ADEU ARTURO “LA CUBANA”

Divendres, dia 18 de febrer de 2022

"Adeu Arturo" és un cant a la vida i a com viure intensament. Una esbojarrada comèdia ambh tocs "surrealistes".

Sortida amb el nostre autocar a les 17,45 hrs d’ Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle al Teatre Coliseum. Entrades garantides a platea

62 €

Anem al Teatre

Divendres,  Dia 18 de febrer de 2022

ADEU ARTURO  “LA CUBANA”

Teatre Coliseum

Sortida amb el nostre autocar a les 17,45 hrs d’ Igualada cap a Barcelona per veure aquest gran espectacle, al Teatre Coliseum. Entrades garantides a platea

Adeu Arturo’ parla del mateix de sempre, de teatre. Del teatre que fem a la nostra vida quotidiana; el teatre que hi ha al carrer, als mercats, als nostres treballs, amb la família, amb les nostres amistats i també socialment, on despleguem les nostres habilitats interpretatives en tota mena d’actes, “paripés”, festes, casaments, bateigs, comunions i enterraments.
A partir de la mort als 101 anys del polifacètic artista internacional Arturo Cirera Mompou, el públic coneixerà el veritable guió de la vida d’aquest escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.
Adeu Arturo’ és un cant a la vida i a com viure intensament. Una esbojarrada comèdia, amb tocs “surrealistes” que, com sempre, estarà amanida amb les coses que ens caracteritzen i al més pur estil de La Cubana: amb participació del públic, sorpreses, música i molt d’humor.

Preu per persona:  62 € 

Inclou: Transport + beguda + entrada a platea    (Files 11 i 12)

Pagament al fer l’inscripció –  Places limitades