenesí musical col·lectiu. És un espectacle unificador i participatiu que representa una metàfora visual sobre el desig de trencar les barreres que ens separen els uns dels altres.

Aquest nou espectacle combina actuacions acrobàtiques, ball, animació, música i DJ en un ambient electritzant que convida el públic a participar de primera mà i a ser alhora testimoni i protagonista.