PORTO I LA VALL DEL JERTE

Del 22 al 27 de març de 2024

Viatge de 6 dies + Grup reduït i amb Guia Acompanyant Pensió Completa i Totes les Visites

1.450 €

22 MARÇ. BARCELONA – PORTO

A l’hora indicada trasllat al trasllat cap a l’aeroport. Sortida a les 07.40 en vol de Vueling a Porto, arribant a les 08.35, hora portuguesa. Agafarem l’autocar que ens portarà al centre de la ciutat, on iniciarem la visita. Veurem l’església de Sant Francesc, l’església del Carme, el Palau de la Borsa i la Catedral. Dinar al restaurant. Tot just havent dinat anirem al cais da Ribeira, on visitarem un celler dels famosos vins de Porto i farem un creuer per sota dels sis ponts del Douro, un d’ells obra del francès Eiffel.

23 MARÇ – CREUER PEL DUERO – CIUTAT RODRIGO (217 Km)

Esmorzar i trasllat a l’embarcador per efectuar un Creuer remuntant el riu Duero fins Pes de Regua, amb les seves famoses rescloses i un preciós paisatge, dinant a bord. A la tarda, continuació del viatge fins a la frontera espanyola i arribada a Ciudad Rodrigo. Sopar i allotjament a l’hotel.

24 MARÇ. CIUTAT RODRIGO – L’ ALBERCA – MEANDRE DE MELERO – PLASENCIA (145 Km)

Esmorzar a l’hotel i visita de Ciudad Rodrigo, destacant les muralles i la Catedral. Al migdia, sortida cap a l’Alberca, preciosa població a la Sierra de Francia on gaudirem del seu magnífic ambient, amb les seves característiques cases de tova i fusta. Després de dinar, continuació cap a un d’aquests llocs especials als quals donem més importància quan estan en un Parc Nacional dels EUA, i molt a prop, el Meandre de Melero, una veritable ferradura al riu Alagón. Sopar i allotjament a l’hotel.

25 MARÇ. PLASENCIA – VALL DEL JERTE – LA VERA – PLASENCIA (150 Km)

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens endinsarem a la vall del Jerte, on admirarem la floració d’un milió i mig de cirerers que en aquesta època, si la climatologia no avança o retarda la floració, ens ofereixen les seves delicades flors blanques cobrint la vall en totalitat. Pel Piornal, el poble més alt d’Extremadura, passarem a La Vera. Passejarem per la Garganta la Olla, on coneixerem les històries de la casa de les “nines” i dels “picos pardos” i dinarem. A la tarda efectuarem un passeig veient les construccions de tova i fusta i tornarem a Plasencia per fer una visita del seu espectacular centre històric en què destacarem la Catedral, la Plaça Major i els innombrables palaus. Sopar i allotjament.

26 MARÇ. PLASENCIA – VAIXELL DEL TAJO – IDANHA A VELHA – MONSANTO – CASTELO BRANCO (300 Km)

Esmorzar i sortida cap al Parc del Tajo Internacional per fer un recorregut amb vaixell a la zona protegida (ZEPA) del riu Alagón coneguda com “El Salt de la granota” amb els seus espectaculars paisatges albirant les aus que hi fan els nius. Seguirem en autocar fins Alcàntara, on creuarem el pont, com van fer al seu dia les legions romanes. Entrarem de nou a Portugal i arribarem passat el migdia a Idanha a Velha, on veurem una de les esglésies més antigues de la península, la Catedral d’Igetània, seu episcopal en època dels gots. Arribarem per dinar a Monsanto, espectacular població on dinarem i passejarem. Va escriure Saramago de Monsanto: caminar entre penyals que només de mirar-los el cor tremola. A mitja tarda continuarem a Castelo Branco, amb visita de la ciutat que iniciarem des del Castell amb la bella panoràmica que veurem des del turó. Baixarem a la ciutat vella i veurem els preciosos jardins de l’antic Palau Episcopal, amb les seves escultures. Sopar i allotjament a l’hotel i tindrem fadistes que ens amenitzaran el final de festa.

27 MARÇ. CASTELO BRANCO – COIMBRA – AVEIRO – PORTO – BARCELONA

Esmorzar i sortida cap a Coimbra, la ciutat estudiantil on efectuarem una visita a la Catedral vella i la Universitat amb la seva espectacular biblioteca. Després de dinar, continuarem el viatge cap a Aveiro, encantadora ciutat on hi veurem les cases pintades de colors a Costa Nova, separades de l’Atlàntic per unes dunes. Podrem fer una passejada als Moliceirs que circulen pel canal de la ria, abans d’arribar a l’aeroport de Porto per tornar a Barcelona amb vol directe de Vueling a les 21.50. Arribada a les 00.35, hora local i trasllat cap a Igualada.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.300€

Taxes: 150€

Suplement hab. Ind.: 235€

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols internacionals BCN – PORTO – BCN
  • Guies locals per a les visites de Porto, Ciudad Rodrigo, Plasència, Vall del Jerte i Coïmbra.
  • Guía acompanyant de parla catalana, expert en el destí.
  • Allotjaments en hotels 4*
  • Tots els menjars detallats a l’itinerari
  • Trasllats, visites/excursions segons programa
  • Vaixell a Porto i Creuer fins a Pas de Rega
  • Vaixell al Tajo
  • Impostos locals i el service tax, aplicats en aquests moments.
  • Assegurança de viatge i cancel.lació