CANADÀ Costa Est

Del 12 al 21 de setembre

10 dies de viatge +  Vols BCN – MONT-REAL – TORONO – BCN  +  Hotels indicats de 4 * cèntrics.  +  Pensió Completa   +  Guia acompanyant  +  Autocar privat   +  Guies locals de parla espanyola.  +  Entrades dels monuments que es visiten.  +  Observació d’óssos negres.  +  Observació de balenes.  +  Passeig en el vaixell Hornblower a les Cataractes del Niagara.  +  Assegurança de viatge i anul·lació amb cobertura covid-19.

3.550 €

12 de setembre. IGUALADA – BARCELONA – MONTREAL

Trasllat a l’aeroport de Barcelona . Arribada a l’aeroport per a agafar vol cap a Montreal. Arribada a l’aeroport de Montreal. Trasllat fins a l’hotel. Sopar en un restaurant local pròxim a l’hotel. Allotjament a l’Hotel.

 

13 de setembre. MONTREAL

Esmorzar. Al matí visita de Montreal, la segona ciutat francòfona més gran després de París. Passarem pel preciós i històric Montreal, anomenat Ville Marie pels primers colonitzadors. Veurem la Plaça de Jacques Cartier, l’Ajuntament, El Parc Olímpic construït per als Jocs d’Estiu del 1976, El Biodomo, etc. Dinar. A la tarda visitarem la Basílica de Notre Dame. Allà veurem el famós orgue Casavant i la Gros Bourdon, la campana més gran d’Amèrica del Nord. Sopar en un restaurant local amb menú típic de carn fumada. Allotjament a l’Hotel.

 

14 de setembre. MONTREAL – LAC DELAGE

Esmorzar. Al matí sortida a Trois-Rivieres. Parada a la cabanya de sucre, on podrem veure el procés de producció del producte nacional canadenc, la mel d’auró. Dinar. Continuació a l’hotel en el que passarem la nit. Podrem escollir entre moltes activitats recreatives: passeig en piragua, veler, amb bici, o senderisme. Al final del dia sortirem a Duchesnay acompanyats pel nostre guia per a gaudir d’una experiència única: l’observació d’óssos negres en el seu hàbitat natural. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

15 de setembre. LAC DELAGE – SAGUENAY

Esmorzar. Al matí sortida cap a les Muntanyes Laurentines per visitar el Parc Nacional de Jacques Cartier. El parc alberga una de les valls glacials més espectaculars de la regió de Quebec. Començarem la visita amb l’explicació, per part del nostre guia, de la fauna que habita a la reserva: ants, llops, guineus, cérvols, óssos negres i llúdries. Dinar pícnic al parc. Passeig en canoes rabasca. Continuació a Saguenay. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

16 de setembre. SAGUENAY – TADOUSSAC – QUEBEC

Esmorzar. Sortida a Tadoussac a les ribes del riu Sant Llorenç, a través de la bella regió de Charlevoix, reconeguda per la UNESCO com la Reserva Mundial de la Biosfera. Aquí embarcarem en un creuer de 3 hores en busca de balenes. Durant el creuer tindrem la possibilitat d’albirar balenes beluga i balenes geperudes. Dinar. Continuació a Quebec. Arribada, sopar i allotjament a l’Hotel.

 

17 de setembre. QUEBEC

Esmorzar. Al matí, farem el tour per la ciutat més antiga del Canadà, per a admirar les seves impressionants fortificacions i la ciutadella en forma d’estrella. Farem una parada al Parlament abans d’anar al Port Vell, Plaza Real, el famós Château Frontenac, i el barri de Petite Champlain. Dinar. Continuació a Sainte Anne de Beaupré per a veure el santuari i la Basílica amb 240 vidrieres. Després pararem a les Cataractes Montmorency de 83 metres d’alt. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

18 de setembre. QUEBEC – OTTAWA

Esmorzar. Al matí visitarem el Parc Omega, el santuari natural on podrem contemplar nombrosos animals en el seu hàbitat natural. Dinar. Continuació a Ottawa i visita panoràmica de la capital del Canadà: El Pujol del Parlament, Embassy Row, Memorial Nacional, Centre Nacional d’Art, Embassy Row, el Canal Rideau. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

19 de setembre. OTTAWA – MIL ILLES – TORONTO

Esmorzar. Sortirem cap a la paisatgística regió de Mil Illes (en realitat són gairebé 1.800 en total) al Riu Sant Llorenç entre Canadà i Estats Units. Dinar. Embarcarem en un creuer d’1 hora de durada pel riu per veure de prop aquest conjunt d’illes, lloc on habiten nombroses espècies d’ocells, com els corbs marins o garses blaves, i on les modestes cabanyes rivalitzen amb les opulentes mansions. Continuació a Toronto. Sopar i allotjament a l’Hotel.

 

20 de setembre. TORONTO – NIAGRA FALLS – TORONTO

Esmorzar. Sortida a les Cataractes del Niagara , una de les set meravelles naturals del món i una experiència multisensorial. Veurem les famoses cataractes, potser la visita culminant de tot el viatge. Embarcarem en el creuer Hornblowerque, que ens portarà cap a una enorme caiguda d’aigua amb una immensa potència que envoltarà el vaixell i el cobrirà amb un vel d’aigua polvoritzada. Dinar. Retorn a Toronto i visita panoràmica de la ciutat. Veurem la Catedral de San Miguel, l’edifici de l’Ajuntament, el districte financer i la CN Tower. Sopar de comiat i allotjament a l’Hotel.

 

21 de setembre. TORONTO – BARCELONA IGUALADA

Esmorzar. Matí lliure. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport de Toronto. Prendrem el vol de retorn a Barcelona. Nit a bord. Arribada i trasllat a Igualada

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.960,00€ 

 • Taxes: 590,00€
 • Suplement hab. Ind.: 500,00€

SERVEIS INCLOSOS

 • Vols BCN – MONT-REAL – TORONO – BCN amb facturació d’una maleta.
 • Hotels indicats de 4 * cèntrics.
 • Pensió Completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
 • Autocar privat per al nostre grup.
 • Guies locals de parla espanyola.
 • Entrades dels monuments que es visiten.
 • Observació d’óssos negres.
 • Observació de balenes.
 • Passeig en el vaixell Hornblower a les Cataractes del Niagara.
 • Assegurança de viatge i anul·lació amb cobertura covid-19.

 

SERVEIS NO INCLOSOS

 • Maleters.
 • Begudes.
 • Propines per al guia i xofer. Cal preveure 20€ per persona a repartir: 8€ per al xofer i 12 € per al guia.