Cap d’any a SICÍLIA

Del 29 de desembre al 3 de gener de 2023

6 dies de viatge + Sortida en Grup reduït i Guia Acompanyant + Pensió Completa i totes les visites

1.880 €

29 DESEMBRE. BARCELONA – CATÀNIA ✈

Trobada a les 12.25 a la T1 per sortir a les 14.25 en vol directe de Vueling a Catània. Arribada a les 16.25, recollida d’equipatge i trasllat amb autocar a la Marina de Catània, on es troba l’Hotel Nettuno. Acomodació, sopar i allotjament a l’hotel.

30 DESEMBRE. CATÀNIA

Esmorzar. Jornada dedicada a la segona ciutat de Sicília, Catània, en què tindrem el gran contrast entre espais que semblen sortits de les pel·lícules del segle passat, com el mercat del peix i l’elegant via Etnea. Veurem la Catedral, la font de l’Elefant, seguirem amb el Castell, els diferents convents de diferents ordes religioses, veurem un dels teatres romans més interessants per la seva integració dins l’ambient urbà o més aviat la integració de l’ambient urbà al voltant del teatre. Dinarem en restaurant, després de passar pel mercat del peix a veure si encara hi ha ostres per acompanyar el vermut. A la tarda visitarem el Museu Bellini, i completarem el recorregut de la ciutat. Sopar i allotjament.

31 DESEMBRE. CATÀNIA – TAORMINA – SOPAR DE CAP D’ANY

Esmorzar. El matí d’avui el dedicarem a una altra de les poblacions genialment emplaçades sobre el mar. Taormina. És una de les poblacions que recorden un passat gloriós en els temps de la Magna Grècia i des de ja fa molt de temps, lloc de trobada dels viatgers famosos com Goethe on no va ser aquest home?, Thomas Mann o Truman Capote, artistes com Greta Garbo, Cary Grant, Orson Welles, Rita Hayworth. Veurem el monumental Teatre Grec i la Badia de Naxos des de l´espectacular Belvedere. Tornarem a l’hotel per dinar i disposarem la tarda per preparar-nos per al sopar de Gala de Cap d’Any, que celebrarem al mateix hotel. Allotjament.

1 GENER. CATÀNIA – SIRACUSA – CONCERT D’ANY NOU

Esmorzar. Després de descansar de la llarga nit anterior, sortirem al migdia cap a Siracusa, una altra de les fites sicilianes, considerada una de les ciutats més belles de l’Antiguitat, per la qual van passar Plató, Arquimedes o Èsquil. Passejarem per la ciutat vella, situada a l’illa d’Ortigia, i destacarem la Catedral on es va adaptar l’antic Temple de Minerva, la Fonte Aretusa, i els palaus que abunden a la via della Maestrança. Després de dinar, visitarem la zona arqueològica, amb la famosa Orella de Dionís i tornarem a Catània, a temps per a canviar-nos i assistir al Concert d’Any Nou al Teatre Bellini. Sopar i allotjament.

2 GENER. CATÀNIA – VILA ROMANA DEL CASALE – VALL DELS TEMPLES – CATÀNIA

Esmorzar. La jornada d’avui, està dedicada a dos dels llocs més espectaculars de Sicília, llocs on cadascun d’ells justifiquen el viatge a Sicília. En primer lloc, la Vila Romana del Casale, amb els seus esplèndids mosaics i després de dinar, la vall dels Temples a Agrigent, tornant a l’hotel a Catània a darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament.

3 GENER. CATÀNIA – BARCELONA

Esmorzar. Matí lliure per a la compra de records i regals o passejar per la ciutat per veure alguna cosa que ens ha indicat el guia local i que no teníem al programa. Al migdia, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular de Vueling a les 15:15 hores amb arribada a Barcelona a les 17:15 hores. FI DEL VIATGE

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:     1.770 €

– Taxes: 110 €

– Suplement hab. Ind. 270 €

Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió amb vueling BCN-Catània-BCN amb seient assignat i facturació de maleta
  • Guia des de Barcelona durant tot el viatge.
  • Autocar privat pel nostre grup.
  • Servei de guia local regional de Sicília, que efectuarà les visites del programa
  • Estada a hotel de quatre estrelles en mitja pensió, begudes incloses.
  • Sopar de Cap d’Any a l’hotel
  • 4 dinars amb aigua en gerra inclosa
  • Entrades dels monuments que es visiten
  • Assegurança de viatge i anul·lació.